LA Lakers
Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,kad_kako,Pasha
Re: LA Lakers
Ovu kamaru invalida treba otjerat u p.i.z.d.u. lijepu maternu i zabranit im da više ikad priđu Staplesu. Ne mogu da vjerujem s kvakvim invalidima Kobe igra zadnju sezonu, pa oni skoka u odbrani nisu u stanju uhvatit.
- Kobe Bryant
- Kontakt:
- Kobe Bryant
- Kontakt:
Epi fakat si upravu, valjda sam i ja ostario pa ne gledam toliko nba tekmi tj ne gledam sve lakersove tekme, ali mi smo skupina invalida
imamo fakat slomljenog Bryant-a, podsjeća na Jordana u Washingtonu gdje ovaj bio zdrav ali star dok je nas vidno izranjavan i noge i rame vidi se i na koraku i ruznom izbacuju.
Russell je JEDINI potencijal, od kojeg za 3-4 godine tek ocekujem da bljesne, Clarkson i Randle uz naporan rad mogu tek postati rezervni rotacijski igrači jer obojci fali košarkaške inteligencije kao i fizikalija. Imamo dva basketaša Lue i Young, ostalo nije vrijedno pomena pogotovo npr Sacre ili ljubitelj pande pa mislim bilo koji igraci Cedevite bili bi koristniji. Nama treba i novi trener koji ce istrpiti Russella i od njega napraviti igraca kao i neko k'o ce ozbiljno nositi franshizu jer to ne mogu i ne smiju Clarkson i Randle.
P.s. Simpatično je što protivnička publika forsira da Kobe samo šuta na kraju i bude u delirijumu kada ovaj pogodi protiv njihove ekipe. Realno ako već i imaš invalide u ekipi onda hajde igraš da zadovoljiš publiku.
Russell je JEDINI potencijal, od kojeg za 3-4 godine tek ocekujem da bljesne, Clarkson i Randle uz naporan rad mogu tek postati rezervni rotacijski igrači jer obojci fali košarkaške inteligencije kao i fizikalija. Imamo dva basketaša Lue i Young, ostalo nije vrijedno pomena pogotovo npr Sacre ili ljubitelj pande pa mislim bilo koji igraci Cedevite bili bi koristniji. Nama treba i novi trener koji ce istrpiti Russella i od njega napraviti igraca kao i neko k'o ce ozbiljno nositi franshizu jer to ne mogu i ne smiju Clarkson i Randle.
P.s. Simpatično je što protivnička publika forsira da Kobe samo šuta na kraju i bude u delirijumu kada ovaj pogodi protiv njihove ekipe. Realno ako već i imaš invalide u ekipi onda hajde igraš da zadovoljiš publiku.
Konacno joj nakon tri godine doslo iz guzice u glavu...Stephen A Smith on SiriusXM: "I'm hearing Jim Buss is out. And Mitch Kupchak will likely follow. Jeanie is going to clean house..."
Postaviti Ryana Westa za novog GM-a i onda dovesti Jerry-ja da pomogne svom sinu u vidu konsultanta.
"My Favorite Ring is Always the Next One"
- Kobe Bryant
- Kontakt:
amerosm je napisao/la:Konacno joj nakon tri godine doslo iz guzice u glavu...Stephen A Smith on SiriusXM: "I'm hearing Jim Buss is out. And Mitch Kupchak will likely follow. Jeanie is going to clean house..."
Postaviti Ryana Westa za novog GM-a i onda dovesti Jerry-ja da pomogne svom sinu u vidu konsultanta.
Ako je istina , onda ima i nade da se nekad i izvućemo iz septičke jame
- NEZALAGANJE
- Kontakt:
http://www.complex.com/sports/2016/02/k ... nt-stories
Evo nesto zanimljivo da procitate.Dopasce vam se sigurno.
Zahvaljujem. Extra članak.NEZALAGANJE je napisao/la:http://www.complex.com/sports/2016/02/k ... nt-stories
Po ko zna koji put srušen je stereotip o Kobeu kao egoisti, sebičnjaku, bad-guyu i sličnom. Jednostavno iz ovakvih priča običnih ljudi se to najbolje shvati. I u tekstu to mislim da spominju, sve to što je Kobe radio na terenu(neke te ego stvari) je samo čisti dokaz koliki je on profesionalac. Jednostavno nije dopustio ni najmanji djelić svoje slabosti koju bi protivnik mogao da iskoristi, išao je do kraja bez obzira na cijenu.
Neponovljiv. #24
Da te volim duša zna, draga moja BiH
Gracias, Iker! Grande Capitán! Najveći svih vremena!
Gracias, Iker! Grande Capitán! Najveći svih vremena!

Kakve dvije institucije, jos da je dres Arsenala umjesto uefalone.
- Kobe Bryant
- Kontakt:
Ako kojim slučajem budemo imali sreću i sačuvamo top 3 protected pick I onda opet budemo u top 2 da biramo između Simmons-a i Ingram-a, moj glas ide Ingram-u jer Simmons je bolji igrač ali Ingram daleko bolji šuter. Vec imamo Nance-a i Randle-a na 4. A Simmons je 3-4 a Ingram čista 3-ca.
Ja bi se za Simmonsa odrekao citave ekipe osim Russella, po meni je on undisputed 1. pick obzirom da ima samo jedan jedini upitnik (sut) dok Ingram nije toliko siguran kao on. Cak mi je Ben i veci potencijal obzirom na bolesnu all round igru vec sad.Kobe Bryant je napisao/la:Ako kojim slučajem budemo imali sreću i sačuvamo top 3 protected pick I onda opet budemo u top 2 da biramo između Simmons-a i Ingram-a, moj glas ide Ingram-u jer Simmons je bolji igrač ali Ingram daleko bolji šuter. Vec imamo Nance-a i Randle-a na 4. A Simmons je 3-4 a Ingram čista 3-ca.
Ako pak i dogodine budemo u lutriji (a to je vrlo moguce) onda bi imali priliku birat izmedju Tatuma i Gilesa gdje jedan (bar po ovome sto prikazuju u srednjoj) neodoljivo podsjeca na Kobe/TMac tip igraca (Tatum), a drugi na KGa (Giles).
ingram prije simmonsa isto ko sto sam bio za okafora prije russella
"Po cistom individualnom kvalitetu od CP3a s vrhunca je bolji samo Magic Johnson"
"Paul George nije superstar. Argument: Superstara ne trpa Joe Ingles u dzep"
"Paul George nije superstar. Argument: Superstara ne trpa Joe Ingles u dzep"
Ti znaš. Oni ne znaju.KK_Bosna je napisao/la:ingram prije simmonsa isto ko sto sam bio za okafora prije russella
Danju hladna k'o Kazan, noću sija k'o Rubin
http://nbacro.com/los-angeles-lakers/by ... erno-24027
Los Angeles Lakersi se nadaju da će zadržati njihov zaštićeni pick u nadolazećem draftu, ali nemaju namjeru da namjerno gube utakmice kako bi to postigli.
Ako Lakersi završe s drugim najgorim omjerom u ligi, imat će 55.83% šanse da zadrže pick za neko od prva tri mjesta na draftu – 19.9% za prvi pick, 18.81% za drugi te 17.12% za treći pick.
„Ne izlazite na teren kako biste izgubili utakmice.“rekao je Byron. „Mislim da je to loš način da predstavite svoj tim. Definitivno ne gubimo namjerno kako bismo zadržali neko od prva tri mjesta na draftu.“
„Nešto takvo bi ostavilo mrlju na meni te na ovoj organizaciji i ljudima koji rade ovdje i razumiju tko su ustvari Lakersi – mi nikada nećemo biti takvi. Tako da ne bih nikada, čak ni iza zatvorenih vrata, rekao nekom od svojih igrača, trenera ili pomoćnika da izađu na teren i izgube utakmicu.“
„Moja filozofija nije tipa ‘Okej, ako izgubimo loptu još par puta i promašimo još par šuteva, ne moramo se više brinuti da ćemo pobijediti.’ To nisam ja. Pokušavamo da pobijedimo svaku utakmicu i da stvaramo novu dinastiju s mladim igračima ovdje.“, završio je Scott.
Lakersi trenutno imaju drugi najgori omjer u ligi s 11 pobjeda te čak 48 izgubljenih utakmica – od njih su gori samo Philadelphia 76ersi s omjerom od 8 pobjeda i 49 poraza.
Los Angeles Lakersi se nadaju da će zadržati njihov zaštićeni pick u nadolazećem draftu, ali nemaju namjeru da namjerno gube utakmice kako bi to postigli.
Ako Lakersi završe s drugim najgorim omjerom u ligi, imat će 55.83% šanse da zadrže pick za neko od prva tri mjesta na draftu – 19.9% za prvi pick, 18.81% za drugi te 17.12% za treći pick.
„Ne izlazite na teren kako biste izgubili utakmice.“rekao je Byron. „Mislim da je to loš način da predstavite svoj tim. Definitivno ne gubimo namjerno kako bismo zadržali neko od prva tri mjesta na draftu.“
„Nešto takvo bi ostavilo mrlju na meni te na ovoj organizaciji i ljudima koji rade ovdje i razumiju tko su ustvari Lakersi – mi nikada nećemo biti takvi. Tako da ne bih nikada, čak ni iza zatvorenih vrata, rekao nekom od svojih igrača, trenera ili pomoćnika da izađu na teren i izgube utakmicu.“
„Moja filozofija nije tipa ‘Okej, ako izgubimo loptu još par puta i promašimo još par šuteva, ne moramo se više brinuti da ćemo pobijediti.’ To nisam ja. Pokušavamo da pobijedimo svaku utakmicu i da stvaramo novu dinastiju s mladim igračima ovdje.“, završio je Scott.
Lakersi trenutno imaju drugi najgori omjer u ligi s 11 pobjeda te čak 48 izgubljenih utakmica – od njih su gori samo Philadelphia 76ersi s omjerom od 8 pobjeda i 49 poraza.
D'Angeruss !
- Kobe Bryant
- Kontakt:
Popravlja se vidnoEpidaurus je napisao/la:D'Angeruss !
Puno je lakse igrat kad si svjestan svoje roleKobe Bryant je napisao/la:Popravlja se vidnoEpidaurus je napisao/la:D'Angeruss !
Ma lik je bio dobar i prije, samo ga je ona budala držala na klupi bezze, u blowout sezoni, da bi se Lou forsirao. Niđe veze!Kobe Bryant je napisao/la:Popravlja se vidnoEpidaurus je napisao/la:D'Angeruss !
Velež, Chelsea FC, LA Lakers, Scuderia Ferrari
Svakom utakmicom sve vise i vise napreduje, svakom utakmicom sve bolje i bolje izgleda 
#Loading...
#Loading...
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.