FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials
-
staragarda
- Interni moderator
- Kontakt:
Re: FK Sloboda Tuzla
dosta smo o laciju i tiketima naprdivali...de sad malo redajte ovdje klipove liverpula j e b o li vas liverpul da vas j e b o
DA VIDIS...DA ZNAS...DA PAMTIS....11.07.1995....NEVER FORGET SREBRENICA
Jest vala bas,jeste našli o čemu pricate
pa napiši ti nešto, niko ti ne brani
u suprotnom, ne znam zašto se javljaš
u suprotnom, ne znam zašto se javljaš
Jutros citav 2 busa, sad 9.. sta sam propustio?staragarda je napisao/la:eo sad dobijam dojavu da su popunjena jos 3 busa i javili su se vozaci za jos 6 dodatnih kombija...znaci sad je ukupno 9 buseva i 18 kombija
PS: upravo mi lik javlja sasvim trecu informaciju
Zadnja izmjena: DoeTz, dana/u 26 feb 2016, 01:23, ukupno mijenjano 1 put.
Znam te glumce jer mi smo kaskaderi.
Sloboda Tuzla !
⚒ WHU ! COYI !
AFCA !
Sloboda Tuzla !
⚒ WHU ! COYI !
AFCA !
-
Blackmore2
- Kontakt:
ja danas sa jaranom otiso u mejdan... jedan bus popunjen,drugog pola i za treci jedno 5-6 ljudi prijavljeno
Popunjen je i taj treci.Blackmore2 je napisao/la:ja danas sa jaranom otiso u mejdan... jedan bus popunjen,drugog pola i za treci jedno 5-6 ljudi prijavljeno
Znam te glumce jer mi smo kaskaderi.
Sloboda Tuzla !
⚒ WHU ! COYI !
AFCA !
Sloboda Tuzla !
⚒ WHU ! COYI !
AFCA !
izgleda da ovog Čuića ne vole u Banjoj Luci 
- Beduin
- Kontakt:
Za cetvrti bus se javila samo 2 momka, dok tih ostalih 5 buseva, koje je StaraGarda spomenuo, jos nema prijava tokom noci. Valjda ujutro su prijave za njih.DoeTz je napisao/la:Popunjen je i taj treci.Blackmore2 je napisao/la:ja danas sa jaranom otiso u mejdan... jedan bus popunjen,drugog pola i za treci jedno 5-6 ljudi prijavljeno
Hocel vise ta subota, ncnc.
Rahmet ti dusi Irma, uzivaj barem na onom svijetu, a roditeljima zelim sabur.
Ko od harama zivi, godisnje 2 puta ne podrigne.
075 ❤
075 ❤
-
staragarda
- Interni moderator
- Kontakt:
Oj,majko moja mila

DA VIDIS...DA ZNAS...DA PAMTIS....11.07.1995....NEVER FORGET SREBRENICA
staragarda je napisao/la:Oj,majko moja mila![]()
Nemoj se nervirat ba džaba, opušteno...
When you see a person who has been given more than you in money and beauty, look to those who have been given less.
-
Sloboda1919
- Kontakt:
Et bem vas u usta vi niste dosadni sa tim busevima
staragarda je napisao/la:Oj,majko moja mila![]()
A ja kad kazem ti ih branis.
Ko sto kazu, treba udarat, a ne dat plakat!
tuzlanska Sloboda
-
SlobodaTuzla1919
- Kontakt:
'Ta će ba Borac?
Bio sam jucer u Mejdanu i rekli su mi momci da je prijavljeno 9 buseva i 20 kombija+ sto ce ici raja autima. Ja sam mislio da nas staragarda prca, ali eto

Bio sam jucer u Mejdanu i rekli su mi momci da je prijavljeno 9 buseva i 20 kombija+ sto ce ici raja autima. Ja sam mislio da nas staragarda prca, ali eto
samo naprijed, samo naprijed, samo hrabro bori se, naša pjesma nek' te nosi, sve do nove pobjede!
Ako bude i 4 busa buraz ti i ja se nadjemo i kitu mi odsjeces na licu mjesta eto toliko.DoeTz je napisao/la:Jutros citav 2 busa, sad 9.. sta sam propustio?staragarda je napisao/la:eo sad dobijam dojavu da su popunjena jos 3 busa i javili su se vozaci za jos 6 dodatnih kombija...znaci sad je ukupno 9 buseva i 18 kombija
PS: upravo mi lik javlja sasvim trecu informaciju
Ja bih volio da ispunimo malo vise buseva i da nas bude bruka, al nema od toga nista na zalost takvi smo mi.
nadam se da ce se situacija popraviti makar na Tusnju, ali sta je tu je ima nas bolesnika koji cemo ici i kuci i
na strani. Treba razumjet svijet da se nema love, mada i da je dzaba sumnjam da bi bio veci odziv.....
Zadnja izmjena: Mortus, dana/u 26 feb 2016, 08:38, ukupno mijenjano 1 put.
NIKO TE NIKAD J-EBATI NEĆE, KO ŠTO TE J-EBEM JA, SARAJ'VO, SARAJ'VO KU-RVO BOSANSKA
KO TE JEDNOM J-EB'O, J-EBAT' ĆE TE OPET - Aleksandar Jović aka VAVJU (Grobar FK Sloboda)
KO TE JEDNOM J-EB'O, J-EBAT' ĆE TE OPET - Aleksandar Jović aka VAVJU (Grobar FK Sloboda)
- tuzlak1987
- Kontakt:
Samo iz Mandica idu tri busa, platio sve hadzija Chinigla 
- Probisvjet
- Kontakt:
To ti pomijesao hadz i tekmu.SlobodaTuzla1919 je napisao/la:'Ta će ba Borac?
Bio sam jucer u Mejdanu i rekli su mi momci da je prijavljeno 9 buseva i 20 kombija+ sto ce ici raja autima. Ja sam mislio da nas staragarda prca, ali eto![]()
Fudbalski Klub Sloboda Tuzla Bosnia and Herzegovina. The English translation of the team's name is Football Club Freedom.
-
SlobodaTuzla1919
- Kontakt:
Probisvjet je napisao/la:To ti pomijesao hadz i tekmu.SlobodaTuzla1919 je napisao/la:'Ta će ba Borac?
Bio sam jucer u Mejdanu i rekli su mi momci da je prijavljeno 9 buseva i 20 kombija+ sto ce ici raja autima. Ja sam mislio da nas staragarda prca, ali eto![]()
samo naprijed, samo naprijed, samo hrabro bori se, naša pjesma nek' te nosi, sve do nove pobjede!
Momci krecu put BL,sad ih vidim ispred Tusnja.Nek im je sretan put i da nas obraduju sutra!!!
Zlatan Nalić sin tuzlanski
AMIN !emirzlaTu je napisao/la:Momci krecu put BL,sad ih vidim ispred Tusnja.Nek im je sretan put i da nas obraduju sutra!!!
Ja volim FK Tuzla City
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 6 gostiju.