PL prepucavanja - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
Re: PL prepucavanja
Dvica u banja luci x u mostaru kec na grbavici.
Zukanović, kralj cijena za PL BiH na TM!
- amazon
- Kontakt:
Kecina banja luka, dvica mostar, hendikep kec na grbavicisamirr je napisao/la:Dvica u banja luci x u mostaru kec na grbavici.
Kazu dajte bice tribina,ko da je gotovo sve.Pa nece pobjedjivati sve ako napravimo tribinu,kamo srece da smo to znali ranije,vjerovatno bi ljudi do sad napravili.
E to nama odg.bra'oamazon je napisao/la:Kecina banja luka, dvica mostar, hendikep kec na grbavicisamirr je napisao/la:Dvica u banja luci x u mostaru kec na grbavici.
grb sto kuca,umjesto srca
Jasno mi je da je Bog stvorio Varesanovice,
Al mi nije jasno sto ih sastavi u nasoj svetinji
Amin!amazon je napisao/la:Kecina banja luka, dvica mostar, hendikep kec na grbavicisamirr je napisao/la:Dvica u banja luci x u mostaru kec na grbavici.
Bahati, bahati Željkan!
1946
1946
Ne moze biti dvica u mostaru ni pomocu trikova ovo sto si napisao moze al dvica u mostaru ne.amazon je napisao/la:Kecina banja luka, dvica mostar, hendikep kec na grbavicisamirr je napisao/la:Dvica u banja luci x u mostaru kec na grbavici.
- amazon
- Kontakt:
Ne mogu ja svinjski ni na slici..
Kazu dajte bice tribina,ko da je gotovo sve.Pa nece pobjedjivati sve ako napravimo tribinu,kamo srece da smo to znali ranije,vjerovatno bi ljudi do sad napravili.
U BL moze u Mostaru nemoze,ne vidim razlog zasto Saraj'vo ne bi moglo pobjediti

- amazon
- Kontakt:
Nema Sloboda sanse u BL kad pocnu orgije ljute krajine
Zato sto ce biti x salim se al vece su sanse da bude kec u bl nego dvica u mostaru.RedEvil je napisao/la:U BL moze u Mostaru nemoze,ne vidim razlog zasto Saraj'vo ne bi moglo pobjediti![]()
Ma sve je otvoreno,Saraj'vo ce pobjediti,upravu si da je veca sansa za kec u BLsamirr je napisao/la:Zato sto ce biti x salim se al vece su sanse da bude kec u bl nego dvica u mostaru.RedEvil je napisao/la:U BL moze u Mostaru nemoze,ne vidim razlog zasto Saraj'vo ne bi moglo pobjediti![]()
Pa kad dovezemo 2-3 pecenja u golfu dvici pa zamezemo uz Nektar i 'armonku... Kad to krene bajo moj, ima da popadamoamazon je napisao/la:Nema Sloboda sanse u BL kad pocnu orgije ljute krajine
У ' $ " " " $!
?'87 - Ф'89 & $ ?!
?'87 - Ф'89 & $ ?!
Cuj defektas a izivljavam se na tebi ima dvi godine konstantno gdje ti se citav forum smije. Nisu mi potrebni ti seljacki izrazi kao kod tebe da te pospem prahom protiv krpelja, zavezem lancem za kucicu ili izdam komandu "k nozi" ja to radim puno kulturnije . Nego ako vec insistiras sta ste propustili evo da te podsjetim. Prosla godina olimpic,slavija u foci,travnik u kupu,grbavica,bijeli brijeg,siroki,vrapcici. Ova Gorazde u kupu i Siroki. Pa brato iskreno priznaj ovu porazavajucu cinjenicu i ne vuci tako jako usnama moj nispe jer te green firmaš moze udarit po mozgu a ne ja kad ti podjes o tim stvarima.staragarda je napisao/la: pipi plitke pameti...j e b o te pastrmka u pakas pa se mjenjajte...taj defektas je rekorder po broju banova ovdje sto govori o kakvom je debilu rijec....nisi mi odgovorio na pitanje mitomane...KOJA SU GOSTOVANJA FUKARE PRESKOCILE...hajd se konsultuj sa jaranom pastrmkom pa se javite
PS Ne vezano za ovog šošona šarplaninca nadam se solidnom izdanju tuzlaka u BL i sve ispod 500-600 ljudi bi bila sramota s obzirom na stanje na tabeli i raspored. Mozda sam i ja malo ostar sto se toga tice jer ravnam tu situaciju po nama npr gdje bi nas sigurno minimalno milja bila. Ne znam vidit cemo. Uglavnom sretno a ovom jazavcu ako ode (mada sumnjam) da ga lešinari uhvate i skrše u temelj
Vas nema milja kod kuće.Cocaine je napisao/la:Cuj defektas a izivljavam se na tebi ima dvi godine konstantno gdje ti se citav forum smije. Nisu mi potrebni ti seljacki izrazi kao kod tebe da te pospem prahom protiv krpelja, zavezem lancem za kucicu ili izdam komandu "k nozi" ja to radim puno kulturnije . Nego ako vec insistiras sta ste propustili evo da te podsjetim. Prosla godina olimpic,slavija u foci,travnik u kupu,grbavica,bijeli brijeg,siroki,vrapcici. Ova Gorazde u kupu i Siroki. Pa brato iskreno priznaj ovu porazavajucu cinjenicu i ne vuci tako jako usnama moj nispe jer te green firmaš moze udarit po mozgu a ne ja kad ti podjes o tim stvarima.staragarda je napisao/la: pipi plitke pameti...j e b o te pastrmka u pakas pa se mjenjajte...taj defektas je rekorder po broju banova ovdje sto govori o kakvom je debilu rijec....nisi mi odgovorio na pitanje mitomane...KOJA SU GOSTOVANJA FUKARE PRESKOCILE...hajd se konsultuj sa jaranom pastrmkom pa se javite
PS Ne vezano za ovog šošona šarplaninca nadam se solidnom izdanju tuzlaka u BL i sve ispod 500-600 ljudi bi bila sramota s obzirom na stanje na tabeli i raspored. Mozda sam i ja malo ostar sto se toga tice jer ravnam tu situaciju po nama npr gdje bi nas sigurno minimalno milja bila. Ne znam vidit cemo. Uglavnom sretno a ovom jazavcu ako ode (mada sumnjam) da ga lešinari uhvate i skrše u temelj
Sloboda je cijeli život moj !
Admire nas je po 2 milje islo za sedmo mjesto a ne da u proljece ulazimo s prve pozicije. Bezveze je da lijepim slike. Sada sto je zadatak dobar pred vama a ne znate hocete li se obrukat ostavit cemo za subotu 
- amazon
- Kontakt:
Ma pusti budale.samirr je napisao/la:Amazon jesi ti aldin?
- PipiDugaCarapa
- Kontakt:
1.Cocaine je napisao/la:Cuj defektas a izivljavam se na tebi ima dvi godine konstantno gdje ti se citav forum smije. Nisu mi potrebni ti seljacki izrazi kao kod tebe da te pospem prahom protiv krpelja, zavezem lancem za kucicu ili izdam komandu "k nozi" ja to radim puno kulturnije . Nego ako vec insistiras sta ste propustili evo da te podsjetim. Prosla godina olimpic,slavija u foci,travnik u kupu,grbavica,bijeli brijeg,siroki,vrapcici. Ova Gorazde u kupu i Siroki. Pa brato iskreno priznaj ovu porazavajucu cinjenicu i ne vuci tako jako usnama moj nispe jer te green firmaš moze udarit po mozgu a ne ja kad ti podjes o tim stvarima.staragarda je napisao/la: pipi plitke pameti...j e b o te pastrmka u pakas pa se mjenjajte...taj defektas je rekorder po broju banova ovdje sto govori o kakvom je debilu rijec....nisi mi odgovorio na pitanje mitomane...KOJA SU GOSTOVANJA FUKARE PRESKOCILE...hajd se konsultuj sa jaranom pastrmkom pa se javite
2.
GRADI ZELJO, BOLI TE **** !
Svemir i svemirske stvari
Grob te yebo evo nam @heller poludio

Heller je napisao/la:Otkud ti ideja da ne mogu, ako ima 10000 planina na mjesecu na jednoj moze biti ravnih prirodnih oblika.
Mada sumnjam da je lava, vjerovatno je nastalo endogenim a ne egzogenim, i to najvjerovatnije tektonskim pokretima uz još neke.
Grob te yebo evo nam @heller poludio
Ko je taj famozni Aldinamazon je napisao/la:Ma pusti budale.samirr je napisao/la:Amazon jesi ti aldin?
Znam te glumce jer mi smo kaskaderi.
Sloboda Tuzla !
⚒ WHU ! COYI !
AFCA !
Sloboda Tuzla !
⚒ WHU ! COYI !
AFCA !
Što sam poludio? Ovo je moja oblastCocaine je napisao/la:Svemir i svemirske stvari
Heller je napisao/la:Otkud ti ideja da ne mogu, ako ima 10000 planina na mjesecu na jednoj moze biti ravnih prirodnih oblika.
Mada sumnjam da je lava, vjerovatno je nastalo endogenim a ne egzogenim, i to najvjerovatnije tektonskim pokretima uz još neke.
Grob te yebo evo nam @heller poludio![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Nullius in verba
Volim kad su sise vel'ke. A i kad nisu.
Volim kad su sise vel'ke. A i kad nisu.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.