FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials
- SaltCityAttack
- Kontakt:
Re: FK Sloboda Tuzla
sta je to sa Skahica sto ga ovo prozva sef ?.. nece putovat u Banja Luku ?
SA VJEROM BOGA, FUKARE SLOBODA DO GROBA!
I opet Tušanj, tribina i sindrom ludila
jedan klub, jedan grad i navijačka skupina
OD PROŠLE, NE MOŽE BITI NAM TEŽA GODINA
I DALJE OSTAJEMO SLOŽNI KO' BRAĆA I RODBINA !
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
I opet Tušanj, tribina i sindrom ludila
jedan klub, jedan grad i navijačka skupina
OD PROŠLE, NE MOŽE BITI NAM TEŽA GODINA
I DALJE OSTAJEMO SLOŽNI KO' BRAĆA I RODBINA !
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
Sto se covjek istrese 
Poslano sa mog SM-G900H koristeći Tapatalk
Poslano sa mog SM-G900H koristeći Tapatalk
Malo nam je Husko nervozis... Možda mu je teško što će morat voditi ekipu s tribine, ali nema veze kd mogu fukare može i on
Husref vodi navijanje protiv Borca!
Slobodo ti si moja ljubav, moja radost, sreća, moja bol...
Neće jbg. , povreda u pitanju. Nadam se da će samo propustiti ovu utakmicu jer smo tanki s rosteromSaltCityAttack je napisao/la:sta je to sa Skahica sto ga ovo prozva sef ?.. nece putovat u Banja Luku ?
Hehe Klasicna diasporska, kad se vratis iz razvijene zemlje, pa tesko se naviknuti na nize standardeSloboda1919 je napisao/la:mramor ga snimoNKMramor je napisao/la:http://sportsport.ba/bh_fudbal/musemic- ... ipe/185661SaltCityAttack je napisao/la:a gdje je to izjavio![]()
Naravno, slazem se u potpunosti sa njim.
Agamemnon je napisao/la:Joj Husrefa sto bljuje vatru po savezu terenima foteljama ubi covjek![]()
![]()
Otvorio dusu![]()
Sta je kaze imam pravo na misljenje neka gospoda dodje i ubjedi me u suprotno![]()
Ali najjace sta je kaze njima je fotelja i zimi ljeti ista
Upravu je samo da ne fasuje suspenziju opet.
Šta ima tu loše što se čovjek nagovorio,nije ništa slagao.To što se oni nađu prozvani pa ne znaju šta če pa de ih kažnjavaj to je drugo.
Pobjeda je bolja od orgazma!
Jao Husrefa, ali je covjek upravu. Najveci problem i jesu tereni, bili to oni na stadionu ili pomocni za trening.
Kako god, ocekujem borbenu igru u BL, uz dobro igru mozemo do 3 poena.
Kako god, ocekujem borbenu igru u BL, uz dobro igru mozemo do 3 poena.
Crveno-Crna i Blaugrana!
"You can change your wife, your politics, your religion, but never, never can you change your favourite football club!"
"You can change your wife, your politics, your religion, but never, never can you change your favourite football club!"
Husref upravo sve sto je izjavio strpali su sve sad u 20 dana 5 utakmica a kisa ce padat svaki dan mozda i snijeg a realno svi tereni osim bilinog polja ce se pretvorit u kaljuzu do koljena i postoji velika mogucnost da se neko povrijedi a to nikom ne treba. Ulozis pare u igrace i treba rizikovat povrede neke, da hoce makar vecina klubova ulozit u terene da budu vrhunski, ne moraju imat tribine s 15,20 hiljada sjedecih mjesta. dovoljno bi bilo i to za pocetak.
Našu pobjedu sutra jedino može zaustaviti sudija,pa vi kao da niste gledali pripremne tekme pogotovu zadnju sa Dinamom?
Usput,nadam se da će proći bez ozljeda
Usput,nadam se da će proći bez ozljeda
Pobjeda je bolja od orgazma!
Poslije ove izjave ocekujem kaznu Slobodi oduzimanjem 12 bodova zbog direktnog mijesanja u regularnost takmicenja.....komisija je jos davno ustanovila da je ja komitet za regularnost takmicenja NS BiH obezbjedio normalne uslove za takmicenje......Azmir Husic je dobro prosao, kaznjen je "samo" 12 mjeseci zabrane obnasanja bilo kakve funkcije u nogometu.
Nista lose i treba im se nagovoriti.Gorki je napisao/la:Agamemnon je napisao/la:Joj Husrefa sto bljuje vatru po savezu terenima foteljama ubi covjek![]()
![]()
Otvorio dusu![]()
Sta je kaze imam pravo na misljenje neka gospoda dodje i ubjedi me u suprotno![]()
Ali najjace sta je kaze njima je fotelja i zimi ljeti ista
Upravu je samo da ne fasuje suspenziju opet.
Šta ima tu loše što se čovjek nagovorio,nije ništa slagao.To što se oni nađu prozvani pa ne znaju šta če pa de ih kažnjavaj to je drugo.
Ali popice kaznu dzaba.
ZIVJELA DRZAVA TUZLA
Bravo Husrefe svaka na mjestu
Ne bi me cudilo da ga suspenduju jos koji mec..
Od sutra krece cirkus zvani PL BiH..nadam se tri boda iz Banja Luke,mada ako je teren los dobar je i bod,samo da se igeaci ne povrede..
Ne bi me cudilo da ga suspenduju jos koji mec..
Od sutra krece cirkus zvani PL BiH..nadam se tri boda iz Banja Luke,mada ako je teren los dobar je i bod,samo da se igeaci ne povrede..
PORAZ ZABOLI SRECA UTIHNE,AL VJERA U TEBE NIKAD NE PRESTAJE !!!
- Beduin
- Kontakt:
Razumljivo je zasto je Husref iznerviran i isfrustriran, uigraca sa timom neku pas igru, dosta dodavanja, da lijepo izgleda za oko i onda pocne sezona i sve sto si trenirao ne mozes prikazati na nasim stadionima.
A gledam na netu da je veceras najavljen i snijeg u B. Luci, a sutra pljuskovi, vjerovatno ga je to dodatno iznerviralo jer ce nasi igraci tesko pruziti kvalitetnu igru po takvom terenu i prezentovati sve ono sto su uigravali u Antaliji.
Vjerovatno je ovo i neki apel nasima u Savezu da otvore oci, uloze malo vise truda i novca i da se napokon stvore bolji uslovi.
Samo je previse iznerviran i ne treba mu ovako javno da proziva Savez, samo ce ga kazniti i tako nastetiti i Slobodi, pogotovo sad u ovoj situaciji.
A gledam na netu da je veceras najavljen i snijeg u B. Luci, a sutra pljuskovi, vjerovatno ga je to dodatno iznerviralo jer ce nasi igraci tesko pruziti kvalitetnu igru po takvom terenu i prezentovati sve ono sto su uigravali u Antaliji.
Vjerovatno je ovo i neki apel nasima u Savezu da otvore oci, uloze malo vise truda i novca i da se napokon stvore bolji uslovi.
Samo je previse iznerviran i ne treba mu ovako javno da proziva Savez, samo ce ga kazniti i tako nastetiti i Slobodi, pogotovo sad u ovoj situaciji.
Ko od harama zivi, godisnje 2 puta ne podrigne.
075 ❤
075 ❤
Ma nije toliko ni do saveza jbg. koliko je do klubova. Umjesto što plaćaš dva tri igrača za sezonu-dvije za te novce možeš srediti teren al jbš teren ba, takvo je naše razmišljanje. Evo mi svoj teren ne možemo srediti ni da hoćemo bez JU.
Savez jednom mora imati nultu toleranciju i riješiti problem ako ćeš igrati bit će tako i tako ili nećeš igrati. Pa nek igra 6 ekipa 6to kružno ako treba ali da se igra na kako treba stadionima (teren,reflektori,stolice s naslanjacima,krov, usluga hrane i pića, parking...).
Do sada savez izlazi u susret klubovima ali ustavari pravi medvjeđu uslugu.
Savez jednom mora imati nultu toleranciju i riješiti problem ako ćeš igrati bit će tako i tako ili nećeš igrati. Pa nek igra 6 ekipa 6to kružno ako treba ali da se igra na kako treba stadionima (teren,reflektori,stolice s naslanjacima,krov, usluga hrane i pića, parking...).
Do sada savez izlazi u susret klubovima ali ustavari pravi medvjeđu uslugu.
- ultrasstyle_tz
- Kontakt:
pa imas ekipa kojima odgovara los teren...mi prvi smo godinama bili jedna od takvih
crveno-crno srce kuca jace nego ikada!
- tuzlak1987
- Kontakt:
Ako u Banja Luci bude padalo i bude los teren pobjedjuje onaj koji je se spreman vise pobit i ko se bolje snadje na terenu. Tada fudbalski kvalitet pada u vodu
Kazem ti jaNKMramor je napisao/la:Konačno internet na stadionu.![]()
Niko, niko, samo Sloboda
-
staragarda
- Interni moderator
- Kontakt:
AL OVU FUDBALSKU MAFIJU HUSREF OPRA NA RUKE,LED TE J E B O
...racunat ce mu ovo begici i begovici....reko sam ja vama...muniba usketa cemo mi od gline pravit....on je bio onaj nenamazani lopov...priprost i glup..ovi su u crnim odjelima....premazani jupolom i to bezbojnim
DA VIDIS...DA ZNAS...DA PAMTIS....11.07.1995....NEVER FORGET SREBRENICA
NIŠTA SE NIJE PROMIJENIO ZA OVIH 30 GODINA
Zadnja izmjena: sloboda72, dana/u 26 feb 2016, 19:12, ukupno mijenjano 1 put.
Ja volim FK Tuzla City
-
SlobodaTuzla1919
- Kontakt:
Ljudi hoceli sutra biti stream ili ako se prijavim na MojaTv web da li cu imat onaj kanal? Trenutno nisam u BiH...
samo naprijed, samo naprijed, samo hrabro bori se, naša pjesma nek' te nosi, sve do nove pobjede!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.