Mirza Teletović
Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,nerminh74
Re: Mirza Teletović
Zali Boze sto igra u mrtvim Sunsima 
30
https://****.com - Live Local Dating - No Verify - Anonymous Sex Dating - [url=https://****.com] Women Near Me [/url]
hajmo carer high sto da ne
Samo Jedinstvu pjevamo i za njega zivimo !
NK Jedinstvo Bihac (SN 96)
NK Jedinstvo Bihac (SN 96)
DD 30-10
https://****.com - Live Local Dating - No Verify - Anonymous Sex Dating - [url=https://****.com] Women Near Me [/url]
Netsi prosuli 25 razlike

- DzemoVoliMarmeladu
- Kontakt:
BABUKA!!! 
Steta so nece ona zadnja trica amogo je postici skoro onih 34Gifron je napisao/la:Evo ga, konacno double-double.
Bravo Mirza majstore.
To je to.Babuka
i bjezi iz Sunsa
On zeli da ostane!COYS je napisao/la:To je to.Babukai bjezi iz Sunsa
- bordo_Sarajevo
- Kontakt:
Ma bravo majstore

Sjever pamti te, PULJICU VEDRANE !!
Bosna I Hercegovina repka svetinja, FK Sarajevo svetinja, KK Bosna, RK Bosna !!!!!!!
nisi sa topom, sto mislis da ces moc sad ?!..
Srebrenica-11-07-1995-never forget, never forgive !!
Bosna I Hercegovina repka svetinja, FK Sarajevo svetinja, KK Bosna, RK Bosna !!!!!!!
nisi sa topom, sto mislis da ces moc sad ?!..
Srebrenica-11-07-1995-never forget, never forgive !!
Kakva zvijer. Ko bi rekao, nakon one povrede!
Bravo ponosu naš... sad je prosjek 10.8. Idemo još
Bravo ponosu naš... sad je prosjek 10.8. Idemo još
je li ovo najbolja mirzina tekma u nba?
jedna od najboljih, ali za mene bolje one protiv mavsa u dresu netsa i protiv bullsa u dresu sunsafilip13 je napisao/la:je li ovo najbolja mirzina tekma u nba?
- Donnie Darko
- Kontakt:
ja eto da igra u contenderu imao bi priliku zabijati 30COYS je napisao/la:Zali Boze sto igra u mrtvim Sunsima
u ovom trenutku ugovor je najvažniji, sunsi su savršena ekipa za njega trenutno
Donnie Darko je napisao/la:ja eto da igra u contenderu imao bi priliku zabijati 30COYS je napisao/la:Zali Boze sto igra u mrtvim Sunsima
u ovom trenutku ugovor je najvažniji, sunsi su savršena ekipa za njega trenutno
ja bolan,u spursima bi 5 minuta igrao
Odlicna vijest. Uzgred, je li napokon dobacio do 10 ppg?
Odlican, procvjetao pod palicom Watsona. Nema vise sumnje, Watson ga gotivi i forsira maksimalno i da Sunsima klupa nije onako ocajna, moguce da bi im bio i starter.
No to je sasvim nebitno, bitno je da ima sigurnu minutazu tj minutazu jednog startera, a po svemu sudeci Mirza je trenutno prvi PF u Sunsima sto je..
Mirza sada igra potpuno opusten i sa samopouzdanjem i ovo sto vidimo od njega je ono sto on zapravo moze. Dovoljno je pogledati samo da je u februaru na gotovo 16 PPG, ako ostane ova minutaza, gotovo sam siguran da ce u post all star periodu imati 15 poena po tekmi sto je za igraca sa klupe ekstra ekstra.
Poderi miki jos ovih 20tak tekmi i zaradi sebi kakav dobar ugovor burazeru, zasluzio si!

No to je sasvim nebitno, bitno je da ima sigurnu minutazu tj minutazu jednog startera, a po svemu sudeci Mirza je trenutno prvi PF u Sunsima sto je..
Mirza sada igra potpuno opusten i sa samopouzdanjem i ovo sto vidimo od njega je ono sto on zapravo moze. Dovoljno je pogledati samo da je u februaru na gotovo 16 PPG, ako ostane ova minutaza, gotovo sam siguran da ce u post all star periodu imati 15 poena po tekmi sto je za igraca sa klupe ekstra ekstra.
Poderi miki jos ovih 20tak tekmi i zaradi sebi kakav dobar ugovor burazeru, zasluzio si!
10,8Biki je napisao/la:Odlicna vijest. Uzgred, je li napokon dobacio do 10 ppg?
When I was a boy of 14, my father was so ignorant I could hardly stand to have the old man around. But when I got to be 21, I was astonished at how much the old man had learned in seven years. (Mark Twain)
To je to, nekih 22-23 miliona na tri sezone puna šaka._dreamer_ je napisao/la:Poderi miki jos ovih 20tak tekmi i zaradi sebi kakav dobar ugovor burazeru, zasluzio si!![]()
![]()
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.