Prijatelju nesto mi smrdi ovdje gdje je ovdje arsenal onu jednu seznou su osvojili titulu bez poraza i msm da su dogurali do 48 utakmica i da ih je man utd dobio??Beduin je napisao/la:[img]https://fbcdn-photos-c-a.akamaihd.net/hphotos-ak-xta1/v/t1.0-0/s526x395/12791022_984237934993244_1429361996932318533_n.jpg?oh=8397bdf4be201e653bcd9e82e2331d4f&oe=575D72D3&__gda__=1466317990_bad5564764d4792e67a24c9f161514b0[/img]
AC Milan - Arhiva postova
Moderatori/ce: Monolog,ribery,geronimo,hammers,rio_Ferdy88,Puma
Re: AC Milan
- Beduin
- Kontakt:
Ovdje se druze ubrajaju i druga takmicenja, ne samo prvenstvene utakmice. Vjerovatno je Arsenal izgubio neku utakmicu u LP ili kup UEFA (ne sjecam se gdje su igrali tad), a nisam siguran jel' ovdje ubrojan i nacionalni kup.ronaldo99 je napisao/la:Prijatelju nesto mi smrdi ovdje gdje je ovdje arsenal onu jednu seznou su osvojili titulu bez poraza i msm da su dogurali do 48 utakmica i da ih je man utd dobio??Beduin je napisao/la:[img]https://fbcdn-photos-c-a.akamaihd.net/hphotos-ak-xta1/v/t1.0-0/s526x395/12791022_984237934993244_1429361996932318533_n.jpg?oh=8397bdf4be201e653bcd9e82e2331d4f&oe=575D72D3&__gda__=1466317990_bad5564764d4792e67a24c9f161514b0[/img]
Ne znam koliko ove godine PSG ima utakmica bez poraza, ili prislih sezonu-dvije, i oni su se zaletili.
Ko od harama zivi, godisnje 2 puta ne podrigne.
075 ❤
075 ❤
- Romagnoli13
- Kontakt:
Milan ima 58 utakmica valjda? I to samo u ligi, to je odavno poznata činjenica.Beduin je napisao/la:
'Namaz moj, i obredi moji, i život moj, i smrt moja doista su posvećeni Allahu, Gospodaru svjetova.''' (El-En'am)
Ne znam bas kad uhvatim vremena pokusat cu naci podatke ali msm da ovo nije sve tacno, cak kao sto rom kaze mi imamo duzi niz
- Beduin
- Kontakt:
Ma moguce, ali izleti mi ova fotka pa sam je podijelio ovdje, cak i da je istinito sve na njoj to je prije 25 godina da smo ostvarili takvo nesto. 
Ko od harama zivi, godisnje 2 puta ne podrigne.
075 ❤
075 ❤
- Romagnoli13
- Kontakt:
Nema se tu šta puno pretraživati, Milan je rekorder u ligama petice sa 58 utakmica bez poraza u Serie A.
'Namaz moj, i obredi moji, i život moj, i smrt moja doista su posvećeni Allahu, Gospodaru svjetova.''' (El-En'am)
- _forzamilan_
- Kontakt:
=58: AC Milan (1991–93)
The Milan side that landed the European Cup in 1989 and 1990 under Arrigo Sacchi were labelled 'the Immortals'; the vintage that picked up three successive Italian titles under Fabio Capello between 1992 and 1994, as well as the 1993/94 UEFA Champions League, were 'the Invincibles'. Indeed, the Rossoneri won the 1991/92 Scudetto without losing a game at the heart of this marvellous run. "Capello did very well in continuing the job started by Sacchi and adding only small pieces to complete the perfect mosaic," said former Milan midfielder Roberto Donadoni.
http://www.uefa.com/memberassociations/ ... 45954.html
Zato su tu generaciju zvali gli invincibili (nepobjedivi). Koliko se sjećam negdje sam čitao protiv Parme izgubili 1-0 i tako prekinuli taj niz. Jedini tim koji je uzeo 2x zaredom ligu prvaka ali ne priznaje se službeno jer se pod različitim imenom i u različitom formatu. Kakvi su to samo igrači bili to je čudo. Ne vjerujem da će iko ikad ponoviti takvu strašnu dominaciju. Žao mi je što nisam rođen ranije da sam mogao više pratiti tu zlatnu generaciju Milana. Fascinantno mi je kad čitam o njima. Negdje sam čitao kako je Sacchi znao staviti Maldinija i Baresija protiv puno više napadača i ovi im nikad nisu uspjeli zabiti gol na treningu. Za ove mlađe koji ne znaju a takvih ovdje na forumu nema Baresi je najbolji defanzivni igrač koji je ikad kročio nogom na teren.
Gledaj sastava bog te sapo
Here’s a list of the players that we have to thank for this historic achievement: S.Rossi, Tassotti, Maldini, Carbone, Costi, F.Galli, Costacurta, Stroppa, Rijkaard, Van Basten, Evani, Agostini, Massaro, Albertini, Ancelotti, Antonioli, Cornacchini, Donadoni, Fuser, Gambaro, Gullit, Serena, Simone, Boban, De Napoli, Eranio, Lentini, Nava, Papin, Savicevic.
The Milan side that landed the European Cup in 1989 and 1990 under Arrigo Sacchi were labelled 'the Immortals'; the vintage that picked up three successive Italian titles under Fabio Capello between 1992 and 1994, as well as the 1993/94 UEFA Champions League, were 'the Invincibles'. Indeed, the Rossoneri won the 1991/92 Scudetto without losing a game at the heart of this marvellous run. "Capello did very well in continuing the job started by Sacchi and adding only small pieces to complete the perfect mosaic," said former Milan midfielder Roberto Donadoni.
http://www.uefa.com/memberassociations/ ... 45954.html
Zato su tu generaciju zvali gli invincibili (nepobjedivi). Koliko se sjećam negdje sam čitao protiv Parme izgubili 1-0 i tako prekinuli taj niz. Jedini tim koji je uzeo 2x zaredom ligu prvaka ali ne priznaje se službeno jer se pod različitim imenom i u različitom formatu. Kakvi su to samo igrači bili to je čudo. Ne vjerujem da će iko ikad ponoviti takvu strašnu dominaciju. Žao mi je što nisam rođen ranije da sam mogao više pratiti tu zlatnu generaciju Milana. Fascinantno mi je kad čitam o njima. Negdje sam čitao kako je Sacchi znao staviti Maldinija i Baresija protiv puno više napadača i ovi im nikad nisu uspjeli zabiti gol na treningu. Za ove mlađe koji ne znaju a takvih ovdje na forumu nema Baresi je najbolji defanzivni igrač koji je ikad kročio nogom na teren.
Gledaj sastava bog te sapo
Here’s a list of the players that we have to thank for this historic achievement: S.Rossi, Tassotti, Maldini, Carbone, Costi, F.Galli, Costacurta, Stroppa, Rijkaard, Van Basten, Evani, Agostini, Massaro, Albertini, Ancelotti, Antonioli, Cornacchini, Donadoni, Fuser, Gambaro, Gullit, Serena, Simone, Boban, De Napoli, Eranio, Lentini, Nava, Papin, Savicevic.
Il Re Dell' Est - $́й ?́" %́&
Krepat ma ne molat!
Krepat ma ne molat!
Drugovi Beduin je dobro objasnio, tacno je da je Milan u ligi imao 58 utakmica uzastopno bez poraza, ali su u isto vrijeme u nekim drugim takmicenjima dozivljavali poraze, dok se ova slika odnosi na broj uzastopnih utakmica ukljucujuci sva takmicenja koja zadese tim u tom trenutku a on uspije izbjeci poraze.
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
"Želio sam da se strpim i sustegnem od tebe ali, izdala me je ljubav u srcu koja za tebe od davnina traje. İ znaj da sam se u tebe zaljubio, i sada kad to znaš čini što hoćeš."
(İbn Qajjim)
(İbn Qajjim)
Super, dogovorit ćemo se već.Chinaglia je napisao/la:rope11 je napisao/la:Ipak izgleda Conte ode u Celzi kuknjava kuknjava a stvarno sam se nadao da ce nas preuzeti.![]()
![]()
![]()
dajte ovom čovjeku šta god želi, ja častim
Conte je trebao preći u Milan ili je bar bio jedna od realnijih opcija, navodno je bio na par sastanaka tako da ne znam šta je tu za podsmijeh
Znači sutra nema Monta? Kako li će ono govedo iznijeti sredinu, nadam se da nas to neće ukopat protiv bikova
tako je kujo giganteKucka: "Današnji rođendan sam proveo na treningu, nije bilo nikakvih tuluma ili zabava. Moj najbolji rođendanski poklon bio bi pobjeda Milana sutra".
Ne volim zakone, morale, religije, pravila. Ne volim da me oblikuje društvo.
FORZA MILAN !
FORZA MILAN !
- Romagnoli13
- Kontakt:
To su samo nagadjanja da ce Alessio poceti sa klupe.U vecem broju najava on je u prvih 11, a Alex bi trebao malo odmoriti.
Pa ne znam, svasta je moguce.
Mada ja inace ne volim to bespotrebno mjenjanje stoperskog para koji se pokazao kao najbolji, pogotovo ne u jednoj jakoj utakmici. Znam da treba i Alexu odmora, ali bolje neka ga odmara protiv Alessandrije nego protiv jednog Torina.
iako ne volim ove tekme sa torinom, imamo poprilicno dobar niz protiv njih na san siru tako da se nadam da ce nastaviti u tom tonu
neka se roma oklizne protiv empolija, a mi dobijemo...let's the party begin!
Mada ja inace ne volim to bespotrebno mjenjanje stoperskog para koji se pokazao kao najbolji, pogotovo ne u jednoj jakoj utakmici. Znam da treba i Alexu odmora, ali bolje neka ga odmara protiv Alessandrije nego protiv jednog Torina.
iako ne volim ove tekme sa torinom, imamo poprilicno dobar niz protiv njih na san siru tako da se nadam da ce nastaviti u tom tonu
neka se roma oklizne protiv empolija, a mi dobijemo...let's the party begin!
FORZA MILAN !
FORZA MILAN !
- muha milanez
- Kontakt:
3-1 protiv Torina, u ocajnoj su formi a nasi maksimalno motivisani, nema tu sumnje. Nekako pocinjem vjerovat ovom timu, Miha je uveo sjajan red i atmosferu u ekipu mora se priznati. Sutra najbolji termin, jedva cekam. Kad igramo uzvrat u kupu? Kup je nas

..Milan is not just a team for me. It is part of my life..
..Paolo Maldini..
..⚫🔴⚫🔴..
..Paolo Maldini..
..⚫🔴⚫🔴..
- Romagnoli13
- Kontakt:
Ne znam za vas, ali ja se nakon skoro tri godine ponovo radujem svakoj utakmici Milana.
Uzvratni meč u kupu je u utorak ja mislim.
Uzvratni meč u kupu je u utorak ja mislim.
Re: RE: Re: AC Milan
Beduin je napisao/la:
Ovo apsolutno nije tacno, Milan drzi rekord koji je srusila Parma Asprila dao gol za pobjedu, najblizi je bio prije 2 godine Bayern Munchen.

Zadnja izmjena: meskalin, dana/u 26 feb 2016, 22:19, ukupno mijenjano 2 puta.
Valjda se misli na kombinovano u ligi i Evropi jer onaj niz od 58 utakmica vazi samo za ligu koliko ja znam.
ipak bi rom trebao poceti sa klupe, navodno se jos ne osjeca najbolje...a jes covjeka gripa slomila, k'o da rak ima jadna ti majka
fino ja kazem, sve su to tetkice.
ipak bi rom trebao poceti sa klupe, navodno se jos ne osjeca najbolje...a jes covjeka gripa slomila, k'o da rak ima jadna ti majka
fino ja kazem, sve su to tetkice.
FORZA MILAN !
FORZA MILAN !
- Romagnoli13
- Kontakt:
Vrijeme je da Bacca sutra opet zatrese mrežu, pa i Niang u inat Roupu. 
- Romagnoli13
- Kontakt:
Abbiati:"Il mister è la persona giusta, stiamo costruendo qualcosa di importante. Interrompere questo processo sarebbe un errore". 
Daj odmah i prevod da ne moramo svi ljepit u translate
Z9 Maximalno Strpljen
Z9 Maximalno Strpljen
Il Club più titolato al mondo!
- muha milanez
- Kontakt:
Jest vala 
..Milan is not just a team for me. It is part of my life..
..Paolo Maldini..
..⚫🔴⚫🔴..
..Paolo Maldini..
..⚫🔴⚫🔴..
- Romagnoli13
- Kontakt:
Ukratko, Abbiati poručuje da je Siniša pravi izbor za trenera i da grade nešto veliko/važno i da bi bila velika greška da taj proces prekinu.Odnosno bila bi greška da otpuste Sinišu na kraju sezone.