PipiDugaCarapa je napisao/la:
"J.ebi ti to, nisi ti vidio utakmicu protiv Jedinstva."
Eto, ja sam ti odgovorio mjesto njih.
@Beduin
Ovo se odnosilo na cijelu 2015. godinu, u kojoj je FKS uzelo titulu, što samim i ne čudi odakle ovolika posjeta. Vi nikad niste bili blize tituli, i opet vas nema ni priblizno onoliko, koliko bi vas trebalo biti. Hoću li postavljati slike Manijaka na manjim utakmicama, u borbi za titulu nakon višegodišnjeg posta? Najavili ste invaziju na BL, tek ćemo da vidimo i to.
Mrzi me odgovarati ovom gore fakultetliji, jer ne postoji tema na koju on nije uskocio, baulja nemilosrdno i cak i na ozbiljan i normalan odgovor on predje na trofeje koje Sloboda nema, a njegov klub ima. HIgh druze, sto nas mrzis ba?
Nego, da odgovorim tebi, Sarajevo i Zeljo imaju vecu bazu navijaca od Slobode, dolaze iz veceg grada, i uvijek ce imati vise ljudi na tribinama od Slobode. To moze nekad varirati ako Sloboda nastavi ovim tempom, iz sezone u sezonu budu konkurentni velikoj cervorki, osvoje nesto i ubuduce se budu ravnopravno borili za neku od titula.
Tek u posljednje 2 utakmice na Tusnju ocekujem ispunjene tribine, ako i tada budemo u borbi za titulu/Evropu.
A i ovo za "invaziju na BL" ne uzimajte za ozbiljno, to je djelo pojedinih portala da nalozi ljude da idu na utakmicu/e, a nikako nije produkt izjave vodja navijaca. Svi ozbiljniji momci koji su oko Fukara su umjereni sa ciframa koje se ni ne iznose u javnost, daleko smo mi od nekih invazija, ali koja stotina u gostima je i vise nego odlicno za nase uslove, ukoliko i kad se to desi.
Ko od harama zivi, godisnje 2 puta ne podrigne.
075 ❤