PL prepucavanja - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
Re: PL prepucavanja
Tuzlaci govore o naslovu,na Radnika nitko ne obraca paznju a ako pobijede u iducem kolu prestici ce Slobodu 
-
VelikiKemo
- Kontakt:
ima gurnuli smo vam već ahahahahahahahahahahaHum94 je napisao/la:Ooo sta ima nasa filijalo,ima li ijedan vrijedan da gu u Zrinju gurnemoVelikiKemo je napisao/la:bod u gostima 3 kući recept za uspjeh,Husref je več tako uteo titulu,zna stari lisac kako to ide.A jos samo 11 kola do kraja.
Imate mahanje sa vrha PL sutra x u Mostaru mada je Velež B trenutno bolja ekipa od mesara sa Koševa!
FK Sloboda budući prvak a vrapčićani budući dugogodišnji drugoligaš!Ima Boga :)
-
VelikiKemo
- Kontakt:
pobijedili su nas i u Bijeljini 0:1 al qurko Ahmet im ga zabi...dobra su ekipa al smo mi jačavirtuoz je napisao/la:Tuzlaci govore o naslovu,na Radnika nitko ne obraca paznju a ako pobijede u iducem kolu prestici ce Slobodu
- amazon
- Kontakt:
Ma Sloboda je jaca od cijele lige i pola engleske, nema rijeci. Sve ce te poderratVelikiKemo je napisao/la:pobijedili su nas i u Bijeljini 0:1 al qurko Ahmet im ga zabi...dobra su ekipa al smo mi jačavirtuoz je napisao/la:Tuzlaci govore o naslovu,na Radnika nitko ne obraca paznju a ako pobijede u iducem kolu prestici ce Slobodu.Ako ih u Tz ne možemo uzeti onda i nismo za titule!
Kazu dajte bice tribina,ko da je gotovo sve.Pa nece pobjedjivati sve ako napravimo tribinu,kamo srece da smo to znali ranije,vjerovatno bi ljudi do sad napravili.
Pa Leicesteramazon je napisao/la:Ma Sloboda je jaca od cijele lige i pola engleske, nema rijeci. Sve ce te poderratVelikiKemo je napisao/la:pobijedili su nas i u Bijeljini 0:1 al qurko Ahmet im ga zabi...dobra su ekipa al smo mi jačavirtuoz je napisao/la:Tuzlaci govore o naslovu,na Radnika nitko ne obraca paznju a ako pobijede u iducem kolu prestici ce Slobodu.Ako ih u Tz ne možemo uzeti onda i nismo za titule!
NBA Champion (2017) , Finals MVP (2017) MVP (2014) Youngest scoring champion ever, 4x scoring champion.
- PipiDugaCarapa
- Kontakt:
Rinuka je napisao/la: Znao je on sta je veliki klub, jer da nije znao nebi se nudio namaProblem je sto smo ga odbili pa je zavrsio kod vas, jer ga niko nije htio

Ups
Nadam se da me daljim postovima nećeš tjerati na nebulozne izjave kako legende BH fudbala, kakve su Vahidin Musemić i Asim Ferhatović, nisu prošli probu u Zeljezničaru. Raspitaj se, pročitaj nešto, ne škodi.
GRADI ZELJO, BOLI TE **** !
Ljudi slave bod borca ko pobjedu svog kluba x u mostaru kec na grbavici.
Zukanović, kralj cijena za PL BiH na TM!
To pokazuje kakva je institucija Sloboda i kakvi stu to kompleksasi.samirr je napisao/la:Ljudi slave bod borca ko pobjedu svog kluba x u mostaru kec na grbavici.
Bahati, bahati Željkan!
1946
1946
Znaci dosli kao gosti da uvelicaju ovo amatersko sijelo, ili druzenje..Humanisti ljudi, nisu kao oni neki koji su se nudili velikanima, pa kad su odbijeni zavrsavali u malim klubovima i kasnije cak osudjivani za namjestaljke, izbacivani iz lige itd itd..PipiDugaCarapa je napisao/la:Rinuka je napisao/la: Znao je on sta je veliki klub, jer da nije znao nebi se nudio namaProblem je sto smo ga odbili pa je zavrsio kod vas, jer ga niko nije htio
Ups
Nadam se da me daljim postovima nećeš tjerati na nebulozne izjave kako legende BH fudbala, kakve su Vahidin Musemić i Asim Ferhatović, nisu prošli probu u Zeljezničaru. Raspitaj se, pročitaj nešto, ne škodi.
Ne mogu brate ja igrati za novac i slusati kako trebam igrati..Hvala im, bili su korektni i nisu mi pravili probleme..
Rekao sam im da ja mogu igrati samo u Sarajevu!!! A.F. HASE
Rekao sam im da ja mogu igrati samo u Sarajevu!!! A.F. HASE
Izgleda da nisi vjerni pratitelj i navijac Slobode,jer kao takav trebao bi znas za Romea Mitrovica,Velimira Vidica,Nusreta Muslimovica,Admira Joldica,Mehmedaliju Covica,Amera Bekica,Jasmina Mesanovica,nezz koga sam jos zaboravio,ti mi napomeniVelikiKemo je napisao/la:Hum94 je napisao/la:VelikiKemo je napisao/la:bod u gostima 3 kući recept za uspjeh,Husref je več tako uteo titulu,zna stari lisac kako to ide.A jos samo 11 kola do kraja.
Imate mahanje sa vrha PL sutra x u Mostaru mada je Velež B trenutno bolja ekipa
ima gurnuli smo vam već ahahahahahahahahahaha
-
PiazzaGrande
Šljem, pancirka i gas maska spremni...rigotina je napisao/la:veceras ratno stanje na ovoj temi
Municija i bombe, provjereni...
Volim te bola'!
- NYKnicks Fan
- Kontakt:
Mi kompleksasi, a vi ne ispustate Slobodu iz usta. Ironija. 
-
Sarajlija88
- Kontakt:
Knicksi kompleksasi zbog nase lige, ne kontam, ili mislis na Bayern 
-
VelikiKemo
- Kontakt:
[quote="Hum94"][quote="VelikiKemo"][quote="Hum94"][quote="VelikiKemo"]bod u gostima 3 kući recept za uspjeh,Husref je več tako uteo titulu,zna stari lisac kako to ide.A jos samo 11 kola do kraja.
Izgleda da nisi vjerni pratitelj i navijac Slobode,jer kao takav trebao bi znas za Romea Mitrovica,Velimira Vidica,Nusreta Muslimovica,Admira Joldica,Mehmedaliju Covica,Amera Bekica,Jasmina Mesanovica,nezz koga sam jos zaboravio,ti mi napomeni
[/quote
slali smo vam otpad naš,nikad niste dobili Šečerbegovića;Licu,,Gecu,Sarajlića,Hatunića,Nalića,Cakića,Meškovića,Kovačevića,Memiševića,Hadžića,Verlaševića i ostae doajene BiH i bivše Juge u fudbalu
Izgleda da nisi vjerni pratitelj i navijac Slobode,jer kao takav trebao bi znas za Romea Mitrovica,Velimira Vidica,Nusreta Muslimovica,Admira Joldica,Mehmedaliju Covica,Amera Bekica,Jasmina Mesanovica,nezz koga sam jos zaboravio,ti mi napomeni
slali smo vam otpad naš,nikad niste dobili Šečerbegovića;Licu,,Gecu,Sarajlića,Hatunića,Nalića,Cakića,Meškovića,Kovačevića,Memiševića,Hadžića,Verlaševića i ostae doajene BiH i bivše Juge u fudbalu
- PipiDugaCarapa
- Kontakt:
Na isti način je Ivica Osim upisao nastup za FKS, patološki lazove.Rinuka je napisao/la: Znaci dosli kao gosti da uvelicaju ovo amatersko sijelo, ili druzenje..Humanisti ljudi, nisu kao oni neki koji su se nudili velikanima, pa kad su odbijeni zavrsavali u malim klubovima i kasnije cak osudjivani za namjestaljke, izbacivani iz lige itd itd..
Tvoj klub je, kao i moj, učestvovao u namještaljci pod nazivom Šajberovo kolo. Šta ćemo sa tim?
Nađem ti kasnije i sam komentar Ivice Osima na ono što se izdešavalo, iako ti to u svakom slučaju nećeš prihvatiti, jer formiraš svoje mišljenje na osnovu priča rekla-kazala.
Čuj amatersko sijelo a na slici Pele krv ti J***, isto kao da zaigramo sada neku sličnu utakmicu kojoj prisustvuje Messi te kapiten Zelje napravi fotografiju sa njim, i za sto godina se nađe neka k.arina od čovjeka da kaze: "Amatersko sijelo, šta će ovaj patuljak, pa ni ne liči na fudbalera. Bolje da se latio motike."
Zadnja izmjena: PipiDugaCarapa, dana/u 28 feb 2016, 13:07, ukupno mijenjano 3 puta.
GRADI ZELJO, BOLI TE **** !
Pa kako će ih dobit nisu ni postojali tadVelikiKemo je napisao/la: slali smo vam otpad naš,nikad niste dobili Šečerbegovića;Licu,,Gecu,Sarajlića,Hatunića,Nalića,Cakića,Meškovića,Kovačevića,Memiševića,Hadžića,Verlaševića i ostae doajene BiH i bivše Juge u fudbalu
When you see a person who has been given more than you in money and beauty, look to those who have been given less.
PL prepucavanja
Osim je bio na probi '2' puta u Sarajevu 
-
sergejevic
- Kontakt:
Opet pitarski lazovi i mitomani smisljaju neke svoje verzije. Samo po pitarskoj logici jedan Josip Kataliski 72. godine nakon sto je postao sampion Jugoslavije, zabio npr. gol za reprezentaciju protiv Venecuele i bio jedan od glavnih igraca iste, ponajbolji defanzivac cijele lige, odlazi na probu u manji sarajevski klub. Naravno nije zadovoljio, kao ni Ivica Osim ili Dusan Bajevic jer ipak su to Dimovi. Stvarno covjek treba biti glup da sve ovo izmisli i okrene pricu sto je inace odlika mitomana i lazova koji ih i osnovase.
- amazon
- Kontakt:
Kazu dajte bice tribina,ko da je gotovo sve.Pa nece pobjedjivati sve ako napravimo tribinu,kamo srece da smo to znali ranije,vjerovatno bi ljudi do sad napravili.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.