HŠK Zrinjski - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,Pasha

GradKamena
Kontakt:

Re: HŠK Zrinjski

Post Postao/la GradKamena » 24 feb 2016, 21:21

Jakupović sudi !

Hum94
Kontakt:

Post Postao/la Hum94 » 25 feb 2016, 13:10

Jos 3 dana do tekme...bit ce kise,natopljen teren,al izgovora nema,samo pobijeda protiv Fk Mongolije ce nas zadovoljit !!!
Forza Z :ljepota:

espresso
Kontakt:

Post Postao/la espresso » 25 feb 2016, 16:08

Bola ako smo ih dobili u gostima sa 20% slabijim timom zašto ne nadati se da ih možemo kući dobit sa jačim timom. Zato forza zrinjaaa

PiazzaGrande

Post Postao/la PiazzaGrande » 25 feb 2016, 16:43

Ubija ova kišica, a i hladnjikavo nekakvo, izgleda da će biti tmurno i kišovito do nedjelje pa ni teren neće biti u idealnom stanju tako da, ni mi a niti naši gosti, neće moći razviti svoju prepoznatljivu igru od noge do noge, lijevo-desno pa natrag do golmana...
Mogli bi kišobran i kabanica biti najtraženiji artikli u nedjelju...
Ne znam u kakvom bi sastavu sarajlije mogle istrčati u nedjelju, ima par nepoznanica, prvenstveno carioce, Harba pa i Deni donekle... dok se kod nas otprilike sve zna, isti sastav kao prošle polusezone samo malo nadograđen tj. poboljšan, vjerojatno će od novih Tomić u prvih jedanaest i Arežina će vjerojatno zaigrati od prve minute prije nego Žera koji je iznenada dobio sraćku kada je čuo protiv kakvog veznog reda će igrati u nedjelju... :D
Sve u svemu, najvažnije je da nitko na utakmici ne fasuje upalu pluća a za ostalo je lako....
I vrlo je važno da se nakon utakmice piše o nogometu i igri a ne o kojekakvim dešavanjima koja nemaju veze sa sportom...
Eno na whoscored izbacili prognozu da će biti 2-0 za nas...znaju ljudi... :thumbup:
lažni hrvati, lažni mostarci, vastaše, uzepeovci, hdz prćija, kabirijevci, mitomani, falsifikatori, fašisti....
Volim te bola'!

rigotina
Kontakt:

Post Postao/la rigotina » 26 feb 2016, 14:01

samo jako u kost protiv ovog sandžačko-malajskog hibrida i pobjeda je naša
goveđigulašmajka

terra
Kontakt:

Post Postao/la terra » 26 feb 2016, 15:04

GradKamena je napisao/la:Jakupović sudi !
Po kojem to kriteriju :o

PiazzaGrande

Post Postao/la PiazzaGrande » 26 feb 2016, 15:34

Jakupović je već postao standardni djelitelj pravde u susretima Zrinjskog i Sarajeva...Sudio je na Koševu ove sezone, također i prošle sezone obje utakmice između naše i sarajevske momčadi, ako se ne varam...

HŠK Zrinjski je danas održao press konferenciju u 13:00 uoči predstojećeg meča sa Sarajevom na kojoj su govorili trener Vinko Marinović, kapiten Pero Stojkić i jedan od najboljih pojedinaca u redovima Zrinjskog u ovom prvenstvu Ognjen Todorović...
Ne znam je li ova informacija poznata redakciji ovoga portala, do sada još ne vidjeh vijest o tome...
....mosa njaZri....
lažni hrvati, lažni mostarci, vastaše, uzepeovci, hdz prćija, kabirijevci, mitomani, falsifikatori, fašisti....
Volim te bola'!

PiazzaGrande

Post Postao/la PiazzaGrande » 26 feb 2016, 16:02

"Ono što smo planirali to smo i uradili. Odigrali smo sve utakmice koje smo i planirali i mislim da je ekipa spremna za ovo prvo kolo. Sarajevo je dosta toga mjenjalo tako da je to neka ipak druga ekipa nego jesenas, ali se nadamo da smo dobro snimili protivnika i da neće biti nekih većih iznenađenja. Jedino van stroja je Žeravica", izjavio je Marinović okupljenim novinarima.

"Igrači su spremni i jedva čekamo da utakmica krene. Dati ćemo svoj maksimum", izjavio je kapetan Pero Stojkić.

"Sarajevo je dosta drugačija ekipa nego kada sam ja bio u tom klubu. Dosta igrača ne poznajem, ali upoznat sam sa njihovom kvalitetom te ukoliko mi budemo pravi možemo razmišljati o pobjedi", izjavio je Todorović okupljenim novinarima.
Volim te bola'!

PiazzaGrande

Post Postao/la PiazzaGrande » 26 feb 2016, 16:12

Mislim da najjači kadar, po imenima i pokrivenosti pozicija, imamo mi i Široki. Sloboda, iako mnogi i dalje sumnjaju da će izdržati, može na krilima Zebe i Ahmetovića nastaviti s dobrim igrama, dok je Sarajevo u proteklom prijelaznom roku sve iznenadilo. Otišlo im je dosta igrača, a one najbolje nisu pokrili. Mislim da i Željo ima bolji kadar, ali oni su bodovno zaostali za vrhom, rekao je Tomislav Tomić novo pojačanje Zrinjskog u veznome redu...
Volim te bola'!

ultra gitano

Post Postao/la ultra gitano » 26 feb 2016, 16:23

Daj samo fina vremena,pobjeda nebi trebala izostat dosta 2-0 strijelci TT :mrgreen: (Tomić,Todorović)

espresso
Kontakt:

Post Postao/la espresso » 26 feb 2016, 16:26

[youtube][/youtube]

PiazzaGrande

Post Postao/la PiazzaGrande » 27 feb 2016, 13:28

espresso je napisao/la:Bola ako smo ih dobili u gostima sa 20% slabijim timom zašto ne nadati se da ih možemo kući dobit sa jačim timom. Zato forza zrinjaaa
Puno smo jači od The Giantsa....
Jači smo bili i na Koševu iako su oni u momčadi tada imali i Duljevića i Velkoskog a gdje su nam u utakmici napravili samo jednu šansu ( Velkoski )...
... dok se sada umjesto ove dvojice odličnih igrača uzdaju u nekakvog debelog Reisa i propalog Denija...i u onoga nekulturnog pastira iz kolubarskog sreza što ih trenira...
Neka svaku nadu za dobar rezultat ostave negdje u Raštelici, ustvari najbolje bi za njih bilo da im se pokvari autobus na Bradini, da ne dođu nikako na utakmicu i da se ne brukaju ovdje protiv moćnih Plemića...
Hendikep kec...

Pozz velikom prijatelju, Hordašu "Pofalićkoj čigri".. ;)
Volim te bola'!

PiazzaGrande

Post Postao/la PiazzaGrande » 27 feb 2016, 15:13

Imaće Vinko velikih problema sa sastavom sutra...
koga ostaviti na klupi...
a kome reći da mora na tribinu...

Prvi sastav je skoro pa definiran osim nepoznanice na desnom beku Blaić/Čolić i možda u napadu Meša/Stevo gdje u prvom slučaju prednost dajem Blaiću jer je bio konstantan ove sezone a i trener, čini mi se, ima u njega puno povjerenje a u ovom drugom slučaju tj.dilemi vjerovatno će zaigrati Mešanović iako bih ja bio za opciju sa Nikolićem ali Vinko se pita i odgovara za rezultat...
Znači : Karačić(U21)- Blaić, Graovac, Laštro, Stojkić- Petrak, Tomić- Todorović, Arežina, Zakarić- Mešanović...
Sada dolazimo do problema 'ko će na klupu a 'ko na tribinu...
U momčadi moramo imati još dva igrača U21 ( pored golmana Karačića ), to su rez. golman Vasilj i štoper S.Radeljić...
Nikolić, Filipović i Radulović su vrlo izgledna opcija za klupu dok za preostala dva mjesta konkuriraju tri igrača: dokapetan Stojanović, Čolić i Katanec...Mislim da Matija otpada zbog Radeljića koji mora biti na klupi a koji je štoper kao i on...
Sastav na tribini će također biti jak: Jajalo, Katanec, Šćepanović, Kordić, Bilbija( prekobrojni) ; Bandić i Peko (ozljeđeni); Žeravica(bolestan)... dok je Aćimović odsutan ( obveze u reprezentaciji ).

Previše je ovo igrača za 12 kola ali obzirom da se na kraju sezone nekoliko igrača oprašta od dresa sa lentom biće ovo OK ( u startu treba suzbiti moguće nezadovoljnike i one što misle da moraju igrati u svakoj utakmici, a moguće da ih ima i takvih u ovom kadru, tu treba biti nemilosrdan u startu )...

Loša stvar je i to što, izgleda da, imamo podosta igrača sa dva žuta kartona a kako će tekma sa Sarajevom,pretpostavljam, biti čvrsta sa dosta faulova očekujem, nažalost, da će nam kadar za sljedeću utakmicu biti dosta prorijeđen tako da ni trener, silom prilika, vjerovatno neće imati više ovakvih problema, koga staviti na klupu a koga poslati na tribinu...
...mosa njaZri...
Ispravak netočnog navoda: I Žeravica je u konkurenciji za ovu utakmicu...oporavio se
Volim te bola'!

Prijedor
Kontakt:

Post Postao/la Prijedor » 27 feb 2016, 19:43

Sutra moja prognoza 2:0… Arezina i Tomic ;)
? &

ŠTA JE TO KAVIJAR MOŽE U LEPINJIIIII

espresso
Kontakt:

Post Postao/la espresso » 27 feb 2016, 20:10

Prijedor je napisao/la:Sutra moja prognoza 2:0… Arezina i Tomic ;)
Daj Bože da bude tako ;)

Wayat
Kontakt:

Post Postao/la Wayat » 27 feb 2016, 20:18

Moglo bi se sutra provući bez kiše, imamo šansu zasjesti na vrh gdje nam je i mjesto...samo jako i disciplinovano i sarajlije nemaju šanse, očekujem nastavak golijade iz jesenjeg dijela...AJMMMOOOOO :njanjanja: :njanjanja: :njanjanja:

Lillard
Kontakt:

Post Postao/la Lillard » 27 feb 2016, 21:35

Svi na stadion. Zrinjski te treba!
"Last time they count me out, what I do Game 6?"

PiazzaGrande

Post Postao/la PiazzaGrande » 28 feb 2016, 06:29

" Ako kaniš pobijediti, ne smiješ izgubiti " - Broj 1 iz Alana Forda...

Sretno Zrinja, uz tebe smo...

I kad izgube
I kad pobijede
Uvijek pjevamo
Zrinjski volim te
Zrinjski volim te...
Volim te bola'!

PiazzaGrande

Post Postao/la PiazzaGrande » 28 feb 2016, 07:28

Danas će se pitari u svakom pogledu pokisli kući vratiti...
...što ne vrijedi za njihovu najbrojniju frakciju TS-ovce ( The Streamovci ), hebe se njih, oni vazda u suvom i pametuju...
Čini mi se, ako se po jutru dan poznaje, da bi ova fuxa mogla cijeli dan padati a i oni sveznajući norvežani je najavljuju za vrijeme tekme..
Jbg....
Mi ćemo svi pod strehu, ta svakako nas nema više od 200-300 sa ženama i djecom, možemo svi stati :D
... a oni garibi gore neka kisnu
Ultrasi na stajanju su jači od svake nepogode pa i vremenske...njima ništa neće biti...
...mosa njaZri...

p.s. Obavijest za navijače Sarajeva koji će doći u svom aranžmanu na utakmicu a koji prate ovaj forum:
Ulaznica za zapadnu tribinu: 5 KM
Piva Karlovačka točena: 2,5 KM ( 0,33 dl ), na južnoj i sjevernoj kapiji se može sjesti i popiti a i tjekom utakmice momci nose po tribini i prodaju.. :D
Volim te bola'!

PiazzaGrande

Post Postao/la PiazzaGrande » 28 feb 2016, 08:51

Šta je s tobom lima, ti se šaltaš sa teme na temu ko s kurc@ na kur@c pa kao nešto provociraš...A furke jbt...Odj€b ti je lansiran, idi loži negdje drugo...
Zadnja izmjena: PiazzaGrande, dana/u 28 feb 2016, 08:53, ukupno mijenjano 1 put.
Volim te bola'!

Zaključano

Natrag na “HŠK Zrinjski”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.