Pjanic tako igra vec podugo, mozda 4-5 utakmica.calcio je napisao/la:Pjanic ga je sinoc hranio loptama, nisu sve bile dobre ali je cijelo vrijeme pokusavao da ga uposli. Bas se lijepo vidila razlika kada je Mire izasao. Dzeko do kraja utakmice dobio jednu loptu, to je onaj centarsut koji je pospremio u mrezu.
Edin Džeko - Arhiva postova
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Re: Edin Džeko
je l' realno da naši ljudi pišu Edinu na talijanskom, a uz to ga pozdravljaju iz Sarajeva 
isto kao da su talijani retardirani, pa ne znaju kliknut' da se prevede komentar
isto kao da su talijani retardirani, pa ne znaju kliknut' da se prevede komentar
I meni je to sila nebeskaChinaglia je napisao/la:je l' realno da naši ljudi pišu Edinu na talijanskom, a uz to ga pozdravljaju iz Sarajeva
1992, 2006, 2009, 2011, 2015
Džekoooooooooooooo

Najviše drago onom gari sto ga bodri bas jaranski.Sila se probudila.
Evo sta je Aubameyang fulio pa nikom nista... desava se svima
http://sportsport.ba/ino_fudbal/casilla ... gol/185599
🔵⚪
Pa zabio covjek.. sretno, ali tko te pita pise se gol, a ne promasaj0oo0 je napisao/la:Evo sta je Aubameyang fulio pa nikom nista... desava se svima
Adinjo je napisao/la:Ne. Edina, sto se tice brzine ne mozes porediti sa Salahom. Kao ni ovu dvojicu gore navedeni. To je isto kao da sam ja rekao, Edina skace iznad dvojice stopere i zabija gol glavom, a Salah skace i Edinu skocio do pupka. Edin onog mladog Francuza nosi na ledjima i dobija duel, Salah odma pao cim ga je ovaj pipnu.soko je napisao/la:Adinjo je napisao/la:Najjace je bilo Sallah sprinta kontru a Edin na drugoj strani ne moze da prati tempo. A samo sto je usao u igru.
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
a vamo jos Ramos i Marcelo trca za Salahom nemogu ga pratiti, a Salah uleti u korner sa loptom jer je ne zna kontrolisati.
Pričaj sta hoćeš, taj sto ne zna kontrolisati lopte im je bio najubojitiji igrač.
Da je nas, bilo bi svršavanje na njegovu brzinu i tehniku, a ovako je taraba, zato sto ne dodaje Edinu.
Uvijek se mora naći krivac.
Spaleti sve reko gasi temu nema se vise sta rec.
Kako na klupu nakon onako dobre partije prošlo kolo 
- Goalgetter
- Kontakt:
Sheyi je napisao/la:Kako na klupu nakon onako dobre partije prošlo kolo

- Goalgetter
- Kontakt:
Izgleda da ima temperaturu, nista od njega danas.
E jbg.
Yebo te fudbal sedmicu dana cekam tekmu I onda ima yebenu gripu puuuuu
Isti sam.BosnaSTL je napisao/la:Yebo te fudbal sedmicu dana cekam tekmu I onda ima yebenu gripu puuuuu
- kupus army
- Kontakt:
Jel bar na klupi ?
Kao dijete 's tobom ja osjetilo bol,svu srecu ovog svijeta,dobro,a i zlo!
Jeste na klupi je !
Da.kupus army je napisao/la:Jel bar na klupi ?
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.
Pa de procitaj naslovnicu ako znas yebo te.kupus army je napisao/la:Jel bar na klupi ?
Trenutno korisnika/ca: 231983, Amazon [Bot], Amidzaa, Beduin, CAGarfia, darker10, Drum, enobarca, Goalgetter, Google Adsense [Bot], Hazre, hurem, InatSilniBosanski, Kaunas, legendarnadruga, LenyYoro15, Maestro^^, meecko, nebeskasila, tuzlanskinacin i 147 gostiju.