Suki46 je napisao/la:PiromanBL je napisao/la:Suki46 je napisao/la:Sto se tice utakmice Borac-Sloboda , los teren je uzeo zamaha , 5 nasih klubova je treniralo u fantasticnim uslovima i onda dodu na oranicu i belaj.
Sto bi se reklo, na muci se poznaju junaci

Prosle godine isti slucaj odnosno jos gori Zvijezda-Sarajevo , utakmica koja se nije smjela odigrati.Tu smo utakmicu dobili , a pitanje bi bilo kad bi ponovili tu tekmu da li bi pobjedili .Ovdje nista ne govorim licno protiv Borca , samo je travnjak uzasan bio , pogotovo za ekipe koje vole igrati na zemlji kao sto je Sloboda

Da vrlo važan detalj.Ekipe koje su,uslovno rečeno,tehnički potkovanije,ipak su hendikepirane kad je ovakav teren u pitanju.
No,možda malo nevezano,ali danas sam posmatrao utakmicu Partizan - C.Zvezda.Teren je bio OK ali jedan drugi element,koji je možda čak i važniji,
bio je katastrofalan i direktno je uticao na krajnji rezultat.Mislim na sudije.Radilo se o najvažnijoj tekmi u prvenstvu Srbije,koja nije odlučivala ništa,
ali je pitanje prestiža. I šta se dešava. U takvoj utakmici suci,pa slobodno mogu reći,totalni amateri,upropaste tim koji je u zaostatku 30-tak bodova.
Iskreno se nadam da mi u ovoj sezoni nećemo imati priliku gledati takvo amatersko suđenje i da isto neće odlučivati o prvaku BiH.