FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

recepivedik
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la recepivedik » 27 feb 2016, 11:59

idemol' ljudi dole?

Postano kroz Forum SportSport.ba app.

High

Post Postao/la High » 27 feb 2016, 12:12

Idemo. @joker je na čelu kolone. :salut:
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.

BosnianKingdom
Kontakt:

Post Postao/la BosnianKingdom » 27 feb 2016, 12:37

Sa Kramarom potpisu ugovor do 2018 a sa Deniem manji, a Krajisniku daju amaterski,pa bolje je bilo Krajisniku dati ugovor jer se vidi da će napredovati i da će nam služiti...
Sabrine mi moje!

Steph
Kontakt:

Post Postao/la Steph » 27 feb 2016, 12:44

osh ti platiti naknadu Partizanu?

djokica
Kontakt:

Re: RE: Re: FK Sarajevo

Post Postao/la djokica » 27 feb 2016, 12:53

Majkl je napisao/la:
djokica je napisao/la:
Majkl je napisao/la:Evo i na pressu ova tri konja,Marinović,Todorović i Stojkic govore da ne bi trebali imati problema protiv nas i da pobjeda neće doći u pitanje.
E samo bih volio znati gdje si ti to procitao ili cuo?
Lijepo ljudi rekli da su se dobro pripremali, da nema iznenadjenja jer su odradili scouting, da znaju kvalitet sarajeva I da moraju biti pravi da bi osvojili 3 boda. Ukratko.

E sad ne znam gdje si ti vidio da nas podcjenjuju i misle da ce nas lako dobiti.
Procitaj dva puta pa onda lozi raju
Pogledaj, imas na forumu na njihovoj temi izjave trenera,ne izmišljam ,nego prvo pogledaj pa pa se pravi pametan.

"Ono što smo planirali to smo i uradili. Odigrali smo sve utakmice koje smo i planirali i mislim da je ekipa spremna za ovo prvo kolo. Sarajevo je dosta toga mjenjalo tako da je to neka ipak druga ekipa nego jesenas, ali se nadamo da smo dobro snimili protivnika i da neće biti nekih većih iznenađenja. Jedino van stroja je Žeravica", izjavio je Marinović okupljenim novinarima.

"Igrači su spremni i jedva čekamo da utakmica krene. Dati ćemo svoj maksimum", izjavio je kapetan Pero Stojkić.

"Sarajevo je dosta drugačija ekipa nego kada sam ja bio u tom klubu. Dosta igrača ne poznajem, ali upoznat sam sa njihovom kvalitetom te ukoliko mi budemo pravi možemo razmišljati o pobjedi", izjavio je Todorović okupljenim novinarima.

E ja bih volio da znam opet, ko je rekao da ce nas dobiti sigurno i gdje je ta recenica da ne bi trebalo biti problema!
Ljudi normalno rekli sta imaju, uz dozu postovanja za FKS, bez ikakvog podcjenjivanja.
Dobro se pripremili, skautirali, zdravi... Standardna izjava za medije, ovdje niko be moze naci nikavu provokaciju
FKS❤️1946

Majkl
Kontakt:

Re: RE: Re: RE: Re: FK Sarajevo

Post Postao/la Majkl » 27 feb 2016, 12:56

djokica je napisao/la:
Majkl je napisao/la:
djokica je napisao/la: E samo bih volio znati gdje si ti to procitao ili cuo?
Lijepo ljudi rekli da su se dobro pripremali, da nema iznenadjenja jer su odradili scouting, da znaju kvalitet sarajeva I da moraju biti pravi da bi osvojili 3 boda. Ukratko.

E sad ne znam gdje si ti vidio da nas podcjenjuju i misle da ce nas lako dobiti.
Pogledaj, imas na forumu na njihovoj temi izjave trenera,ne izmišljam ,nego prvo pogledaj pa pa se pravi pametan.

"Ono što smo planirali to smo i uradili. Odigrali smo sve utakmice koje smo i planirali i mislim da je ekipa spremna za ovo prvo kolo. Sarajevo je dosta toga mjenjalo tako da je to neka ipak druga ekipa nego jesenas, ali se nadamo da smo dobro snimili protivnika i da neće biti nekih većih iznenađenja. Jedino van stroja je Žeravica", izjavio je Marinović okupljenim novinarima.

"Igrači su spremni i jedva čekamo da utakmica krene. Dati ćemo svoj maksimum", izjavio je kapetan Pero Stojkić.

"Sarajevo je dosta drugačija ekipa nego kada sam ja bio u tom klubu. Dosta igrača ne poznajem, ali upoznat sam sa njihovom kvalitetom te ukoliko mi budemo pravi možemo razmišljati o pobjedi", izjavio je Todorović okupljenim novinarima.

E ja bih volio da znam opet, ko je rekao da ce nas dobiti sigurno i gdje je ta recenica da ne bi trebalo biti problema!
Ljudi normalno rekli sta imaju, uz dozu postovanja za FKS, bez ikakvog podcjenjivanja.
Dobro se pripremili, skautirali, zdravi... Standardna izjava za medije, ovdje niko be moze naci nikavu provokaciju
Imaš video pogledaj
ŠTA SE OVO DEŠAVA
FK Sarajevo najbolji i najorganizovaniji klub u regionu.
Najjaci i najbolji igracki kadar u BiH
U MENI GORI ZELJA SVAAAAAA
JEDAN JE CILJ JEDAN JE PUT SAMO JE JEDAN ŠAMPION
SVI U NAPAD JEDAN JE HASE

Majkl
Kontakt:

Re: RE: Re: RE: Re: FK Sarajevo

Post Postao/la Majkl » 27 feb 2016, 12:58

djokica je napisao/la:
Majkl je napisao/la:

Imaš video pogledaj
ŠTA SE OVO DEŠAVA
FK Sarajevo najbolji i najorganizovaniji klub u regionu.
Najjaci i najbolji igracki kadar u BiH
U MENI GORI ZELJA SVAAAAAA
JEDAN JE CILJ JEDAN JE PUT SAMO JE JEDAN ŠAMPION
SVI U NAPAD JEDAN JE HASE

miden
Kontakt:

Post Postao/la miden » 27 feb 2016, 13:20

Evander je napisao/la:Imamo najmladju ekipu u ligi. Nasa djeca ce da pokazu placenicima kako se igra i gine za klub. Ocekujem da mediji sad forsiraju pricu o podmladjivanju i o "djeci Sarajeva". Vidim da je to u modi bilo u zadnje vrijeme. Red je da se takaav trend pisanja astavi.

Sent from my ALE-L21 using Tapatalk
I oni sami su skontali da je to bila prica za malu djecu, naravno ima među njima levata koji i dalje u to vjeruju.
Das Ist Walter

zagorski
Kontakt:

Post Postao/la zagorski » 27 feb 2016, 13:21

Alispahić za Klix.ba: Mulalić se susreće sa dva problema, a Ješićeva formacija se nije pokazala kao adekvatna

http://www.klix.ba/clanak/160227018

High

Post Postao/la High » 27 feb 2016, 13:24

To je onaj isti što je hvalio Kallasija.
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.

zagorski
Kontakt:

Post Postao/la zagorski » 27 feb 2016, 13:27

Dodaje kako je aktuelni prvak BiH slabiji u odnosu na prethodno prvenstvo.

"Sarajevo je promijenilo mnogo igrača. Miodrag Ješić ima iskustvo iz jesenjeg dijela i vjerujem da zna šta ga čeka. Bordo tim će svoj put ka Evropi graditi kroz visoki presing koji je bio zastupljen čitavo vrijeme na pripremama. Tu je i dobra fizička sprema, što po meni jak adut za bh. terene. No, taktički Sarajevo ima dosta naivnosti u svojoj igri. To ih može koštati, posebno u velikim utakmicama. Bordo tim treba odigrati mudro i pametno u Mostaru. Sa eventualnim porazom gotovo sigurno ispada iz borbe za titulu, ali gubi i korak u borbi za Evropu kroz prvenstvo. Ući u jurnjavu sa Zrinjskim uz otvorenu sredinu, bilo bi pogubno za Sarajevo. Ovome treba dodati da neće igrati Duljević koji je važna karika za tim. Ješić je iskusan trener i moj prijatelj, ali formaciju koju je forsirao od kako je došao nije se pokazala kao adekvatna. Prisjetite se da je tim sa Koševa golove na pripremama primio poprilično naivno“, kaže bivši trener azerbejdžanskog Revana.

Boss35
Kontakt:

Post Postao/la Boss35 » 27 feb 2016, 13:30

...igraj bordo bijeli ale ale...

FrancescoTotti
Kontakt:

Post Postao/la FrancescoTotti » 27 feb 2016, 13:30

1-3 :zviz:
Dok smo živi stajaćemo iza bordo sotone!

bordospartanac
Kontakt:

Re: RE: Re: FK Sarajevo

Post Postao/la bordospartanac » 27 feb 2016, 13:37

djokica je napisao/la:
Majkl je napisao/la:

Ovo je tačno. Niko nikada nije rekao da će nas dobiti niti može to reći. Zbog nas samih a onda i zbog profesionalog nastupa. Ne dodajite informacije koje mogu podizati nama negativnu atmosferu. Znajte jedno da su se svi konkurenti za titulu dodatno spremali i zbog nas, što govori šta misle o nama što je očito. Mi na neki način već danas sa utakmicom u BL nastavljamo sa prvenstvom. Osjećaj mi govori da će nam ova utakmica ići na ruku. ;)

RedEvil
Kontakt:

Post Postao/la RedEvil » 27 feb 2016, 13:38

I kad ti budu svi ledja okrenuli,uvijek ce sjever tvoj,za tebe ginuti :opaopa: :opaopa: IDEMOOOO :opaopa:
Bit ce gusto,bit ce 0:2 :lol:
grb sto kuca,umjesto srca
Jasno mi je da je Bog stvorio Varesanovice,
Al mi nije jasno sto ih sastavi u nasoj svetinji

Bolanos
Kontakt:

Post Postao/la Bolanos » 27 feb 2016, 13:40

miden je napisao/la:
Evander je napisao/la:Imamo najmladju ekipu u ligi. Nasa djeca ce da pokazu placenicima kako se igra i gine za klub. Ocekujem da mediji sad forsiraju pricu o podmladjivanju i o "djeci Sarajeva". Vidim da je to u modi bilo u zadnje vrijeme. Red je da se takaav trend pisanja astavi.

Sent from my ALE-L21 using Tapatalk
I oni sami su skontali da je to bila prica za malu djecu, naravno ima među njima levata koji i dalje u to vjeruju.
:lol: :thumbup:
Sabinho

KRSTE HVALA TI ZA SVE!

FrancescoTotti
Kontakt:

Post Postao/la FrancescoTotti » 27 feb 2016, 13:53

Ko je ovaj sarajlija hahahahhah :urnebes:
slika
Dok smo živi stajaćemo iza bordo sotone!

Rule_hz
Kontakt:

Post Postao/la Rule_hz » 27 feb 2016, 13:54

jedva docekase da objave da amidze nije vise milijarder mogu mislit kako slave nas raspad :D
RODJEN SAM NA SJEVERU,
SLUSAJTE ME SVI,
VOLIM TEBE SARAJEVO,
ZIVOT SI MI TI.

zagorski
Kontakt:

Post Postao/la zagorski » 27 feb 2016, 13:56

Procitajte zaista sjajnu najavu nase predstojece utakmice i jos bolju analizu ekipa i formacija
Samo dodati tacku izmedu 'sport' i 'ba'
http://sport1ba/derbi-kola-zrinjski-pro ... ce-serije/#

PitarBordo
Kontakt:

Post Postao/la PitarBordo » 27 feb 2016, 14:33

FrancescoTotti je napisao/la:Ko je ovaj sarajlija hahahahhah :urnebes:
slika
Misli na mene... Ja radio stream slobodašima i puštao Mi Smo Divovi na poluvremenu :kafa:
Ne znam kako to poveza sa ovim drugim nickom nikako.
Samo Saraj'vo.

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot], NazorUso i 8 gostiju.