Kompleksi su cudo
"" " сте " $, " % " су ""

Moderatori/ce: geronimo,VanBasten,Devil,dubrava,Trigger
obannon je napisao/la:Celik, Partizan, Dinamo, Hajduk pa ko je imalo obajvesten ladno se ismijao predhodnom komentaru. sta reci neko tragikomedija, e moj..........mada me ovakvi komentari neuzbudjuju kada su poslati od ovakvih kao sto je ovaj gore
Kompleksi su cudo
"" " сте " $, " % " су ""
obannon je napisao/la: Ko je zainteresovan imaju dresovi repke u Emporijumu(naravno srbije) i zvezdini iz barija za 120 KM, ja kupio extra su
bistrikboy je napisao/la:Meni je glupo da uopste mozete raspravljati o tome da li je zvezda veci klub od celika,naravno da jeste,doduse vremena se mjenjaju daleko je zvezda od onih generacija krajem 80-tih i pocetka 90-tih ali opet je bezobrazno reci da su zvezda i celik ili bilo koji bh klub u istom rangu![]()
samo da pojasnim jos jednu stvar,nrzim zvezdu ali istina je kakva jeste
bistrikboy je napisao/la:odavno prosjek gledanosti jednog kluba ne svjedoci o njegovoj reputaciji ili "velicini",jer bi u suprotnom indijski klubovi koji na stadionu znaju okupiti 100000 gledalaca bili giganti svjetskih razmjera![]()
u bivsoj jugi su bila 4 giganta zvezda,partizan,hajduk i dinamo.........................tek poslije njih tamo negdje slijede fk torpedo,zeljo,buducnost,olimpija,velez pa i celik iako on nije imao bas mnogo zapazenih rezultata,to se i dan danas nije promjenili poslije rata su skoro svi ovi klubovi(mislim na gigante) osjetili slast Lige Prvaka dok ostali i zbog nedostatka novca(a shodno tome i kvaliteta) to nisu iskusili....
ako je to bit rasprave u pravu si,neznam da li se i za jedne navijace moze reci da su "najbolji" jer ne znam koji bi kriterij trebao biti,delije imaju svoje razloge za bojkot na kraju dana oni su se vec mnogo puta dokazali i na ino sceni,robijasi su takodersasvim dobri ali i podjeljeni sto ih koci mnogo,zato se kaze kad sjedis u porculanskoj kuci ne bacaj kamenjemadnan24 je napisao/la:bistrikboy je napisao/la:odavno prosjek gledanosti jednog kluba ne svjedoci o njegovoj reputaciji ili "velicini",jer bi u suprotnom indijski klubovi koji na stadionu znaju okupiti 100000 gledalaca bili giganti svjetskih razmjera![]()
u bivsoj jugi su bila 4 giganta zvezda,partizan,hajduk i dinamo.........................tek poslije njih tamo negdje slijede fk torpedo,zeljo,buducnost,olimpija,velez pa i celik iako on nije imao bas mnogo zapazenih rezultata,to se i dan danas nije promjenili poslije rata su skoro svi ovi klubovi(mislim na gigante) osjetili slast Lige Prvaka dok ostali i zbog nedostatka novca(a shodno tome i kvaliteta) to nisu iskusili....
Ne radi se o tome da li je C.Zvezda mali ili veliki klub vec se govori o Delijama-neko rece da su oni najbolji navijaci na prostoru Balkana a stvarno ne vidim po kojem osnovu.
OK,HvalaHardCore je napisao/la:BVB je u prvom kolu Kupa Uefa i ako njega prođe ide u Ligu. A Herta i City su dobili pozivnice za drugo pretkolo na osnovu fair-playa u svojim ligama. To je uvedeno tek od ove godine.
Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot] i 1 gost.