Riad Bajić
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Re: Riad Bajić
I danas starter, nadam se da će se nametnuti dobrom partijom. 

1992, 2006, 2009, 2011, 2015
- plavousrcu
- Kontakt:
Odigrao svi 90 minuta. Nije bio los, a njegova ekipa najprijatnije iznenadjenje u Turskoj. Samo naprijed i jos koji gol za sjajnu sezonu treba.
Evo Bajic postigao gol i danas.
Baja ce izrasti u strasnog fubalera, po meni on ce biti buduca 10-ka nase repke...
Safet Susic=Propast BiH fudbala...
BiH je drzava koja ima najvise selektora u ovom trenutku-Safet, Sead, bezbroj menađera, bezbroj menađerskih agencija, Usanovic...
http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=QqjDqtqf7pY
BiH je drzava koja ima najvise selektora u ovom trenutku-Safet, Sead, bezbroj menađera, bezbroj menađerskih agencija, Usanovic...
Daj boze da bude tako a mlad je jos samo nek napreduje .Riad bi mogo biti jedan od vaznih igraca repke sljedeci nekoliko godina.Besic ,Bajic Hodzic,Cimirot I jos neke koje sam zaboravio bice nesto fala bogu .Husika je napisao/la:Baja ce izrasti u strasnog fubalera, po meni on ce biti buduca 10-ka nase repke...
Momak od 190 da igra desetku? Ti si svaki dan sve gori i veće gluposti valjaš hahahaHusika je napisao/la:Baja ce izrasti u strasnog fubalera, po meni on ce biti buduca 10-ka nase repke...
Husika je napisao/la:Baja ce izrasti u strasnog fubalera, po meni on ce biti buduca 10-ka nase repke...
Stvarno je tebe tesko postovat...

Sta reci na ovo...Stid me ispred tebe...HankMoody je napisao/la:Momak od 190 da igra desetku? Ti si svaki dan sve gori i veće gluposti valjaš hahahaHusika je napisao/la:Baja ce izrasti u strasnog fubalera, po meni on ce biti buduca 10-ka nase repke...

Kada god pomislim da ljudi nemogu toliko nisko pasti dodje demant...Visina

Ali zato se rodio za krila od 1.9M

Otvori se zemljo... kuknjava
Izvini mislio sam na RadovcaVolvic je napisao/la:Stvarno je tebe tesko postovat...Husika je napisao/la:Baja ce izrasti u strasnog fubalera, po meni on ce biti buduca 10-ka nase repke...

A svi znamo da flashscore što napiše, to mora biti istina...Husika je napisao/la:Sta reci na ovo...Stid me ispred tebe...HankMoody je napisao/la:Momak od 190 da igra desetku? Ti si svaki dan sve gori i veće gluposti valjaš hahahaHusika je napisao/la:Baja ce izrasti u strasnog fubalera, po meni on ce biti buduca 10-ka nase repke...Visna
![]()
![]()
Kada god pomislim da ljudi nemogu toliko nisko pasti dodje demant...Visina![]()
Ali zato se rodio za krila od 1.9M![]()
![]()
Otvori se zemljo... kuknjavaIzvini mislio sam na RadovcaVolvic je napisao/la:Stvarno je tebe tesko postovat...Husika je napisao/la:Baja ce izrasti u strasnog fubalera, po meni on ce biti buduca 10-ka nase repke...
- PipiDugaCarapa
- Kontakt:
Prilikom registracije na forum, mora postojati neki prost test i ako ga polozis da se tek mozes registrovati. Npr. koliko fudbalera jednog tima u istom momentu moze biti na terenu? Koliko golmana svaka ekipa moze imati? Da li se broji gol ako lopta tri puta pogodi precku....i tome slicno. Vjerujem da bi onda ovake naznalice kao ovaj Husika bile eliminisane sa svakog foruma.Husika je napisao/la:Baja ce izrasti u strasnog fubalera, po meni on ce biti buduca 10-ka nase repke...
Čuj desetka, u životu ni na treningu to nije igrao
[quote="harishp"]Ovaj ako bude mjenjao Misimovica,onda smo fakat nayebali.
Moze imati minutaze k'o i Vrsaljevic,Svraka,Sesar i to bi bilo to.
Inace Stevanovic za Izmeta i ovakav je svemirski brod.[/quote]
Corinne Diacre - prof. fudbala
Megamiske - najvece zlo od 1921
Ma Husika trola. Ne vjerujem da je toliko glup da pise ovo sto pise. Dovoljno je vidjet sta za Pjanica govori.
ESPN Top 100 Rankings
3. LeBron James
12. Kobe Bryant
3. LeBron James
12. Kobe Bryant
Ma mislio čovjek deseti igrač u ekipi, ima vec devet fiksniGreivis je napisao/la:Ma Husika trola. Ne vjerujem da je toliko glup da pise ovo sto pise. Dovoljno je vidjet sta za Pjanica govori.

I krv svoju za Plavu boju!!! Pazza Inter amala!!!
Vidi, vidi sto se drze za rukice i razvaljuju Kozaracko kolo...
Po svim Bajinim osobinama 10-ka bi mu pasala kao hljeb, momak ima klikera u glavi, zna cuvati loptu i dati je kad treba, u ostalom i u svoj ekipi ga trener koristi u veznom redu a ovaj mu vraca maximalno...A tek kako bi nama legao...
Ali nema veze kada covjek ni na treningu nije to igrao
Po svim Bajinim osobinama 10-ka bi mu pasala kao hljeb, momak ima klikera u glavi, zna cuvati loptu i dati je kad treba, u ostalom i u svoj ekipi ga trener koristi u veznom redu a ovaj mu vraca maximalno...A tek kako bi nama legao...
Ali nema veze kada covjek ni na treningu nije to igrao

Ljudi očito ne znaju da se pojam desetke promijenio u odnosu prije 6-7 godina
Poslano sa mog SM-G920F koristeći Tapatalk
Poslano sa mog SM-G920F koristeći Tapatalk
Pratim Bajica 6,7 godina i nikad nije igrao desetku. To što ti ne razumiješ fudbal je tvoj problem.
Misliš da ga neki trener već ne bi probao na toj poziciji da ima slifa za nju?
Ili čekaju eksperta Husiku da im objasni...
Misliš da ga neki trener već ne bi probao na toj poziciji da ima slifa za nju?
Ili čekaju eksperta Husiku da im objasni...
[quote="harishp"]Ovaj ako bude mjenjao Misimovica,onda smo fakat nayebali.
Ma husika je dosadna mješavina trola i neznalice
Trenutno korisnika/ca: 231983, General505, Majestic-12 [Bot] i 26 gostiju.