Vedad Ibisevic
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Re: Vedad Ibisevic
On sad za sad kako je krenuo za godinu dana ce moci nazad u Zmaj od Bosne ili vam ga NK Tuzla 

Tiger Woods-John Terry-Karim Benzema-Peter Crouch-David Beckham-Franck Ribery-Bill Clinton
Ni sreće ni tuge do tebe nema mi druge, FK SLOBODA TUZLA
Ni sreće ni tuge do tebe nema mi druge, FK SLOBODA TUZLA
Sada svi traze i Vedu, sve su ovo patke do patke, lik je propo kao zeton a svi ga lafo traze.
× Plava krv ispod koze ×
Sta onda reci za Dzeku? Vedo je barem trcao protiv Nijemaca, a sta su radili zeko i Miske? Nemozes pokazati sta znas ako ti niko ne dodaje lopte. Dzeko vodi loptu, Vedo se otkriva, a Dzeko nastavlja driblati dok ne izgubi loptu. Sta je tu Vedo mogao uraditi? Nista.
Bitno je da je raja vidjela kako je Vedi spao lanac sa bicikla.Bilal je napisao/la:Sta onda reci za Dzeku? Vedo je barem trcao protiv Nijemaca, a sta su radili zeko i Miske? Nemozes pokazati sta znas ako ti niko ne dodaje lopte. Dzeko vodi loptu, Vedo se otkriva, a Dzeko nastavlja driblati dok ne izgubi loptu. Sta je tu Vedo mogao uraditi? Nista.

Vom Jäger zum Gejagten
Vedo je totalno pao daj Bože da ode i proradi negdje i HNL bi mu bio predobaar nažalost realno

Prvo da te pitam jesi li M ili W? Gdje da ode, nisam te dobro razumio...nije valjda da mislis u hrvatsku ligu?bambina je napisao/la:Vedo je totalno pao daj Bože da ode i proradi negdje i HNL bi mu bio predobaar nažalost realno![]()

Nema sta, biser do bisera.
Vom Jäger zum Gejagten
Vedadu samo treba vise snage, kondicije. Imace onda i bolji pregled vise koncentracije i igru ce poboljsati za 60 %.
TM '87
Zeljeznicar za zivot cijeli
Zeljeznicar za zivot cijeli
Ma nekakav je smotan.
Kao da ga je strah kada ima loptu,kao da se boji protivničkog igrača,stalno gubi lopte.

Kao da ga je strah kada ima loptu,kao da se boji protivničkog igrača,stalno gubi lopte.
FK Pjetlovi
- Bez_komentara
- Kontakt:
Ta Fiorentina je luda.
bah kako se situacija promjenila...nije davno Ibisevic bio bolji od Dzeke(Dzeko je tek ekspodirao u onoj polusezoni koju je Vedo propustio zbog povrede)a sada...Dzeko jedan od najboljih na svijetu a Vedad ako ovako nastavi uskoro ce preuzeti Dzekine nadimke sa pocetka karijere 

Tragedija!Bosna i Hercegovina gubi svog najvećeg dragulja??Pogibljeni start znači kraj potencijalno velike karijere?? Pogledati na:
http://www.pohrani.com/f/1h/RC/SsrCfkJ/dajv.gif
http://www.pohrani.com/f/1h/RC/SsrCfkJ/dajv.gif
- majestic24
- Kontakt:
Stavi ga pred gol i neka mu salju dobre lopte,pa da vidimo hoce li onda zabijati ili ne. Kako moze klasicni centar igrati na krilu??? Nema brzine,ni tehnika mu nije jaca strana. Bilo bi bolje da ga je susic koristio kao zadnjeg veznog nego kao krilo. Al et,bilo i proslo.Monolog je napisao/la:Ostaje nam da vidimo. Ne očekujem od njega da ponovi onu polusezonu(18 golova na 17 utakmica), ali imam osjećaj da se u njemu krije zvijer koja može po sezoni postizati dvadesetak golova. Možda je ovo pretjerano s moje strane, ali optimista sam po prirodi, tako da...scorpion je napisao/la:Takodjer,ne bi bio neki sretniji od mene da se desi da Vedad bude mnogo bolji nego je sad,ali cinjenice trenutno govore potpuno suprotno,a to je da je on sve gori i gori.
Volio bihda ode u Fiorentinu. Pravi klub za njega.
GLORY,GLORY MAN.UNITED : 1907–08, 1910–11, 1951–52, 1955–56, 1956–57, 1964–65, 1966–67, 1992–93, 1993–94, 1995–96, 1996–97, 1998–99, 1999–2000, 2000–01, 2002–03, 2006–07, 2007–08, 2008–09, 2010–11 , 2012-13
..:::The Black Mamba Strikes Again::...
..:::The Black Mamba Strikes Again::...
To bi ti da kazes da je Dzeko odigrao losije nego Ibisevic??? Da li smo onda gledali istu utakmicu???Bilal je napisao/la:Sta onda reci za Dzeku? Vedo je barem trcao protiv Nijemaca, a sta su radili zeko i Miske? Nemozes pokazati sta znas ako ti niko ne dodaje lopte. Dzeko vodi loptu, Vedo se otkriva, a Dzeko nastavlja driblati dok ne izgubi loptu. Sta je tu Vedo mogao uraditi? Nista.
Cijelo vrijeme Dzeko je na sebi imao min.dvojicu,dok je za Ibisevica bio sasvim dovoljan jedan koji ce mu bez problema uzeti SVAKU loptu koju je dobio.
...ja neću da govorim radi čega i da objašnjavam,vi to vrlo dobro znate,al ako ništa drugo i ono što je jedino što mogu da učinim za taj grad,pa da se i vi sjetite da sam se rodio u Sarajevu, a znate šta se dešava!!!
-
- Kontakt:
Dzeko se brate vec qrči . Uzme loptu i konta proci 5 ljudi . Pa hani nisi ti Messi 

-
- Kontakt:
Ne znam kakvu skolu ima Ibisevic i gdje je prije radio?
Visim zovu ga kao Lazio i Fiorentina, pa mi nije jasno da li mozda za neku drugu vrstu poslova, mozda da bude redar ili neki knjigovodja ili da naplacuje parking ispred stadiona ili slicno..Sumnjam da im treba ovakav profil u igrackom kadru...
Visim zovu ga kao Lazio i Fiorentina, pa mi nije jasno da li mozda za neku drugu vrstu poslova, mozda da bude redar ili neki knjigovodja ili da naplacuje parking ispred stadiona ili slicno..Sumnjam da im treba ovakav profil u igrackom kadru...
NS BIH + Reprezentacija BIH = Mafija, prodaju i stimaju utakmice i rade za kladionicarsku mafiju
Nemoj dosta si na*ro moze ti bit mjesec dana...Jes covjek pao i ja to kazem al onih 18 golova nemoze se lahko zaboravit bar nmgu ja uostalom vidi ko je ostao iza njeg u BL na listi strijelaca Olicu ovo sezona snova i opet iza Vede dajte malo gledaj neke tabele pa pricaj ovako ... kreni jest to sto si nas*o..analiticar_ je napisao/la:Ne znam kakvu skolu ima Ibisevic i gdje je prije radio?
"Jedna si jedina;
Moja domovina ;
Jedna si jedina ;
Bosna i Hercegovina!!!"
Moja domovina ;
Jedna si jedina ;
Bosna i Hercegovina!!!"
Kako je tanka linija od zvijezda do ponora. Ibisevic je najbolji primjer za to. Ne tako davno obozavani IDOL NACIJE,sada redovno pljuvan na svakom mogucem mjestu. Sigurno ne i zadnji,slicnu sudbinu su svojevremeno dozivjeli i Salihamidzic,covjek koji bi bio kapiten u bilo kojoj dr. reprezentaciji na svijetu,ali ne i u nasoj kulturno se povukao,Baljic i drugi. Na sljedecu zrtvu sa nestrpljenjem cekamo..............
analiticar_ je napisao/la:Ne znam kakvu skolu ima Ibisevic i gdje je prije radio?
E jaro, sta mislis ovako da tebe spremimo malo do Toscane pa da se oprobas? Cujem imas puno tekmi u nogama pa reko, eto kad Vedo nije taj kalibar za Viole da ti uletis....kad ne moze jedan bosnaceros, moze drugi da na bar malo osvijetli obraz nacije

"A True Gentleman Never Leaves His Lady" - Alessandro Del Piero.
★ 30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
-
- Kontakt:
Hehe...
@Adinjo
trebao si mu reci da neznas kakvu skolu Ibisevic ima, ali da si siguran da Ibisevic barem skolu ima
@Adinjo
trebao si mu reci da neznas kakvu skolu Ibisevic ima, ali da si siguran da Ibisevic barem skolu ima

Ma prijatelju moj, ovo je vise preslo svaku mjeru. Stvarno ne znam zasto ovoliko pljuvanje. Ma mala je to rijec, cista mrznja prema covjeku. Ako vam ne valja, idite ba pa navijate ili gledajte nekoga u kome cete uzivati. Nemojte dzabe trositi zivce na igrace poput Vedada, ustvari portira, strazara ili sta vec 

"A True Gentleman Never Leaves His Lady" - Alessandro Del Piero.
Trenutno korisnika/ca: CAGarfia, Goalgetter, invincible1921, legendarnadruga, TETRAPAK i 34 gosta.