KK Crvena Zvezda
Moderatori/ce: nerminh74,CashMan,KK_Bosna
Re: KK Crvena Zvezda
To se jedino moze iskoristiti ako se Ertel uvede u probleme sa licnim, pa da onda nemaju adekvatnog igraca na pleju.. Nadam se da ce Jovic kod nas biti potpuno spreman, tj da je skroz zalijecio povredu.
Igra li Jovic?dscile je napisao/la:To se jedino moze iskoristiti ako se Ertel uvede u probleme sa licnim, pa da onda nemaju adekvatnog igraca na pleju.. Nadam se da ce Jovic kod nas biti potpuno spreman, tj da je skroz zalijecio povredu.
Ides li sutra?
p.s. Rajan Perkovic Tompson otpusten iz Trabzona pre 3 dana.
.... nekad bol, nikad strah, nekad muk.....
Koliko ja znam on ce igrati.. tako sam barem citao. A ne idem na tekmu, transportni problemi. 
Ne idem ni ja. Ne mogu da gledam Zvezda-Efes u Vrscu.dscile je napisao/la:Koliko ja znam on ce igrati.. tako sam barem citao. A ne idem na tekmu, transportni problemi.
Razocaran sam brojem adekvatnih sportskih objekata na teritoriji grada Beograda.DANTES je napisao/la:valjda ćeš gledati na tv?
DANTES je napisao/la:koliko hala sportova prima gledalaca?
daj bre @DANTES koja hala sportova, to se ne racuna u ozbiljne sportske objekte vec 20 godina. Tamo su igrale vase kosarkasice.
Bogdanovic i kada nije u Partizanu, i kada ne igra protiv nas.. nadje nacin da nas sjebe. Promasi dva slobodna kad su mogli prici na -2, pa onda trojku za izjednacenje u predzadnjem napadu.
Sada je prakticno neophodna pobjeda sutra.
- alan_kardec
- Kontakt:
Juniorski tim Crvene zvezde u prvom meču kvalifikacionog turnira u Bg, pobijedio Budućnost sa 105:78. Najbolji kod nas su bili Simanić sa 34 poena i 11 skokova, Radanov 20 poena i Đorđević 16.
Buka dobija nove decibele, bubne opne lete u komadiće, Crvena zvezda vodi sa 1:0!
RIP Adis Selmanović
RIP Adis Selmanović
pa ne bap. vi bi bili na 4-4 i lošiji skor od efesa, a pao je na 5-3 poraz kod kuće od vas. dakle bilo kakva pobjeda protiv njih bi vas vodila dalje. ovo sve da se el završava sledeće sedmice. znamo da je do kraja još punoooo.dscile je napisao/la:Bogdanovic i kada nije u Partizanu, i kada ne igra protiv nas.. nadje nacin da nas sjebe. Promasi dva slobodna kad su mogli prici na -2, pa onda trojku za izjednacenje u predzadnjem napadu.
jedino što nije dobro je što pao izgleda sve bolje. ko zna možda vam efes bude baš glavni rival
IGRAJMO TAJ TANGO SMRTI
Najbem se mrtve majke spanskom sudiji, dabog da crko
Zasluzujemo da izgubimo zbog ovih navijaca,sta im koji qrac trebaju laseri i skandiranja Saricu 
- alan_kardec
- Kontakt:
Horor loše u svakom smislu.
Ako se nešto drastično ne promjeni u nastavku, ovo je utakmica u jednom smjeru.
Ako se nešto drastično ne promjeni u nastavku, ovo je utakmica u jednom smjeru.
Buka dobija nove decibele, bubne opne lete u komadiće, Crvena zvezda vodi sa 1:0!
RIP Adis Selmanović
RIP Adis Selmanović
Momci kapa do poda za 2. poluvrijeme,Guduric igracina
Prvo poluvreme nisam gledao, drugo uzivancija.
Guduric 14p,5skokova, 5 asistencija.
Miller 15p,5 skokova.
Zirbes 14p,9 skokova.

Guduric 14p,5skokova, 5 asistencija.
Miller 15p,5 skokova.
Zirbes 14p,9 skokova.
- alan_kardec
- Kontakt:
Kakvo drugo poluvrijeme
17 razlike. Vrhunska odbrana. Gudurić, Dangubić, Cirbes, Micić... Sudije užasne u prvom poluvremenu na našu štetu, u nastavku su pokušali da kompenzuju.
Kakvi smrdalji, nema dalje.
Velika pobjeda, blizu smo.
Kakvi smrdalji, nema dalje.
Velika pobjeda, blizu smo.
RIP Adis Selmanović
RIP Adis Selmanović
Gazi Zvezdo sve u nizu, top 8 je tako blizu 
Crveno-bela boja kad se razlije svud', suze mi jurnu u oči, a srce iz grudi nema kud'...
Kakva ekipa, top 8 je nikad blize
Sada samo navijaati da Efes gubi, a mislim da vec u sledecem kolu igraju protiv Lokomotive..
Dangubic i Guduric igraci odluke.. Gudura prosto odusevljava iz meca u mec, on mora biti na sirem spisku reprezentacije
Sto se tice sudije spanca, ostajem pri istom sto sam vec napisao.. iako je u drugom bio normalan.
Dangubic i Guduric igraci odluke.. Gudura prosto odusevljava iz meca u mec, on mora biti na sirem spisku reprezentacije
Sto se tice sudije spanca, ostajem pri istom sto sam vec napisao.. iako je u drugom bio normalan.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.