Premijer liga BiH - općenito - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,_dreamer_,insider,Monolog
-
SlobodaTuzla1919
- Kontakt:
Re: Premijer liga BiH - općenito
SRETNO SVIM KLUBOVIMA U NASTAVKU BHT PREMIER LIGE! NEKA NAJBOLJI OSVOJI, NEKA NAJBOLJI OSTANU, A I BOGAMI I NEKA NAJGORI ISPADNU. SRETNO!

samo naprijed, samo naprijed, samo hrabro bori se, naša pjesma nek' te nosi, sve do nove pobjede!
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
SlobodaTuzla1919 je napisao/la:SRETNO SVIM KLUBOVIMA U NASTAVKU BHT PREMIER LIGE! NEKA NAJBOLJI OSVOJI, NEKA NAJBOLJI OSTANU, A I BOGAMI I NEKA NAJGORI ISPADNU. SRETNO!![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Re: Odg: RE: Re: Premijer liga BiH - općenito
Za drugi front se ne sikiraj, ispadate vec 09.03ultrasstyle_tz je napisao/la:ma imamo 11 igraca, usudio bih se reci mozda i 14-15 koji ako teren bude odlucivao sigurno jesu najkvalitetniji...ali da li ce samo teren odlucivati, i da li je 14 igraca dovoljno da izgura sezonu na 2 fronta?VelikiKemo je napisao/la:ako uzmemo Borca a bit če teško,idemo na titulu do zadnjeg kola!!!Jedino me strah škutorsko sarajevske sudijsko savezne mafije a kvalitet za prvaka imamo!!ultrasstyle_tz je napisao/la:mislim da mi jako tesko mozemo do titule..previse je tu jos uvijek nerijesenih stvari... evropu vjerovatno bi mogli uhvatit i to samo obzirom na solidnu bodovnu prednost
ili da parafraziram, mozemo do titulue, ali bi to bilo cudo nevidjeno i podvig bez presedana
A sto se tice titule zelim vam da se borite do samog kraja pa da vas mlatnemo na tusnju pred kraj prvenstva i osvojimo titulu
Biti srcem vezan, u tome leži snaga..
Takodje, sretno svima u nastavku, da bude dobrog i prije svega POSTENOG igranja, kao i sudjenja. Naravno, zna se unaprijed da jedan tim vec opstaje 
У ' $ " " " $!
?'87 - Ф'89 & $ ?!
?'87 - Ф'89 & $ ?!
Ne opstaje jedan, već deset.PiromanBL je napisao/la:Takodje, sretno svima u nastavku, da bude dobrog i prije svega POSTENOG igranja, kao i sudjenja. Naravno, zna se unaprijed da jedan tim vec opstaje
When you see a person who has been given more than you in money and beauty, look to those who have been given less.
- PipiDugaCarapa
- Kontakt:
Za Manijake je Zeljo taj jedan što opstaje.PiromanBL je napisao/la:Takodje, sretno svima u nastavku, da bude dobrog i prije svega POSTENOG igranja, kao i sudjenja. Naravno, zna se unaprijed da jedan tim vec opstaje
Za Hz je Sarajevo taj jedan tim što opstaje.
Za Fukare je Sloboda taj jedan klub što opstaje.
Za UM je Zrinjski taj jedan što opstaje.
Za Lešinare je taj jedan što opstaje.. Dvoumite se vjerovatno između Zelje i Sarajeva?
GRADI ZELJO, BOLI TE **** !
hilmo je napisao/la:Ako je neko propustio
[youtube][/youtube]
Prvo svaka cast Hayatu treba ovo podrzati! Kako sada ona emisija na BHT-u ispade jadna i tuzna, sta mi gledamo godinama boze sacuvaj.
- SlevinKelevra
- Kontakt:
Svaka cast za emisiju. Trebaju ovakve stvari nasoj ligi 
SlobodaTuzla1919 je napisao/la:SRETNO SVIM KLUBOVIMA U NASTAVKU BHT PREMIER LIGE! NEKA NAJBOLJI OSVOJI, NEKA NAJBOLJI OSTANU, A I BOGAMI I NEKA NAJGORI ISPADNU. SRETNO!![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Sabinho
KRSTE HVALA TI ZA SVE!
KRSTE HVALA TI ZA SVE!
Neka krene premijerligaška igra prijestolja. 
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.
- SRSlavinovici
- Kontakt:
Nalozili ste se svi, biće užitak sutra 
FK Sloboda Tuzla, jedan grad, jedna ljubav.
Nadam se da ćeš ispoštovati obećano. Mani MostaraHigh je napisao/la:Jedina invazija koja će biti u ovom kolu jeste ona u Mostaru.
Ko smije u avatar na mjesec dana da će biti više Robije na poretstima nego manijaka protiv Širokog
Godinama su te topili, ali ostao si jak kao Čelik!
-
GradKamena
- Kontakt:
Cestitam svim pacenicima,medju kojim sam i ja na pocetku drugog djela sezone,sto eo jedva docekasmo da pocme ova napacena liga !
Ludilo se nastavlja. 
-
VelikiKemo
- Kontakt:
mahanje svima sa 1 mjesta PL 
FK Sloboda budući prvak a vrapčićani budući dugogodišnji drugoligaš!Ima Boga :)
0-3 u Banjoj Luci, Rossoneri s Tušnja će izdominirat' Borčeve poluigrače dovedene iz srbijanskih poluklubova
- zenicacelik
- Kontakt:
Ko je danas na TV?
Kada god neki PITAR zine da kaze nesto,meni jurne eksplozivna dijareja...
Radnik-Mladost Arena
Borac-Sloboda Moja TV
Borac-Sloboda Moja TV
...da Široki vječno ostane ponos naše Hercegovine...
HRHB
HRHB
wobly92 je napisao/la:Ne opstaje jedan, već deset.
PipiDugaCarapa je napisao/la:Za Manijake je Zeljo taj jedan što opstaje.
Za Hz je Sarajevo taj jedan tim što opstaje.
Za Fukare je Sloboda taj jedan klub što opstaje.
Za UM je Zrinjski taj jedan što opstaje.
Za Lešinare je taj jedan što opstaje.. Dvoumite se vjerovatno između Zelje i Sarajeva?
Chinaglia je napisao/la:0-3 u Banjoj Luci, Rossoneri s Tušnja će izdominirat' Borčeve poluigrače dovedene iz srbijanskih poluklubova
У ' $ " " " $!
?'87 - Ф'89 & $ ?!
?'87 - Ф'89 & $ ?!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.