Jeebiga, nećeš moći pratiti Slobodu ni na jednom kanalu.SaltCityAttack je napisao/la:eh preplatio sam se na BiH Telecom da imam kanale samo je sad pitanje hcu li imati kanal za utakmicu..jer meni su naveli nekakvih drugh 17
.. daj boze
Evo sta daju ima li ko da me obraduje
https://www.bhtelecom.ba/portalnovost+M53ab6fdb85d.html
FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials
Re: FK Sloboda Tuzla
- SaltCityAttack
- Kontakt:
Ma kazu da ce biti mozda pogledaj sliku sam postavio ..vjerovatno taj njihov kanal i ovi dodatni su uz toTuzlak04 je napisao/la:Jeebiga, nećeš moći pratiti Slobodu ni na jednom kanalu.SaltCityAttack je napisao/la:eh preplatio sam se na BiH Telecom da imam kanale samo je sad pitanje hcu li imati kanal za utakmicu..jer meni su naveli nekakvih drugh 17
.. daj boze
Jer ovdje pikazuje kanal moja tv ali se samo vrti se krug jer vjerovatno to radi kad su utakmice ili sta vec
Zadnja izmjena: SaltCityAttack, dana/u 26 feb 2016, 12:47, ukupno mijenjano 1 put.
SA VJEROM BOGA, FUKARE SLOBODA DO GROBA!
I opet Tušanj, tribina i sindrom ludila
jedan klub, jedan grad i navijačka skupina
OD PROŠLE, NE MOŽE BITI NAM TEŽA GODINA
I DALJE OSTAJEMO SLOŽNI KO' BRAĆA I RODBINA !
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
Ima na Moja Tv sutra utakmica Borac - Sloboda u 17 sati.
Vjera u tebe nikad ne prestaje🔴⚫
brate ako si zbog praćenja tekmi uzeo pretplatu, bolje je otkazi jer nemas ni na jednom kanalu utakmica, mada je ovo od 2013 godine, ne znam da li su do sada dodali jos neke kanale, ali na ovim ovdje navedenim nema nistaSaltCityAttack je napisao/la:eh preplatio sam se na BiH Telecom da imam kanale samo je sad pitanje hcu li imati kanal za utakmicu..jer meni su naveli nekakvih drugh 17
.. daj boze
Evo sta daju ima li ko da me obraduje imam li kanal da gledam tekmu ?
[/img]
NIKO TE NIKAD J-EBATI NEĆE, KO ŠTO TE J-EBEM JA, SARAJ'VO, SARAJ'VO KU-RVO BOSANSKA
KO TE JEDNOM J-EB'O, J-EBAT' ĆE TE OPET - Aleksandar Jović aka VAVJU (Grobar FK Sloboda)
KO TE JEDNOM J-EB'O, J-EBAT' ĆE TE OPET - Aleksandar Jović aka VAVJU (Grobar FK Sloboda)
Brate uzmes bosna tv ili imat ces puno kanala ili nadjes u bosni mogu ti ja nabaviti broj od covjeka od kojeg ja uzimam 15 km mjesecno imam sve arene sport klubove sve nase srbske hrvatske bien spor njemackih kanala tona nekih imam nadjes tako ljude to uzmes resiver sa tv web spojis u modem samo samo nema taj kanal moja tv jbgSaltCityAttack je napisao/la:eh preplatio sam se na BiH Telecom da imam kanale samo je sad pitanje hcu li imati kanal za utakmicu..jer meni su naveli nekakvih drugh 17
.. daj boze
[img][url=http://postimg.org/image/lzz2atd5b/full/][img]http://s27.postimg.org/ro5d1phhv/Screen ... _23_23.png[/img][/url[/img]
- SaltCityAttack
- Kontakt:
Ja bolan znam ali vidis na sta su.meni dali samo da se mogu pre0latiti postavio sam sliku jer sam valjda van zemlje ..eh hoce li biti na ovom mom paketu tekma jer mi stoji gore moja tv canal koji se trenutno nema nista na njemu..i ovi dole drugi..ove druge ja imam i na svojoj tv ja sam ovo uzeo zbog moja tv utakmice 
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
- SaltCityAttack
- Kontakt:
Kralju ja imam bosna tv moj tetak radi za njih ovdje, ali nemaju moja Tv..ja imam sve kanale preko njih samo ovo nemaadnan27 je napisao/la:Brate uzmes bosna tv ili imat ces puno kanala ili nadjes u bosni mogu ti ja nabaviti broj od covjeka od kojeg ja uzimam 15 km mjesecno imam sve arene sport klubove sve nase srbske hrvatske bien spor njemackih kanala tona nekih imam nadjes tako ljude to uzmes resiver sa tv web spojis u modem samo samo nema taj kanal moja tv jbgSaltCityAttack je napisao/la:eh preplatio sam se na BiH Telecom da imam kanale samo je sad pitanje hcu li imati kanal za utakmicu..jer meni su naveli nekakvih drugh 17
.. daj boze
[img][url=http://postimg.org/image/lzz2atd5b/full/][img]http://s27.postimg.org/ro5d1phhv/Screen ... _23_23.png[/img][/url[/img]
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
Ne mogu da vidim sliku. . . nego, ako imaš kanal Moja TV, to bi trebalo biti to . . .uključuje se kad je utakmica. Sutra bi trebao vidjeti logo klubovaSaltCityAttack je napisao/la:Ma kazu da ce biti mozda pogledaj sliku sam postavio ..vjerovatno taj njihov kanal i ovi dodatni su uz toTuzlak04 je napisao/la:Jeebiga, nećeš moći pratiti Slobodu ni na jednom kanalu.SaltCityAttack je napisao/la:eh preplatio sam se na BiH Telecom da imam kanale samo je sad pitanje hcu li imati kanal za utakmicu..jer meni su naveli nekakvih drugh 17
.. daj boze
Jer ovdje pikazuje kanal moja tv ali se samo vrti se krug jer vjerovatno to radi kad su utakmice ili sta vec
SaltCityAttack je napisao/la:Ja bolan znam ali vidis na sta su.meni dali samo da se mogu pre0latiti postavio sam sliku jer sam valjda van zemlje ..eh hoce li biti na ovom mom paketu tekma jer mi stoji gore moja tv canal koji se trenutno nema nista na njemu..i ovi dole drugi..ove druge ja imam i na svojoj tv ja sam ovo uzeo zbog moja tv utakmice
Kad bude utakmica ubaci se kanal BHT PL, tako je bilo prošle polusezone, nisu rekli da će bit nekih izmjena. Ne bi trebalo bit problema, gledaćeš utakmicu.
Edit:
Evo ovo ti treba bit
Zadnja izmjena: wobly92, dana/u 26 feb 2016, 12:56, ukupno mijenjano 1 put.
When you see a person who has been given more than you in money and beauty, look to those who have been given less.
Dado imas bolan na stranici od telecoma onu mogucnost da se pretplatis za 1KM i gledas taj dan ili mjesec program Moja TV WEB
eh sad ne znam kako je za vas koji ste vani, ali imia ovdje nas koji su informaticki pismeni, a ti mogu objasniti, ili postavi pitanje tamo na
premijer liga općenito PDF-u , da ti neko da upute kako se to radi, a mozes pozvati i BH telecom broj za pomoc 1444 pa nek ti objasne
eh sad ne znam kako je za vas koji ste vani, ali imia ovdje nas koji su informaticki pismeni, a ti mogu objasniti, ili postavi pitanje tamo na
premijer liga općenito PDF-u , da ti neko da upute kako se to radi, a mozes pozvati i BH telecom broj za pomoc 1444 pa nek ti objasne
NIKO TE NIKAD J-EBATI NEĆE, KO ŠTO TE J-EBEM JA, SARAJ'VO, SARAJ'VO KU-RVO BOSANSKA
Protiv Borca igramo bez Škahića i Hamzabegovića.
Kako se meni učini Husref je ljut na Škahića : "On se žali na zadnju ložu i ne putuje. Očigledno da nije iskoristio pauzu da nešto radi i platio je svoju cijenu. To je njegov problem".
Kako se meni učini Husref je ljut na Škahića : "On se žali na zadnju ložu i ne putuje. Očigledno da nije iskoristio pauzu da nešto radi i platio je svoju cijenu. To je njegov problem".
- SaltCityAttack
- Kontakt:
Pa ja ima gore na vrhu moja tv kanal ukljucit ce se kad je tekma i onda dole ostali...ma reko da probam 20km to je ba 10 dolara kafu popijem ovdje za to..uglavnom vrijedi pokusat pa molit se bogu sutra da bude da ne prosim stream 
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
Evo ja sad usao preko laptopa ukucao svoju sifru jer sam preplacen na bh Telecom, ima onaj kanal BHTpremijer liga proglam, pise da prenose sutra utakmicu iz Banja Luke i iz Mostara onu.
Vjera u tebe nikad ne prestaje🔴⚫
Samo nam jos to fali da se zamjeraju igraci i trener, pored ovako kratke klupeThranduil je napisao/la:Protiv Borca igramo bez Škahića i Hamzabegovića.
Kud baš Škahić, on nam je i stoper i desni bek i zadnji vezni
Dado pošaljim im mail ba najbolje https://www.bhtelecom.ba/kontakti.html i priupitaj da li ćeš moći gledati utakmicu na tom paketu, da se riješiš dilema.
Dado pošaljim im mail ba najbolje https://www.bhtelecom.ba/kontakti.html i priupitaj da li ćeš moći gledati utakmicu na tom paketu, da se riješiš dilema.
-
kadtrebaglasan
- Kontakt:
Ja imam moja web tv uz internet , doplata marka mjesečno , ali tu je samo ovaj moja tv kanal jedinica, a kolko sam razumio tekma je na moja tv kanal dva koji imaš samo ako imaš kablovsku tv bh telekoma... Nije ni meni najjasnije. A bogme nije mi jasno ni za Škahića, šta bi .
Mandići mi nisu prebivalište već preko 15 godinatuzlak1987 je napisao/la:Samo iz Mandica idu tri busa, platio sve hadzija Chinigla
-
SlobodaTuzla1919
- Kontakt:
Dado de i meni javi, jer i ja trenutno nisam u BiH, pa sam sinoc razmisljao da li da to uzmem, pa ako bude samo napisi da uzmem i ja sebi, da gledam
samo naprijed, samo naprijed, samo hrabro bori se, naša pjesma nek' te nosi, sve do nove pobjede!
Ahmetović intevju za Faktor:
Neka Pirić da gol, samo da pobijedimo u Banjoj Luci
Neka Pirić da gol, samo da pobijedimo u Banjoj Luci
When you see a person who has been given more than you in money and beauty, look to those who have been given less.
**** Borac SLOBODO!!!!!!!
Slobodo ti si moja ljubav, moja radost, sreća, moja bol...
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.

[/img]