FC Bayern München - Arhiva postova

Moderatori/ce: ribery,_dreamer_,Monolog,geronimo,hammers

Da li podržavate transfer Havertza po cijeni od 80+ miliona?

1) Da
18
31%
2) Ne
41
69%

Ukupno glasova: 59

BavaracZenica
Kontakt:

Re: FC Bayern München

Post Postao/la BavaracZenica » 26 feb 2016, 22:50

Da malo skrenemo misli sa te utakmice protiv Juventusa, ima vremena kad cemo pricat o uzvratu, da kazem samo da su nasi amateri danas odigrali utakmicu protiv Rain/Lecha, i pobjedili sa 3 -1 .. 2 gola Weihrauch koji sad ima ukupno 10 i jedan Juliana Greena koji takodjer ima 10 golova

Mladog Weihraucha treba gurat polako u prvi tim, vjerovatno se radi na tome, ali mu treba davat sansu u nekim utakmicama kad bi trebali odmarat Lewu ili Mullera..

Sutra sa Vukovima, sigurno umor drzi nasu ekipu od te utakmice sa Juventusom, i trebao bi Pep tu kombinovat ekipu, bice ipak tesko siguran sam da necemo lako do pobjede, zadnjih sezona vukovi tradicionalno neugodan protivnik..

samo bez povreda :cool:
FC Bayern !!!!!

coelho41
Kontakt:

Post Postao/la coelho41 » 26 feb 2016, 23:30

Sutra protiv Wolfsburga će sve oči uprte biti u Lewandowskog jer im je zabio 5 komada u 9 min prošli put, sutra samo kad bi jedan uvaljo bio bi prezadovoljan pobjedom od 0-1, da se sačuva svježina igrača i da se izbjegne koja povreda viška.

I također Lewa je trenutno jedini igrač u Bundesligi koji je zabio protiv svih 18 trenutnih klubova u BL u svojoj karijeri, uključujući i Bayern i Dortmund :mrgreen:

effe_sa
Kontakt:

Post Postao/la effe_sa » 26 feb 2016, 23:43

Ako se kratko vratim na ove ranije postove i na tu utakmicu s Juventusom, onda je prvo što se treba postaviti pitanje, jel se to Bayernovi igrači trebaju zadovoljiti dobrom, fantastičnom igrom (i to posebno kada naglasimo da je trajala 60 minuta, a utakmica traje 90 minuta),a ne postignutim rezultatom? Pa valjda je Bayern (posebno to znamo mi koji jako dugo pratimo i navijamo za ovaj klub) klub kojem je uvijek rezultat bio u prvom planu, a tek onda igra. Bilo je uvijek pravilo, prvo doći na neki, bilo koji način do rezultata, pa ćemo onda vodit brigu o šminkeraju. Ne vjerujem da bi to trebalo mijenjati... ;)

Juve je do izjednačenja došao na način, na koji smo mi dolazili, bilo do izjednačenja ili potpunog preokreta, stotinama puta u historiji kluba. Što bi mi davali naznaku sada na toj fantastičnoj igri? J.be mi se iskreno kakva je igra bila, ako ispadnemo. Sekunde me to ne zanima. Neka je 5 golova guzicom dato, ako treba, ali bitno je pobjediti... ;) Ko traži izgovore, taj nikad neće ništa postići, u životu mislim generalno, a ne samo u sportu. Izgovori su za luzere... ;)

Mislim sve ok, lijepo je ono bilo vidjeti, onakvu fantastičnu igru 60 minuta, ali tim gore što je ispuštena prednost. Veliki je rezultat neriješen na Juveovom stadionu, ali je negativan način kako su se događaji razvijali za našu ekipu. Sve za pet, sve super, gledajući po rezultatu, fine šanse za prolaz naše ekipe.

Dosta sam toga rekao nakon utakmice. A ekipi se može naravno oprostiti, što se ipak iscrpila, zbog mladosti određenih igrača poput Kimmicha, jer onako kako je pogriješio, pogriješe i stariji i iskusniji. Nedostajalo je naravno igrača pozada i to bitnih. Tu se može malo opravdanja tražiti. Ali po meni , ispuštanje prednosti, nije baš imalo tolike veze s tim što mi nismo imali one naše prave stopere spremne, rezultat se mogao sačuvati do kraja. Postoje uvijek načini, spominjao sam to i neposredno nakon utakmice.

A ako se vratim samo na tih 60 sjajnih minuta, gledajući samo njih i s tom igrom, iz tog perioda, Bayern bi sigurno ove sezone osvojio LP. Samo ono treba izbalansirati kroz cijelu utakmicu. Pa neka možda bude 95% iz onih 60 minuta, pa da imamo tih presudnih 5 % za zadnji dio utakmice. Iako i u tih prvih 60 minuta i pored svega sjajnog što je bilo, bilo je par puta strašno puno brzopletosti, smušenosti naprijed, kada je trebalo finiširati. Da sad sve ne navodim, završni pas, loše primanje lopte i sl.
Abteilung Attacke...
FC Bayern - Champions of Europe - 6X Champions league
Željo, FC Bayern
BiH, Deutschland

proFCB
Kontakt:

Post Postao/la proFCB » 27 feb 2016, 00:21

L'Avvocato je napisao/la: ovo za dvije prilike/dva gola je potpuna neistina. Pogledaj prilike Pogbe, Quadrada i Bonuccia.

Odmah nakon utakmice sam pisao da smo imali puno sreće i da nas niko nije ovako nadigrao na našem terenu, da nismo mogli disati u prvom poluvremenu, ali ne treba pretjerivati i pisati kako je sve što smo mi uradili smiješno.
Jednu stvar da kazem. Nisam rekao da je sreća što ste postigli dva gola. Ali hoću da kazem Bayern je medju 3kluba na svijetu i oni kada igraju najbolji fudbal koji mogu igrati, a to je prvih 60minuta, protivnicka ekipa (osim Barce i Reala) se ne pita nista. Znaci uopce nije bitno kako ce Juventus, Chelsea ili neko treci odigrati, jer ce opet biti porazen.
Zvuci prenapuhano, ali je u sustini tako.
Uporedit cu ti sa tenisom... Djoković kad odigra najbolji match, ili Federer, nebitno je kakav je protivnik, nebitno je kako igra Raonic, Tsonga, Ferrer. Jel shvatas sta zelim reci?
geronimo je napisao/la:Njega je razočaralo (kao i mnoge nas) što smo propustili priliku za boljim rezultatom, najviše radi one silne dominacije iz prvih 60 minuta utakmice.
Nije mene razocaralo to! Mene je razočaralo što je Bayern izgubio svoj identitet u ovoj utakmici. Mi smo upravo dopustili Juventusu da se vrati u utakmicu, odnosno Pep Guardiola je to učinio.
Stern des Südens

BavaracZenica
Kontakt:

Post Postao/la BavaracZenica » 27 feb 2016, 00:51

Sretan rodjendan nasem Bayernuu..

kada pehare dizemo ili kada kroz suze pratimo utakmice, sve godine koje su bile, i koje dolaze, pratit cemo te i voljet, jer ti si dio nas..

Dio svih nas , navijaca , simpatizera, ljubitelja, pravog fudbala koji nam donosi Bayern, hvala svim igracima koji su ikad obukli ovaj dres, svim trenerima koji su pokusali da nas odvedu na tron svijeta, hvala svakom navijacuu od prvog dana do zadnjeg dana ovoga svijeta koji bude istinski srcem volio nas Bayern, neka bude sretan i zadovoljan, jer armija navijaca Bayerna je jedna od najjacih, a nas Gigant veliko ime u ovome SVIJETU koji zivimo !!

Zadovoljstvo je voljeti Bayern i cekati utakmice koje opisujemo na razne nacine i koje dozivljavamo kroz razlicite faze nasih zivota, jedno je sigurno, i u miru i u ratu, i kad se gubi i kad dobija, kada je tuga ili sreca, bodrimo te Bayernu moj !!
FC Bayern !!!!!

Bayern@heart
Kontakt:

Post Postao/la Bayern@heart » 27 feb 2016, 08:38

Sretan rođendan omiljenom klubu

Omerbavarac
Kontakt:

Post Postao/la Omerbavarac » 27 feb 2016, 10:28

slika

Institucijo, sretan ti rodjendan. :salut:
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!

coelho41
Kontakt:

Post Postao/la coelho41 » 27 feb 2016, 14:35

Aufstellung FC Bayern:
Neuer - Lewandowski, Robben, Costa, Alonso, Bernat, Lahm (K), Müller, Alaba, Coman, Kimmich

Einwechselspieler:
Ulreich - Benatia, Thiago, Ribéry, Götze, Rode, Vidal

Idemo danas jako, idemo danas jednu rođendansku pobjedu!! Sretan rođendan najvećem klubu na svijetu mia san mia!

muamerc
Kontakt:

Post Postao/la muamerc » 27 feb 2016, 15:19

Druga tekma LP ranga u cetiri dana. Ocekujem tesku i tvrdu tekmu uz nerijeseno na kraju, mozda, 1 - 1. Samo bez povreda.

luca toni 9
Kontakt:

Post Postao/la luca toni 9 » 27 feb 2016, 15:32

Svi u napad jedan je Bayern !!! :)))
Da Institucija potraje aBda do Kraja.

Gesendet von iPhone mit Tapatalk
Oliver Kahn: "Toni je jedan od najboljih napadača koji je igrao u Bayernu. On je lukavac i takvih kao što je on nema puno. U kaznenom prostoru osjeća se kao kod kuće, uvijek je na pravom mjestu i odlično iskorištava prilike."

muamerc
Kontakt:

Post Postao/la muamerc » 27 feb 2016, 16:18

Ima li kakav stoper da igra pa makar sa jednom nogom?

Omerbavarac
Kontakt:

Post Postao/la Omerbavarac » 27 feb 2016, 16:19

Vukovi igraju je.benu odbranu.

Benatia i Ribery moraju unutra!
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!

coelho41
Kontakt:

Post Postao/la coelho41 » 27 feb 2016, 16:19

Kako mi samo fali Neuerovo bacanje lopte rukom u igru, kod Heynckesa to mu je specijalnost bila, nabije je 70m rukom direkt igracu u noge i ide kontra, a sad je primoran da je spusti stoperu da se gradi igra...Otprilike fali nam jedna kontrica da ih dokusurimo zatvorili su nas đe smo najopasniji tj. na krilima

I zasto ovaj komentator na ES2 svršava na Rodrigeza? Jel to iko primjetio?

Bayern@heart
Kontakt:

Post Postao/la Bayern@heart » 27 feb 2016, 16:23

Sa ovim stoperima teško će ići do kraja sezone Javi i Medhi trebamo vas.
Kingsly predibla igraca pa ga saceka ponovo da ustane da dodje da mu uzme loptu nadam se vaspitnim od Pepa mora se bolje oslobađati lopte

Daj Riberija sad u dr.poluvremenu

majestic24
Kontakt:

Post Postao/la majestic24 » 27 feb 2016, 16:43

Fkt imate problema sa sudijama u Bundesligi...ovo je bila cista situacija
GLORY,GLORY MAN.UNITED : 1907–08, 1910–11, 1951–52, 1955–56, 1956–57, 1964–65, 1966–67, 1992–93, 1993–94, 1995–96, 1996–97, 1998–99, 1999–2000, 2000–01, 2002–03, 2006–07, 2007–08, 2008–09, 2010–11 , 2012-13

..:::The Black Mamba Strikes Again::...

anelbavarac
Kontakt:

Post Postao/la anelbavarac » 27 feb 2016, 16:44

Ovi luzeri nam cisti gol ponistise :facepalm: :facepalm:

Centre forward
Kontakt:

Post Postao/la Centre forward » 27 feb 2016, 16:48

Coman je zelen, njemu se (još uvijek) ne može ništa zamjerit'. Lewa je ovo mor'o zabit', nema opravdanja.

Jedva čekam da se vrati defanziva, gledati Bernata je prava mučnina.

Ribery bi mog'o bit ta prevaga. :cool:
05.09.1995 ♥

11-0-0 Rekordmeister

Ratzel Hettner Ritter Meyer Waldseemüller CF Gauss

muamerc
Kontakt:

Post Postao/la muamerc » 27 feb 2016, 16:55

Bilo je svega u ovom napadu. Eto ga, Coman.

Nerminovic
Kontakt:

Post Postao/la Nerminovic » 27 feb 2016, 16:58

ali me ovaj Bernat nervira
Champions of SportSport League 2017

BackSpace United

anelbavarac
Kontakt:

Post Postao/la anelbavarac » 27 feb 2016, 17:05

Koja yebena ubica :bow: :bow:
Savrsen napadac :cool:

Zaključano

Natrag na “FC Bayern München”

Trenutno korisnika/ca: Scholl i 2 gosta.

DEBUG SSO: [] | STATUS: []