AS Roma

Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma

macahz
Kontakt:

Re: AS Roma

Post Postao/la macahz » 24 feb 2016, 23:28

Neka ba Manuel pa.kad ce igrat ako ne protiv njih, oni ce se braniti treba nam neko sa viziom,i Pjanke i Totti i Peroti, protiv bunkerasa se moze tako igrat jer nemas od kruzenja nista. Za Sadika nema zime dobio je mal sanse ove sezone ne treba ga previse da ne pregori. Ja bi Nuru kadkad probao, recimo.lrotiv Perma je.moga dobit 15-ak minuta, da je bio pozvan.
Nasi ganjaju Mutinja, e sad dal to znavi da ide neko od bitnih, ili.misle mladog Paredesa prodati.
Keita garant ide, ostaju tu Perotto, Florenci, DDR, Pjanic, Naingolan, Vanqer, Strottman... i jos mutinjo mislim da je previse...

Poslano sa mog GT-N7100 koristeći Tapatalk

Denno
Kontakt:

Post Postao/la Denno » 24 feb 2016, 23:47

Manuel je napisao/la:Hoce Totti da igra a mladji ispastaju.Sadiq rastura al capitano samo misli na sebe.Moze on da igra al pola sata plafon al nikako u prvih 11.Nadam se Denno da ce Dzeko biti od prve.Nije lud Spaletti da ga stavi na klupu kad je napokon poceo zabijati.
Ne može da igra nikako, slabiji je od svih naprijed. Znači plakao je i sad ide u prvu, nisu istine jbt :urnebes:
embrace the chaos

Evil Genius II

Post Postao/la Evil Genius II » 25 feb 2016, 00:02

jesam li ja pogrijesio temu ili to moji romanisti skrnave lik i djelo velikog boga fudbala i nadcovjeka koji je klub ucinio ovim sto jeste!?

sramota :nedam:

Denno
Kontakt:

Post Postao/la Denno » 25 feb 2016, 00:27

A ma ne možeš plakati da bi igrao, ne možeš.
embrace the chaos

L'Avvocato
Kontakt:

Post Postao/la L'Avvocato » 25 feb 2016, 00:39

Evil Genius II je napisao/la:jesam li ja pogrijesio temu ili to moji romanisti skrnave lik i djelo velikog boga fudbala i nadcovjeka koji je klub ucinio ovim sto jeste!?

:wtf:
★★★

"Uči(čitaj), u ime Gospodara tvoga koji stvara."(Al-Alaq)

Manuel
Kontakt:

Post Postao/la Manuel » 25 feb 2016, 00:54

Denno je napisao/la:
Manuel je napisao/la:Hoce Totti da igra a mladji ispastaju.Sadiq rastura al capitano samo misli na sebe.Moze on da igra al pola sata plafon al nikako u prvih 11.Nadam se Denno da ce Dzeko biti od prve.Nije lud Spaletti da ga stavi na klupu kad je napokon poceo zabijati.
Ne može da igra nikako, slabiji je od svih naprijed. Znači plakao je i sad ide u prvu, nisu istine jbt :urnebes:
Ma nek igra boli me.Meni je vazniji klub nego Totti.Lik nece da skonta da mu tijelo ne moze vise izdrzati i Bog al hoce na silu da igra.Moze igrati al pola sata.Cuj citavu tekmu.

Pa macahz nek igra on i ja bih volio da igra al ne od prve jer trenutno imamo bolje i spremnije igrace od njega.Nama nije laka nijedna tekma a pogotovo Empoli kojeg niko nije nadigrao na njihovom terenu al hajd vaznije je da Totti igra od pocetka nego da pobjedimo.

I Evile ne skrvnari ga niko nego ne mozes se onako ponasati kako se on ponasao.Da moze izdrzati prvi bi htio da igra od prve al on poslije 20 minuta ne moze da hoda al haj uzivajte u subotu ako bude igrao od prve minute.Godine su protiv njega al nek igra do 50-te sto se mene tice.
Horde Zla ; Curva Sud Roma ; Los Borrachos Del Tablon

Este sentimiento nadie lo comprende

Evil Genius II

Post Postao/la Evil Genius II » 25 feb 2016, 09:08

L'Avvocato je napisao/la:
Evil Genius II je napisao/la:jesam li ja pogrijesio temu ili to moji romanisti skrnave lik i djelo velikog boga fudbala i nadcovjeka koji je klub ucinio ovim sto jeste!?

:wtf:
poetsko hiperbolizovanje da bi se pokazalo nezadovoljstvo procitanim na temi :D ne brigaj, nisam puk'o :thumbup:

@ekipa - je li mi gledamo istu situaciju i citamo iste vijesti? ja ne vidim da totti 'place' da bi igrao. nisam procitao nigdje da zahtjeva da igra 'cijelu tekmu'. ne vidim igdje da on krade mjesto boljima od sebe, niti vidim da je igdje kazao ili pokazao kako je veci od kluba.

Denno
Kontakt:

Post Postao/la Denno » 25 feb 2016, 14:30

Evil Genius II je napisao/la: @ekipa - je li mi gledamo istu situaciju i citamo iste vijesti? ja ne vidim da totti 'place' da bi igrao. nisam procitao nigdje da zahtjeva da igra 'cijelu tekmu'. ne vidim igdje da on krade mjesto boljima od sebe, niti vidim da je igdje kazao ili pokazao kako je veci od kluba.
Očito ne percipiramo svi isto neke stvari. Evo ja sam kroz izjave stekao dojam da je on uplakana princeza koja se krajnje neprofesionalno ponijela prema klubu i kolegama, sreća mu je što su Rimljani pomalo uvrnuti i pišat će po sebi samo da ga zadovolje, podrže i slično.
Istina ima i kredita i može mu se. Al opet ne vidim kako mu je ovaj cirkus trebao, još ekipu je krenulo baš. Ne znam kakve su mu minute obećane, al novi trener nova pravila. Igraš onoliko koliko si od koristi i to je to, onda mu smeta što Spalletti ima jednak tretman prema svima, pa baš tako i treba. Al jok, evo izgleda izborio se za minute i za novi ugovor.
embrace the chaos

Manuel
Kontakt:

Post Postao/la Manuel » 25 feb 2016, 16:59

Upravo tako Denno.

Ne znam zasto nije sa Spalettijem popricao ko covjek u 4 oka i zasto jedan drugom nisu objasnili neke stvari a ne ovako preko medija da kuka i umalo place kako ne igra.Gdje to jos ima.Znao je Totti dobro koliko je utjecajan na Romu i da ce ga navijaci podrzati makar ne mogao jedan obican sprint uraditi.I na kraju se to desi.Citav stadion pjeva jedan je kapiten on prezadovoljan,sutra se vraca na trening i naravno dobija sta je to htio.Nije fer ovo od Tottija pa nek prica ko sta hoce.Luciano napokon uspostavio red i on dodje da ga syebe i jos prica samo se pozdrave dobro jutro i dobar dan i to je to.Treba da svi imaju jednak tretman i da igra ko je najbolji a ne da igraju imena ko sto su mnogo godina igrali.Nema veze Danielle je uno di noi a on se nije mogao sastaviti,nema veze on je capitano a ne moze da hoda,nema veze Ale je Romanista a prebaci stadion kad centrira.Ako si najbolji igraj ako nisi klupa a ne da kukaju nebitno zvao se Totti,Dzeko ili Gyomber.

macahz
Kontakt:

Post Postao/la macahz » 25 feb 2016, 18:20

Denno Manule vi ste Laziali, diverzanti, ne mogu da vjerujem sta citam. Ma gdje je trazio da igra svaju od pocetka, gdje je nesto.lose rekao protiv kluba. Kako on to usporava razvijanje mladih, ma da li ste normalni. Nece Totti igrat ni protiv Empolija, mozda udje zadnjih 20-ak minuta. Cijela sezona Totti imo 3 nastupa, haloo, pa vise je Torosidis igrao od njega, o cemu mi pricamo.ovdje.
Spaletti trenira strogocu i gradi autoritet na Tottiju, ne razgovara sa njim. Pa da postoji i jedan igrac na planeti kao Totti imao bi povlasten polozaj u odnosu na druge.
Pa jel.kod Murinja materazi radio sta je htio, i to.samo zato sto mu je.lego, pa nije naskodio ekipi.
Totti je drugim igracima babo u ekipi i neko postovanje prema njemu ne vidim kako moze narusiti atmosferu. Kako sve ove godine nije bila.narusena atmosfera?
Jedan Tery u Celziju radi sta hoce, a gdje je Tery a gdje je Totti.

Manuel
Kontakt:

Post Postao/la Manuel » 25 feb 2016, 18:54

E cuj lacijali haha nemoj nas vrijedjati :mrgreen:

Nemam zivaca vise da se peglam u vezi ovoga.Vi jedno mislite,Denno i ja drugo i to je to Ne moramo se uvijek sloziti.Svak ima svoje misljenje.

I odigrao je samo tri tekme zato sto je bio povrijedjen.Da nije igrao bi vise.Ne zanima me vise ova prica.U klubu su sve sredili to je najbitnije kao i to da pobjedjujemo.

A sad ko ce igrati zaboli me samo dok se upisuju pobjede.

Manuel
Kontakt:

Post Postao/la Manuel » 26 feb 2016, 02:05

UEFA YOUTH LEAGUE
Cetvrtfinale, PSG - Roma, igrace se jedna utakmica 8 ili 9 marta u Parizu.
FORZA ROMA PRIMAVERA ! ! !

Chinaglia
Kontakt:

Post Postao/la Chinaglia » 26 feb 2016, 02:24

Denno i Manuel, Laziali :njanjanja:

previše su dobra raja da bi bili romi :angel:

Denno
Kontakt:

Post Postao/la Denno » 26 feb 2016, 18:57

Teške riječi ovdje, @Chini bato uozbilji nam se. :pray:
embrace the chaos

Manuel
Kontakt:

Post Postao/la Manuel » 26 feb 2016, 19:00

On da se uozbilji :rol: ;)

Ma Denno ne zanima me vise prica o Tottiju i njegovom nezadovoljstvu.Ja navijam za Romu ne za Tottija i to je to.Nikog necu da pravdam pa tako ni njega.

soe
Kontakt:

Post Postao/la soe » 26 feb 2016, 19:12

Manuel je napisao/la:E cuj lacijali haha nemoj nas vrijedjati :mrgreen:

Nemam zivaca vise da se peglam u vezi ovoga.Vi jedno mislite,Denno i ja drugo i to je to Ne moramo se uvijek sloziti.Svak ima svoje misljenje.

I odigrao je samo tri tekme zato sto je bio povrijedjen.Da nije igrao bi vise.Ne zanima me vise ova prica.U klubu su sve sredili to je najbitnije kao i to da pobjedjujemo.

Manuel stari lazial.

Manuel
Kontakt:

Post Postao/la Manuel » 26 feb 2016, 19:18

soe je napisao/la:

Manuel stari lazial.
:rol: :rol:

Romagnoli13
Kontakt:

Post Postao/la Romagnoli13 » 26 feb 2016, 23:19

Planirate li sutra kiksati? :kafa:

:mrgreen:
'Namaz moj, i obredi moji, i život moj, i smrt moja doista su posvećeni Allahu, Gospodaru svjetova.''' (El-En'am)

Denno
Kontakt:

Post Postao/la Denno » 26 feb 2016, 23:39

1.85 koef :opaopa:
embrace the chaos

macahz
Kontakt:

Re: RE: Re: AS Roma

Post Postao/la macahz » 27 feb 2016, 00:43

soe je napisao/la:

Manuel stari lazial.
Moj eso, kazes drug ti od malena noso sorc Lazia u osnovnoj na gizickom hahha

Odgovori

Natrag na “Serie A”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.