Moderatori/ce: ribery,_dreamer_,insider,Monolog

Isto sve ko mi prosle godine, dobre pripreme, nalozili se, a onda ih Borac spusti ko i nas! Samo Sloboda nece biti prvak na kraju sezone kao mi.THEC je napisao/la:nista cudno, pojedini komentari su bili na Slobodinoj temi da nema sanse da im iko ista moze poslije one pripremne sa Dinamo Minskom, danas ste vidjeli da pripremne utakmice mozete macku o rep okaciti, liga je nesto drugo...mislim ovo iz iskustva govorim, jer smo mi to vec prosli
Pa da na TRENUTNOJ petoj i sestoj poziciji nalaze se aktuelni prvak i najtrofejniji BH klub, a na TRENUTNOJ prvoj poziciji najnetrofejniji klubpinoglavi je napisao/la:Vidis kako ste se pronasliOsttribine je napisao/la:Mislis aktuelnog prvaka i najtrofejnijeg kluba (mali plavi):Dpinoglavi je napisao/la:Jesu se upalili navijaci petoplasiranog i sestoplasiranog kluba
THEC je napisao/la:nista cudno, pojedini komentari su bili na Slobodinoj temi da nema sanse da im iko ista moze poslije one pripremne sa Dinamo Minskom, danas ste vidjeli da pripremne utakmice mozete macku o rep okaciti, liga je nesto drugo...mislim ovo iz iskustva govorim, jer smo mi to vec prosli
pa slazem se ja s tim, na pripremama je drugacije jer igras sa ekipama koje se vole nadigravati i to u veoma dobrim uslovima, ovdje prvo su tereni kriminalni a kao drugo veliki broj mesara imas i tesko je prenijeti onu igru kakvu si imao na pripremamaMCMLXVII je napisao/la:THEC je napisao/la:nista cudno, pojedini komentari su bili na Slobodinoj temi da nema sanse da im iko ista moze poslije one pripremne sa Dinamo Minskom, danas ste vidjeli da pripremne utakmice mozete macku o rep okaciti, liga je nesto drugo...mislim ovo iz iskustva govorim, jer smo mi to vec prosli![]()
Tereni, samo tereni nas J*** a ne kvalitet klubova.
Vidim, zazelila se raja fudbala nakon tolike pauze.MortemHz je napisao/la: Posjeta - zvanični podaci:
Čelik - Travnik 1.000
Vitez - Velež 1.000
Radnik - Mladost DK 710
Rudar P. - Drina 0
Borac - Sloboda (TBA)
Slavija - Olimpic (TBA)
Željezničar - Široki Brijeg (TBA)
Zrinjski - Sarajevo (TBA)
Lakoste je napisao/la:Sloboda je lose fizicki pripremljena. To je ono sto sam pisao i sto se ispostavilo tacnim. Nemaju snage da zadnjih 20 minuta naprave valjan pritisak na nepripremljeni Borac.
.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.