Arsenal - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Artetitis
-
BigBigBang
- Kontakt:
Re: Arsenal
Samo nas Usmanov moze spasiti...Voajer and Kroenke out, Usmanov in!
Podrska Usmanovu, podrska Putinu i Ruskoj Federaciji!
Podrska Usmanovu, podrska Putinu i Ruskoj Federaciji!
VOAJERU CIGANE ODLAZI IZ ARSENALA!
[youtube][/youtube]
Tvoj buraz posta najveci neprijatelj ovog kluba...
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Carl Jenkinson je World Class!!!!
@OfficialAgent jedini pravi insajder na forumu!!!
@OfficialAgent jedini pravi insajder na forumu!!!
- Marsal
- Kontakt:
Ne brini, poništavam ja to sutra kad zategnem keca na Manchester.anell je napisao/la:Da vas pripremim za sutra buraz igro cistu dvicu.
Heroji Grada Zenice = NGG Za Čelik i UG Robijaši 1988
Re: RE: Re: Arsenal
Mislim da nas jedino policeman moze spasiti sa svojom prognozom.Marsal je napisao/la:Ne brini, poništavam ja to sutra kad zategnem keca na Manchester.anell je napisao/la:Da vas pripremim za sutra buraz igro cistu dvicu.
Pld W D L
38 26 12 0
38 26 12 0
Anele jel tvoj brat navija za Arsenal ili nas baš mrzi ? 
Grijesiti je ljudski,ali ako vam se gumica istrosi prije olovke,malo ste pretjerali!!
VOLIM TE ČELIK!!!!!
VOLIM TE ČELIK!!!!!
Čitam Ox povrijedio i koljeno i članak 
Grijesiti je ljudski,ali ako vam se gumica istrosi prije olovke,malo ste pretjerali!!
VOLIM TE ČELIK!!!!!
VOLIM TE ČELIK!!!!!
Citam da bi ox mogao na ljeto biti bivsi, in sha Allah
Imamo sreće što je već fulo.topnik1 je napisao/la:Anele jel tvoj brat navija za Arsenal ili nas baš mrzi ?
Pld W D L
38 26 12 0
38 26 12 0
Mozda da ode u Liverpool. Nije gori od onog Ibea da yebe rak raka.Profesor je napisao/la:Citam da bi ox mogao na ljeto biti bivsi, in sha Allah
Ovaj misteriozni kupac dionica Arsenala je garant Flamini. To objasnjava zasto jos uvijek igra.
-
BigBigBang
- Kontakt:
Steta za povredu Oxa bio je u strasnoj formi, nemamo srece.
VOAJERU CIGANE ODLAZI IZ ARSENALA!
Zayebavaj se ti, ali vec je prebacio ucinak golova i asistencija iz 2015.BigBigBang je napisao/la:Steta za povredu Oxa bio je u strasnoj formi, nemamo srece.
Sanogo danas hat-trick, he'll be like a new signing iduce ljeto.
Ovo mu prva utakmica ?Artetitis je napisao/la:Zayebavaj se ti, ali vec je prebacio ucinak golova i asistencija iz 2015.BigBigBang je napisao/la:Steta za povredu Oxa bio je u strasnoj formi, nemamo srece.
Pld W D L
38 26 12 0
38 26 12 0
Ne znam. Valjda je zamijenjen zbog grceva. Prije da je razlog krsenje Zenevskih konvencija na nejaci iz Readinga.anell je napisao/la:Ovo mu prva utakmica ?Artetitis je napisao/la:Zayebavaj se ti, ali vec je prebacio ucinak golova i asistencija iz 2015.BigBigBang je napisao/la:Steta za povredu Oxa bio je u strasnoj formi, nemamo srece.
Već je bolji od Hazarda, Oxa, Pedra, Rooneya, Thea, JoelaArtetitis je napisao/la:Ne znam. Valjda je zamijenjen zbog grceva. Prije da je razlog krsenje Zenevskih konvencija na nejaci iz Readinga.anell je napisao/la: Ovo mu prva utakmica ?
Pld W D L
38 26 12 0
38 26 12 0
Ulazim poslije par mjeseci, samo da pozdravim podvig Yaya Sanogoala.
Anel, okači video slavlja.
Anel, okači video slavlja.
"Sve će proći. Ali kakva je to utjeha? Proći će i radost, proći će i ljubav, proći će i život. Zar je nada u tome da sve prođe?"
Meša Selimović
Meša Selimović
Joj sutra imam utakmicu kad Arsenal igra
Zadnji put kad sam dotrcavao na meč Ozil je dao gol da vodstvo od 2-0 protiv Lpoola i bio je onaj blitzkrieg protiv Lpoola, nadam se sutra 3 boda jer na nama je

Zadnji put kad sam dotrcavao na meč Ozil je dao gol da vodstvo od 2-0 protiv Lpoola i bio je onaj blitzkrieg protiv Lpoola, nadam se sutra 3 boda jer na nama je
Ima nesto u ovom Sanogu jest da veze nema kad ga gledas ali donosi nesto novo neke nove korake na terenu 
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.