Brato suti onda je dobro. Vjeruj da sam maloprije morao uzeti secera i vode kad sam usao na diskusijeHeller je napisao/la:Što sam poludio? Ovo je moja oblastCocaine je napisao/la:Svemir i svemirske stvari
Heller je napisao/la:Otkud ti ideja da ne mogu, ako ima 10000 planina na mjesecu na jednoj moze biti ravnih prirodnih oblika.
Mada sumnjam da je lava, vjerovatno je nastalo endogenim a ne egzogenim, i to najvjerovatnije tektonskim pokretima uz još neke.
Grob te yebo evo nam @heller poludio![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
PL prepucavanja - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
Re: PL prepucavanja
Ako baš oš da znaš ja studiram geologiju pa zato i serem

Nullius in verba
Volim kad su sise vel'ke. A i kad nisu.
Svaka cast brato. Ma zayebajem seHeller je napisao/la:Ako baš oš da znaš ja studiram geologiju pa zato i serem![]()
![]()
Al odsad cu pocinjat recenice: idiote more bit ravno od erozije da ti ne bi opet pritisak opoCocaine je napisao/la:Svaka cast brato. Ma zayebajem seHeller je napisao/la:Ako baš oš da znaš ja studiram geologiju pa zato i serem![]()
![]()
Nullius in verba
- amazon
- Kontakt:
Ma jarane Boga samog pitajDoeTz je napisao/la:Ko je taj famozni Aldinamazon je napisao/la:Ma pusti budale.samirr je napisao/la:Amazon jesi ti aldin?![]()
Kazu dajte bice tribina,ko da je gotovo sve.Pa nece pobjedjivati sve ako napravimo tribinu,kamo srece da smo to znali ranije,vjerovatno bi ljudi do sad napravili.
On je aldincic, donnica mala fufica.DoeTz je napisao/la:Ko je taj famozni Aldinamazon je napisao/la:Ma pusti budale.samirr je napisao/la:Amazon jesi ti aldin?![]()
Zamisli kad napravis 40 acc I vrijedzas sve zivo I to ti se dopusti.
Pokusava biti funny ali glup je ko to cak da oprosti biciklo.
aldin nego sta donnica mala svi ga mrze bolan.
Samo prati mu rad **** picku svoje nane.
MocMahale444
1921 BLEED BLUE
1921 BLEED BLUE
- amazon
- Kontakt:
Uslikaj nam clansku i godisnju kartu ako imas ? Da vidimo svi za koga navijas. 
Kazu dajte bice tribina,ko da je gotovo sve.Pa nece pobjedjivati sve ako napravimo tribinu,kamo srece da smo to znali ranije,vjerovatno bi ljudi do sad napravili.
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Kako si danas Muki, sta radis?
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Nemam cllanske drug ( pitam te to pitanje od 2013) kazem ulazimo na jednu kartu dvojca. Buraz Manijak ja pitar pa me vodi s sobom.
Eto sretan donnice.
Nego hajde dosta mi te kar.ati iz dana u dan bobo smrade.
Idi zaradi sta, zaposli se ispovaraj cement barem ako neces da cijepas drva.
Eto sretan donnice.
Nego hajde dosta mi te kar.ati iz dana u dan bobo smrade.
Idi zaradi sta, zaposli se ispovaraj cement barem ako neces da cijepas drva.
MocMahale444
1921 BLEED BLUE
1921 BLEED BLUE
joooooooooooj press konferencije 
- amazon
- Kontakt:
Normalno da nemas jer ne izlazis iz kuce. Uclanit cu te ja nije problem, ostavi podatke.
Elhamdulilah paša. Kako si ti? Evo radno nego doso malo aldina pozdraviti.MortemHz je napisao/la:Kako si danas Muki, sta radis?
MocMahale444
1921 BLEED BLUE
1921 BLEED BLUE
Dobro hvala ti dobri covjece, uclani me jel kartica zelene boje mogul otici I Graciceve pogledati s tom kartica aldo?amazon je napisao/la:Normalno da nemas jer ne izlazis iz kuce. Uclanit cu te ja nije problem, ostavi podatke.
MocMahale444
1921 BLEED BLUE
1921 BLEED BLUE
- amazon
- Kontakt:
Ne brine se ti nista sve cu ti ja zavrsiti i jos cu ti platiti. Halal olsun da i ti dodes bar jedno dvije utakmice na Grbavicu a ne da spavas na forumu i pratis sta ko radi. Zamisli kakav je tvoj zivot kad znas sve acc na forumu. Izadi malo prohodaj, nadi kakve curice i to ...i ne smaraj vise, postao si dosadan ko proljev.
Opisa ti sebe aldine, hajde barem znamo kakav si. Sad odo nazad malo raditi pa cujemo se maksuz selam za tebe.
Molim te prestani koristi moje fore. Jos jednom izvini za psovku nece se ponoviti jos ako mi kupis dres, ima da te reklamiram ko rejs ulemu Mustafu efendiju Cerica.
Molim te prestani koristi moje fore. Jos jednom izvini za psovku nece se ponoviti jos ako mi kupis dres, ima da te reklamiram ko rejs ulemu Mustafu efendiju Cerica.
MocMahale444
1921 BLEED BLUE
1921 BLEED BLUE
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Ma evo nije lose, iscekuju se utakmiceMuhamedTM je napisao/la:Elhamdulilah paša. Kako si ti? Evo radno nego doso malo aldina pozdraviti.MortemHz je napisao/la:Kako si danas Muki, sta radis?
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
probaj ko Šojić praseće nije mnogo loše za zamašćeni krvni sudovi.amazon je napisao/la:Ne mogu ja svinjski ni na slici..
Nigdje glasnijih 2,5 % antifašista ko u Bosni!
Al koji je coban ovaj Mulalic,za nepovjetovat
,trebali bi kao PR-a zaposliti Memica on bi ih bolje predstavljao,da nije smijesno bilo bi zalosno

grb sto kuca,umjesto srca
Jasno mi je da je Bog stvorio Varesanovice,
Al mi nije jasno sto ih sastavi u nasoj svetinji
Jasno mi je da je Bog stvorio Varesanovice,
Al mi nije jasno sto ih sastavi u nasoj svetinji
Jos je zalosnije kad tzv navijaci tog kluba kojem je ova sirovina sef ss nazivaju Jesica cobanom..Ili ko o cemu **** o postenju..RedEvil je napisao/la:Al koji je coban ovaj Mulalic,za nepovjetovat,trebali bi kao PR-a zaposliti Memica on bi ih bolje predstavljao,da nije smijesno bilo bi zalosno
![]()
![]()
Ne mogu brate ja igrati za novac i slusati kako trebam igrati..Hvala im, bili su korektni i nisu mi pravili probleme..
Rekao sam im da ja mogu igrati samo u Sarajevu!!! A.F. HASE
Rekao sam im da ja mogu igrati samo u Sarajevu!!! A.F. HASE
Meni najjaca ona sa trojicom koji znaju i osmoricom da smetaju. Simeone sa garažeRedEvil je napisao/la:Al koji je coban ovaj Mulalic,za nepovjetovat,trebali bi kao PR-a zaposliti Memica on bi ih bolje predstavljao,da nije smijesno bilo bi zalosno
![]()
![]()
Das Ist Walter
Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot] i 2 gosta.