sad ću ti poslati PP šta da uradištzmalisa je napisao/la:evo cu da probamAerials je napisao/la:nemoj ti nama no sikiriki pa kad dođe 5 do 5, mi nemamo ništa
mališa je l' možeš napraviti stream, znaš li?
zna li neko kako na youtube prebacit da ti snima racunar a ne web cam?
FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials
Re: FK Sloboda Tuzla
Chinaglia je napisao/la:
de probajte ovo i recite mi ima li šta
ima radiii ti listas komentare nasee betonnnn bravoooo
I zivote svoje za crveno crne boje!!!
1919
1987
1919
1987
hahaha, napravio sam nešto jebga
ali ne mogu napravit' stream sa Moja TV, pošto ne mogu pokrenut' taj program, ali ko koristi usluge BHTelecoma, mogu mu objasnit' ako želi, pa da svi gledamo
ali ne mogu napravit' stream sa Moja TV, pošto ne mogu pokrenut' taj program, ali ko koristi usluge BHTelecoma, mogu mu objasnit' ako želi, pa da svi gledamo
-
NAJGORA_BAGRA
- Kontakt:
Javi te se onom Sarajlija1946 ili kako vec, radio je vec stream za nas. Samo morate trpit himne Sarajeva
daj neka se javi neko ko koristi usluge bhtelecoma, da mu objasnim
eto skontao je covjek javite mus e ko ima bht daj pomozitee
I zivote svoje za crveno crne boje!!!
1919
1987
1919
1987
Ja sam poslala PP tzmališa, al' lika nema trenutno 
vodi se žestoka bitka između Aerials i mene, ko će napravit' stream
ne mogu dopustit' da me žensko pobjedi (ko će živit' od nje), javite mi seee korisnici usluga bhtelecoma
ne mogu dopustit' da me žensko pobjedi (ko će živit' od nje), javite mi seee korisnici usluga bhtelecoma
-
SiouxLukavac
- Kontakt:
Sretno, zgazite ih.
Ne moramo ih zgaziti, samo malo nagaziti dovoljno za tri bodaSiouxLukavac je napisao/la:Sretno, zgazite ih.
-
SiouxLukavac
- Kontakt:
Ma zgazit da izgube nadu oko borbe za opstanak.Thranduil je napisao/la:Ne moramo ih zgaziti, samo malo nagaziti dovoljno za tri bodaSiouxLukavac je napisao/la:Sretno, zgazite ih.
ccc eto ti ta privilegija, objašnjavaj tiChinaglia je napisao/la:vodi se žestoka bitka između Aerials i mene, ko će napravit' stream
Prvih 11 protiv Borca:
Pirić
Efendić Mehmedagić Kostić Ivetić
Sarić Stjepanović
Haurdić Zeba Veselinović
Ahmetović
Preuzeto sa profila Jasenka Jeremića. Krpa lajko
Pirić
Efendić Mehmedagić Kostić Ivetić
Sarić Stjepanović
Haurdić Zeba Veselinović
Ahmetović
Preuzeto sa profila Jasenka Jeremića. Krpa lajko
hvala najdražaAerials je napisao/la:ccc eto ti ta privilegija, objašnjavaj tiChinaglia je napisao/la:vodi se žestoka bitka između Aerials i mene, ko će napravit' stream
Evo sada moze i preko 50+ Link je spreman sad cu vam ja poceti slati, sve pohvale na racun nasem bratu s naseg pdf-a @muhamedhulk 
- muhamed121
- Kontakt:
Moze i meni u pp ako nije prob hvalaMCMLXVII je napisao/la:Evo sada moze i preko 50+ Link je spreman sad cu vam ja poceti slati, sve pohvale na racun nasem bratu s naseg pdf-a @muhamedhulk
Joj sa' ka' vam pustim federaciju danas od juce
ne vjerujem ja vama, hocete da nas hakujete do 9.tog marta, mrs tam hahahahahMCMLXVII je napisao/la:Evo sada moze i preko 50+ Link je spreman sad cu vam ja poceti slati, sve pohvale na racun nasem bratu s naseg pdf-a @muhamedhulk
Šalji šalji, samo nemoj javno objavljivati da se ne proširi pa počne štekat a onda mi forumaši ne možemo rahat gledati.MCMLXVII je napisao/la:Evo sada moze i preko 50+ Link je spreman sad cu vam ja poceti slati, sve pohvale na racun nasem bratu s naseg pdf-a @muhamedhulk
HVALA drug unaprijed
kontao sam da ti to pojasnim, jer dok sam pokušavao napravit' stream, vidio sam da se može podesit' i preko 50MCMLXVII je napisao/la:Evo sada moze i preko 50+ Link je spreman sad cu vam ja poceti slati, sve pohvale na racun nasem bratu s naseg pdf-a @muhamedhulk
Joj ljudi ja iz fotelje fino na TVu gledam ljepota 
NBA Champion (2017) , Finals MVP (2017) MVP (2014) Youngest scoring champion ever, 4x scoring champion.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.