jestamaji je napisao/la:ako misliš na mene ... wrong!Alipasino je napisao/la:Jel to neko neće na utakmicu.Buuuuuhhhhhaaaa.Jel to nećeš na tekmu sestrinog ti najmladjeg.Ja očekujem 9876 gledatelja kad još dodas skupljace lopti muriju redare eto nas na 10.000.
ja sm bio na proslavi titule 72, pa na derby countyju, pa na otvaranju obnovljene grbavice, na prvoj noćnoj na predstavljanju reflektora, bio sam i u drugoj ligi, pa na povratku, pa u kupu uefa, pa čak i na onoj tekmi na koševu kad je meša donio titulu pitarima kao i na legendarnom derbiju kad su pitari prodali milion karata, pa na prvoj tekmi sa tribinom sjever, nakon rata na prvoj utakmici na grbavici, pa na zubandanu, pa u ligi šampiona itd itd, kontinuiteta radi neću propustiti ni predstavljanje novog semafora tj displeja kako se to sada zove ali to sve ne znači da sam veći (ili manji) navijač od nekoga drugog koji je bio na svim utakmicama ili tu i tamo ili na jednoj. na grbavici se dešavaju pozitivne stvari, to je najbitnije. to i dobit pitare a ne oće li biti tri, sedam ili deset hiljada ovaj vikend