password: TMZFCNAFEF
evo braco acc na mojatv pa ko ima ovaj ADSL i ta go.vna iz poste moze gledati. Napravite sebi stream, ja nemam kad
Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials
Dajte nek neko stream napravi za nas koji smo sprijeceni, pa nek na u poruci link posaljeFranckRibery je napisao/la:username: izudin.selimbasic
evo braco acc na mojatv pa ko ima ovaj ADSL i ta go.vna iz poste moze gledati. Napravite sebi stream, ja nemam kadnecu nazalost ni utakmice gledat
![]()
FranckRibery je napisao/la:username: izudin.selimbasic
evo braco acc na mojatv pa ko ima ovaj ADSL i ta go.vna iz poste moze gledati. Napravite sebi stream, ja nemam kadnecu nazalost ni utakmice gledat
![]()
Mozemol mi izvan BiH gledat?FranckRibery je napisao/la:username: izudin.selimbasic
![]()
od kad to ?Aerials je napisao/la:Jeste.
ma to je klasika, konkurenti su se, nominalno gledajuci, bolje pojacali i to im je u prici naravno vjetar u ledja... No jedno je teorija, a drugo praksa. Ljudi cesto zaboravljaju koliko je zapravo bitno da je momcad uigrana. Zapravo, to je najbitnije od svega, imati uhodan sistem, a ne grupu individualaca gdje se ne zna ko pije, a ko placa. Zeljo da zadrzi ovaj tim, oni bi na jesen bili sigurno top, ali ja sumnjam da ce zadrzati sve ove igrace, jer ih se dobar dio tu vratio samo da ozive karijeru, a prvim vozom ce se sigurno ispaliti vani.Aerials je napisao/la:Joj koliko nas podcjenjuju po drugim forumima
Sa Zeljeznicarem 20.03._dreamer_ je napisao/la: p.s.
moze li neko napisati igra li Sloboda koju tekmu u drugoj pol marta u tz?
20/03/'16 Sloboda-Seljo_dreamer_ je napisao/la:p.s.
moze li neko napisati igra li Sloboda koju tekmu u drugoj pol marta u tz?
Ne mogu svi ni na BH telecomu ja mislim, ako je korisnik vec logovan ostali ne mogu uci na njegov account sa drugih ip adresaThranduil je napisao/la:S ovim podacima može se gledati samo u BiH i to ko je na BHTelecom internetu ostali ne. Nadam se da će neko napraviti stream s MojeTV da i ostali mogu gledati. Ko ima MojuTV web ili kako se već zove vrlo lako je napraviti, pun internet tutorijala
Trenutno korisnika/ca: legendarnadruga, Power10, schalke, VivaLaLiberta i 28 gostiju.