FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo

Igrači u bordo dresu su tvoji igrači i njima dodaješ loptu , linije sa strana su aut linije i nije poželjno nabijanje lopte preko njih iz čista mira .okej ?
NBA Champion (2017) , Finals MVP (2017) MVP (2014) Youngest scoring champion ever, 4x scoring champion.
- FrancescoTotti
- Kontakt:
Jeste vi svjesni da ako sutra dobijemo da smo novi prvaci?? Onda nas niko ne zaustavlja!
Cemu onda pesimizam, mislite da igraci to ne znaju? Jel treba da se bojimo zrinjskog kojem je jedan od glavnih igraca Todor koji kod nas na klupi nije imao mjesta?
SANJAM ZLAAAAATNOOO PROLJECEEEEEEE!!!
Cemu onda pesimizam, mislite da igraci to ne znaju? Jel treba da se bojimo zrinjskog kojem je jedan od glavnih igraca Todor koji kod nas na klupi nije imao mjesta?
Dok smo živi stajaćemo iza bordo sotone!
[youtube][/youtube]

Sarajevo daje gol 1,55FrancescoTotti je napisao/la:Jeste vi svjesni da ako sutra dobijemo da smo novi prvaci?? Onda nas niko ne zaustavlja!
Poklon samo da kazem
Iskreno ubijedjen sam da sutra necemo zijaniti.Ako pobjedimo titula
Horde Zla ; Curva Sud Roma ; Los Borrachos Del Tablon
Este sentimiento nadie lo comprende
Este sentimiento nadie lo comprende
To je najnazadnije razmisljanje.FrancescoTotti je napisao/la:Jeste vi svjesni da ako sutra dobijemo da smo novi prvaci?? Onda nas niko ne zaustavlja!
Po meni oni nemaju pravo da razmisljaju o tituli a niti mi. Da se nadamo svakako. Ali ova prica nas je toliko puta unazadila.
Nek se oni pobrinu da ne izgube sutra a titula je daleko mnogo pasa moj, daleko je za gostovanje u Banja Luci, u Tuzli, za derbi i...
Malo manje lebdenja ne bi skodilo svima, a prije svega igracima.
I ja sam misljenja da pobjedom smo prvaci,samo optimisticno,dosta je pesimizma
0:2 lagano

0:2 lagano
grb sto kuca,umjesto srca
Jasno mi je da je Bog stvorio Varesanovice,
Al mi nije jasno sto ih sastavi u nasoj svetinji
Jasno mi je da je Bog stvorio Varesanovice,
Al mi nije jasno sto ih sastavi u nasoj svetinji
Vracam se na staro ako ne bude 1:4RedEvil je napisao/la:![]()
![]()
Ma nisi trebao,mozda bi nas krenulo,ovako sve iz pocetka
![]()
Zadnja izmjena: Rahma, dana/u 27 feb 2016, 22:52, ukupno mijenjano 1 put.
Amer Dupovac!
Ljudi polahko da nam se ne obije ovoliki optimizam o glavu, ipak idemo na megdan ekipi veoma jakoj, dobroj sve osim poraza bi nam bilo dobro iako svi kao i ja licno bih volio da upisemo sva tri boda, kad uzmemo u obzir da sloboda nije pobjedila. SVI U NAPAD JEDAN JE HASE ! 
04.10.2009 !!
Ja evo par dana ne pisem nista, necu da kvarim euforiju i atmosferu na temi. Ne vidim na cemu temeljimo ovoliki optimizam, i ja sam se malo zajebavao na pocetku, ali mnogi bi ovdje mogli biti ozbiljno razocarani sutra pa poceti da pljuju gore od Jokera.
Meni je i bod dosta, a ako izgubimo opet necu iznenađen biti i puno pametovati. Prilagodio sam ocekivanja prema kvaliteti naseg igrackog kadra i znam otprilike koji su nam limiti. Nadam se da ce ovi euforicni ipak biti u pravu, pa nekim cudom dobijemo dole, da pravimo lom i da se raskujem ko taraba.
Bahati, bahati Željkan!
1946
1946
- FrancescoTotti
- Kontakt:
SVIIII U NAAAAAPAAAAD JEDAAAAAAN JE HASEEEEEEEE
Dok smo živi stajaćemo iza bordo sotone!
Kako god sutra zavrsilo nemojte odmah letiti na forum da se istresete. 
Ja cu probit plazmu nogom budemol odigrali ko picke idemo svi u napad u picku maternu i idemo po tu titulu ja sam bio nesto pesimistican al sad me luda udarila nafuram sam maksimalno zato blagosiljam i molim boga da mi neko da stream sutra da ko covjek zaplacem nakon pobjede a cekajuci taj go obija van kanobija da pljunem u ekran 34x puta SVI U NAPAD JEDAN JE OBI !joker90 je napisao/la:Ja evo par dana ne pisem nista, necu da kvarim euforiju i atmosferu na temi. Ne vidim na cemu temeljimo ovoliki optimizam, i ja sam se malo zajebavao na pocetku, ali mnogi bi ovdje mogli biti ozbiljno razocarani sutra pa poceti da pljuju gore od Jokera.Meni je i bod dosta, a ako izgubimo opet necu iznenađen biti i puno pametovati. Prilagodio sam ocekivanja prema kvaliteti naseg igrackog kadra i znam otprilike koji su nam limiti. Nadam se da ce ovi euforicni ipak biti u pravu, pa nekim cudom dobijemo dole, da pravimo lom i da se raskujem ko taraba.
-
vBOSTers19
- Kontakt:
Ljudi,hoce li kakav stream biti sutra?
Ako ce se samo djeliti u grupi na fb,de me dodaj te ba,nek se admin javi privatnom porukom,dat cu mu moj fb profil...
Nemoj da ostanem bez linka a jedva prezivio ovih 100 dana...

Ako ce se samo djeliti u grupi na fb,de me dodaj te ba,nek se admin javi privatnom porukom,dat cu mu moj fb profil...
Nemoj da ostanem bez linka a jedva prezivio ovih 100 dana...
A trebo bi bit link bar na pm raji sto je vazda tu
- Sarajlijica1946
- Kontakt:
Zadovoljan sa clean shatOM i datim golom 
sutra cete gledati brazilsku sambu od emersona i bosanske cari od harisa harbe i denia simeunovica SUTRA se svinjski nece sa loptom sastavit branit ce se ko normaandija
RODJEN SAM NA SJEVERU,
SLUSAJTE ME SVI,
VOLIM TEBE SARAJEVO,
ZIVOT SI MI TI.
SLUSAJTE ME SVI,
VOLIM TEBE SARAJEVO,
ZIVOT SI MI TI.
- BosnianKingdom
- Kontakt:
Ma kad se Dulja vrati trebat ce nam Harba i na desetki,nece isti igraci igrati 18 utakmica.
Sabrine mi moje!
Čija je roba?Rule_hz je napisao/la:sutra cete gledati brazilsku sambu od emersona i bosanske cari od harisa harbe i denia simeunovica SUTRA se svinjski nece sa loptom sastavit branit ce se ko normaandija
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.
-
BordoArmy88
- Kontakt:

[youtube][/youtube]
YES, YOU CAN!!!
Zadnja izmjena: BordoArmy88, dana/u 27 feb 2016, 23:33, ukupno mijenjano 1 put.
Trenutno korisnika/ca: Google Adsense [Bot], KarloIvandic i 35 gostiju.