Ako se kratko vratim na ove ranije postove i na tu utakmicu s Juventusom, onda je prvo što se treba postaviti pitanje, jel se to Bayernovi igrači trebaju zadovoljiti dobrom, fantastičnom igrom (i to posebno kada naglasimo da je trajala 60 minuta, a utakmica traje 90 minuta),a ne postignutim rezultatom? Pa valjda je Bayern (posebno to znamo mi koji jako dugo pratimo i navijamo za ovaj klub) klub kojem je uvijek rezultat bio u prvom planu, a tek onda igra. Bilo je uvijek pravilo, prvo doći na neki, bilo koji način do rezultata, pa ćemo onda vodit brigu o
šminkeraju. Ne vjerujem da bi to trebalo mijenjati...
Juve je do izjednačenja došao na način, na koji smo mi dolazili, bilo do izjednačenja ili potpunog preokreta, stotinama puta u historiji kluba. Što bi mi davali naznaku sada na toj fantastičnoj igri? J.be mi se iskreno kakva je igra bila, ako ispadnemo. Sekunde me to ne zanima. Neka je 5 golova guzicom dato, ako treba, ali bitno je pobjediti...

Ko traži izgovore, taj nikad neće ništa postići, u životu mislim generalno, a ne samo u sportu. Izgovori su za luzere...
Mislim sve ok, lijepo je ono bilo vidjeti, onakvu fantastičnu igru 60 minuta, ali tim gore što je ispuštena prednost. Veliki je rezultat neriješen na Juveovom stadionu, ali je negativan način kako su se događaji razvijali za našu ekipu. Sve za pet, sve super, gledajući po rezultatu, fine šanse za prolaz naše ekipe.
Dosta sam toga rekao nakon utakmice. A ekipi se može naravno oprostiti, što se ipak iscrpila, zbog mladosti određenih igrača poput Kimmicha, jer onako kako je pogriješio, pogriješe i stariji i iskusniji. Nedostajalo je naravno igrača pozada i to bitnih. Tu se može malo opravdanja tražiti. Ali po meni , ispuštanje prednosti, nije baš imalo tolike veze s tim što mi nismo imali one naše prave stopere spremne, rezultat se mogao sačuvati do kraja. Postoje uvijek načini, spominjao sam to i neposredno nakon utakmice.
A ako se vratim samo na tih 60 sjajnih minuta, gledajući samo njih i s tom igrom, iz tog perioda, Bayern bi sigurno ove sezone osvojio LP. Samo ono treba izbalansirati kroz cijelu utakmicu. Pa neka možda bude 95% iz onih 60 minuta, pa da imamo tih presudnih 5 % za zadnji dio utakmice. Iako i u tih prvih 60 minuta i pored svega sjajnog što je bilo, bilo je par puta strašno puno brzopletosti, smušenosti naprijed, kada je trebalo finiširati. Da sad sve ne navodim, završni pas, loše primanje lopte i sl.
Abteilung Attacke...
FC Bayern - Champions of Europe - 6X Champions league
Željo, FC Bayern
BiH, Deutschland