Atletico-Real
Bayern-Zenit/Benfica
PSG-City
Barca-Psg
Atletico-Bayern
Barca-Atletico
Red je da nakon nesereće 2014. godine osvoje ovo na stadionu na kojem je Cholo ginuo za dres Intera.
Moderatori/ce: Monolog,ribery,geronimo,hammers
Juve prošle godine nije ni igrao u CL, to su samo umislili simpatizeri Juventusa..Nedved11 je napisao/la:Ko je bio u finalu prošle godine? BaYern,Atletico?
Eto BaYern će osvojit.
Istina, i obje ekipe, mislim na Juve i PSV, imaju sasvim dobre šanse. Juve malo manje, ali dobre. PSV ima odličan rezultat, jedna frljoka i gol, i Atletico je u ogromnim problemima.Denno je napisao/la:Samo Bayern još uvijek nije prošao Juventusa, a ni Atletico PSV-a.
Apsolutno, itekako bi bilo dobro vidjeti Bayern-Atletico. Kakav bi to mec bio. Ja bih se usudio tipovati na jorgandzije i tu cak. Tacno se vidi ruka Simeonea. Bas oprezno igraju, ako ste gledali utakmicu primjetili ste da su naglo napali Reala od 35-45 minute. To je upravo njima Simeone rekao. Eh kad bi tako igrali bar jedno poluvrijeme. Ali onda bi sigurno primili vise od 11 golova.Donnie Darko je napisao/la:Atletico je limitirana i predvidljiva ekipa sa kojom bukvalno uvijek znaš na čemu si, ali džaba ti to kad su ubjedljivo najbolji na svijetu u stvarima koje rade dobro. Ni jedna ekipa osim Barcelone (osim Bayerna, oni su mi upitnik) protiv njih nije favorit. A ni Barca nije mogla sa njima dok nisu oformili najbolji napad vjerovatno u historiji.
Od Bayerna ne znam šta očekivati ni u jednom dvomeču, osim protiv Rome naravno. Iz tog razloga je Atletico - Bayern sudar koji najviše želim vidjeti ove sezone u Ligi Prvaka, nebitno u kojoj fazi.
Ako ovo urade i izbace Real Madrid, Bayerna i pobijede i Barcelonu, treba im stvarno onda skinuti kapu. Nije bitno kako god dosli po ciljaCaptain4 je napisao/la:Barca-Wolfsburg
Atletico-Real
Bayern-Zenit/Benfica
PSG-City
Barca-Psg
Atletico-Bayern
Barca-Atletico
Red je da nakon nesereće 2014. godine osvoje ovo na stadionu na kojem je Cholo ginuo za dres Intera.
Kakav god ocajan bio Real Madrid, pa makar i Gravesen igrao za njih, valja njih dobiti glatko kod kuce. Koji god to Real Madrid bio.Saurman je napisao/la:Šta se imaš citirati Real već neko vrijeme ne liči na ekipu.Igra im se zasniva od toga šta će Ronaldo uraditi.leorey je napisao/la:
Da se citiramKao sto rekoh, paklena ekipa. Nema te ekipe koja ce se naigrati protiv njih. Na njihovim utakmicama imas 3-4 udarca na gol makismalno a oni svaku priliku koriste. Veliki favoriti za LP.
Vjerovatno ce bit nesto slicno ko prosle sezone protiv BL -a.Nece nesto posebno prikazat ali ce proci sa 1 golom ili na penale ...DANTES je napisao/la:polako atletiko još nije ni izbacio psv.
Pa tako oni igraju, pogotovo s velikim klubovima. Imaju najbolju odbranu na svijetu, a u napadu ce uvijek bit 3-4 prilike koje oni pretvaraju u gol. Mislim ipak da ce natrpati PSV na Calderonu ukoliko rano zabiju.Suljo20002 je napisao/la:Vjerovatno ce bit nesto slicno ko prosle sezone protiv BL -a.Nece nesto posebno prikazat ali ce proci sa 1 golom ili na penale ...DANTES je napisao/la:polako atletiko još nije ni izbacio psv.
Bayern ne igra dobro na proljece pod Guardiolom, ali jesu jedni od favorita. Ali ne otpisuj Juve nikad. Jedan krompir i povuku se i Bayo ispada. Moglo bi biti svasta. A sto se tice favorita, meni licno je Atletico za Barcu opasniji od Bayerna i jedina je zelja izbjeci upravo njih zbog nacina igre i destrukcije.majestic24 je napisao/la:atletiko najveca prijetnja barci? Sta je sa Bayernom???
I vi ga ljudi yebete
Zato i kažem, valjda nije toliko tvrdoglav da nešto ne promijeni.Mokes je napisao/la:Pa prosle godine je ponovio greske iz 2014.-te
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.