Premijer liga BiH - općenito - ARHIVA POSTOVA

Koji bosanskohercegovački tim će dogurati najdalje u evropskim takmičenjima?

Borac
25
7%
Sarajevo
226
59%
Zrinjski
36
9%
Željezničar
95
25%

Ukupno glasova: 382

PipiDugaCarapa
Kontakt:

Re: Premijer liga BiH - općenito

Post Postao/la PipiDugaCarapa » 27 feb 2016, 22:40

RedEvil je napisao/la: Hajd vi smijurije i horovi,vi se trebate u cirkusu takmicit za najbolju tacku,nije za vas lopta sine :lol: :lol: :lol:
Hoćeš reći da je hor smijurija? Ja samo molim Allaha dž.š. da svi ispoštujumo ono što nam je rečeno, jer bi u tom slučaju zaista fascinantno izgledalo.
RedEvil je napisao/la: Tebra nisam mislio nista lose za vas,nego degeneriku nemozes objasnit sta znaci misljenje,vi samo naprijed ganjajte sto ste zamislili,nemam nista protiv da se i iz svemira vidite :lol: :lol: :thumbup:
To je već nešto drugo, živio ! :)
Zadnja izmjena: PipiDugaCarapa, dana/u 27 feb 2016, 22:43, ukupno mijenjano 1 put.
GRADI ZELJO, BOLI TE **** !

RedEvil
Kontakt:

Post Postao/la RedEvil » 27 feb 2016, 22:43

PipiDugaCarapa je napisao/la:
RedEvil je napisao/la: Hajd vi smijurije i horovi,vi se trebate u cirkusu takmicit za najbolju tacku,nije za vas lopta sine :lol: :lol: :lol:
Hoćeš reći da je hor smijurija? Ja samo molim Allaha dž.š. da svi ispoštujumo ono što nam je rečeno, jer bi u tom slučaju zaista fascinantno izgledalo.
Tebra nisam mislio nista lose za vas,nego degeneriku nemozes objasnit sta znaci misljenje,vi samo naprijed ganjajte sto ste zamislili,nemam nista protiv da se i iz svemira vidite :lol: :lol: :thumbup:
grb sto kuca,umjesto srca
Jasno mi je da je Bog stvorio Varesanovice,
Al mi nije jasno sto ih sastavi u nasoj svetinji

narodniheroj
Kontakt:

Post Postao/la narodniheroj » 27 feb 2016, 22:57

Drago mi pročitati da sutra prisustvujemo promociji novog prvaka :mrgreen:
Ne mogu da vjerujem da ljudi ovako lupaju ili se valjda od straha pokušavaju kao ohrabriti, šta li ?
Očekivati lagane i sigurne bodove iz Bl, Viteza ili drugih sredina :crazy: :crazy: al baš se moraš dobro nahladiti

virtuoz
Kontakt:

Post Postao/la virtuoz » 27 feb 2016, 23:01

AnelZ je napisao/la:Banjalucani, postavite na temi o predvidjanju posjete za ovo kolo sliku zapadne tribine sa utakmice protiv Slobode da vidim kako je doslo do ove cifre od 4500 jer na istocnoj tribini osim centralnog sektora nije bilo puno ljudi :)
I meni je to malo sumnjivo. Potrazio sam slike i,iako nisam nasao nijednu sliku na kojoj se moze odlicno vidjeti popunjenost tribina,s obzirom na videno ne bih rekao da je bilo blizu 4500. Nekih 3000 , 3500 max.
Ali eto,4500 je zvanicno.

sportskilaik
Kontakt:

Post Postao/la sportskilaik » 27 feb 2016, 23:05

RedEvil je napisao/la:
PipiDugaCarapa je napisao/la:
Tebra nisam mislio nista lose za vas,nego degeneriku nemozes objasnit sta znaci misljenje,vi samo naprijed ganjajte sto ste zamislili,nemam nista protiv da se i iz svemira vidite :lol: :lol: :thumbup:
Kako ti sebe smatras kompetentnom osobom da iznosis misljenje, a ne mozes pises zajedno ?

RedEvil
Kontakt:

Post Postao/la RedEvil » 27 feb 2016, 23:28

@sportskilaik
Jel se pise nabijem te,ili na bijem te :lol: budi pozzz :thumbup:

Hoonaj
Kontakt:

Post Postao/la Hoonaj » 27 feb 2016, 23:32

Jedva cekam da ovi djikani ispadnu u drugu ligu, amin :P
Željo nije velik, Željo je golem. الرغبة ليست كبيرة، والرغبة المجردة.

Suki46
Kontakt:

Post Postao/la Suki46 » 27 feb 2016, 23:40

Teren u Banja Luci :thumbdown: :thumbdown:
U Bijeljini :thumbup: :thumbup:
Sto se tice utakmice Borac-Sloboda , los teren je uzeo zamaha , 5 nasih klubova je treniralo u fantasticnim uslovima i onda dodu na oranicu i belaj.Slobodi nije bod nimalo los , liga se svakako komplicira dodatno . Sutra cemo vidjeti ostala 2 derbija
Yugoslav First League - ★★
Bosnian Premier League - ★★★★★
Bosnian Cup - ★★★★★★★★
YNWA <3

PiromanBL
Kontakt:

Post Postao/la PiromanBL » 28 feb 2016, 00:09

Suki46 je napisao/la:Sto se tice utakmice Borac-Sloboda , los teren je uzeo zamaha , 5 nasih klubova je treniralo u fantasticnim uslovima i onda dodu na oranicu i belaj.
Sto bi se reklo, na muci se poznaju junaci ;)
У ' $ " " " $!

?'87 - Ф'89 & $ ?!

Suki46
Kontakt:

Post Postao/la Suki46 » 28 feb 2016, 00:12

PiromanBL je napisao/la:
Suki46 je napisao/la:Sto se tice utakmice Borac-Sloboda , los teren je uzeo zamaha , 5 nasih klubova je treniralo u fantasticnim uslovima i onda dodu na oranicu i belaj.
Prosle godine isti slucaj odnosno jos gori Zvijezda-Sarajevo , utakmica koja se nije smjela odigrati.Tu smo utakmicu dobili , a pitanje bi bilo kad bi ponovili tu tekmu da li bi pobjedili .Ovdje nista ne govorim licno protiv Borca , samo je travnjak uzasan bio , pogotovo za ekipe koje vole igrati na zemlji kao sto je Sloboda :thumbup:
Yugoslav First League - ★★
Bosnian Premier League - ★★★★★
Bosnian Cup - ★★★★★★★★
YNWA <3

Rinuka
Kontakt:

Post Postao/la Rinuka » 28 feb 2016, 00:20

Bod u BL je odlican za Slobodu..Borac se bori za opstanak i ne smiju gubiti bodove kod kuce..Mislim da im je ovo danas jedan veliki kiks..Sutra dva velika derbija..Ja bi bio zadovoljan sa bodom u MO, a volio bi i da na grbavici bude X
Ne mogu brate ja igrati za novac i slusati kako trebam igrati..Hvala im, bili su korektni i nisu mi pravili probleme..
Rekao sam im da ja mogu igrati samo u Sarajevu!!! A.F. HASE

PiromanBL
Kontakt:

Post Postao/la PiromanBL » 28 feb 2016, 00:22

Suki46 je napisao/la:
PiromanBL je napisao/la:
Prosle godine isti slucaj odnosno jos gori Zvijezda-Sarajevo , utakmica koja se nije smjela odigrati.Tu smo utakmicu dobili , a pitanje bi bilo kad bi ponovili tu tekmu da li bi pobjedili .Ovdje nista ne govorim licno protiv Borca , samo je travnjak uzasan bio , pogotovo za ekipe koje vole igrati na zemlji kao sto je Sloboda :thumbup:
Ma znam, bilo je malo sarkazma u toj mojoj poslovici, ali i u ligi 12 ce biti vise od pola losih stadiona, plus sto kod nas voli kisa pasti prije utakmice, pa koliko god bio dobar teren raskvasi se i ode sve u tri lijepe. Iz tog razloga je nepptrebno raditi pripreme na nekim visokokvalitetnim travnjacima, jedino ljetne ako ce klub u kvalifikacije za evropska takmicenja, pa da se naviknu igraci, ali zimsku odraditi negdje na taj princip, nako cega se po svoj logici ocekuju losi tereni... Nema potrebe. Jos cemo mi imati kaljuze nakon kise tako da bolje se tokom priprema navici na to nego kasnije kme kme ;)
У ' $ " " " $!

?'87 - Ф'89 & $ ?!

prisutanod1964

Post Postao/la prisutanod1964 » 28 feb 2016, 00:22

Suki46 je napisao/la:
PiromanBL je napisao/la:
Da vrlo važan detalj.Ekipe koje su,uslovno rečeno,tehnički potkovanije,ipak su hendikepirane kad je ovakav teren u pitanju.
No,možda malo nevezano,ali danas sam posmatrao utakmicu Partizan - C.Zvezda.Teren je bio OK ali jedan drugi element,koji je možda čak i važniji,
bio je katastrofalan i direktno je uticao na krajnji rezultat.Mislim na sudije.Radilo se o najvažnijoj tekmi u prvenstvu Srbije,koja nije odlučivala ništa,
ali je pitanje prestiža. I šta se dešava. U takvoj utakmici suci,pa slobodno mogu reći,totalni amateri,upropaste tim koji je u zaostatku 30-tak bodova.
Iskreno se nadam da mi u ovoj sezoni nećemo imati priliku gledati takvo amatersko suđenje i da isto neće odlučivati o prvaku BiH.

amazon
Kontakt:

Post Postao/la amazon » 28 feb 2016, 00:23

E cuj ekipe koje vole igrati na zemlji kao sto je Sloboda hahahahah, mati mila :facepalm: :facepalm:
Kazu dajte bice tribina,ko da je gotovo sve.Pa nece pobjedjivati sve ako napravimo tribinu,kamo srece da smo to znali ranije,vjerovatno bi ljudi do sad napravili.

PiromanBL
Kontakt:

Post Postao/la PiromanBL » 28 feb 2016, 00:26

prisutanod1964 je napisao/la:Da vrlo važan detalj.Ekipe koje su,uslovno rečeno,tehnički potkovanije,ipak su hendikepirane kad je ovakav teren u pitanju.
No,možda malo nevezano,ali danas sam posmatrao utakmicu Partizan - C.Zvezda.Teren je bio OK ali jedan drugi element,koji je možda čak i važniji,
bio je katastrofalan i direktno je uticao na krajnji rezultat.Mislim na sudije.Radilo se o najvažnijoj tekmi u prvenstvu Srbije,koja nije odlučivala ništa,
ali je pitanje prestiža. I šta se dešava. U takvoj utakmici suci,pa slobodno mogu reći,totalni amateri,upropaste tim koji je u zaostatku 30-tak bodova.
Iskreno se nadam da mi u ovoj sezoni nećemo imati priliku gledati takvo amatersko suđenje i da isto neće odlučivati o prvaku BiH.
Ziv ti bio, kod njih nema regularnog sudjenja ni pravog fudbala bez namjestanja ihahaj. Sve je podredjeno ciganselskim komunjarama.
У ' $ " " " $!

?'87 - Ф'89 & $ ?!

Besic
Kontakt:

Post Postao/la Besic » 28 feb 2016, 00:32

amazon je napisao/la:E cuj ekipe koje vole igrati na zemlji kao sto je Sloboda hahahahah, mati mila :facepalm: :facepalm:
Realno . :rol: :rol: :rol: :rol: :rol: :rol: :rol: :rol: :rol:

Nabiji loptu Ahmetoviću se zove igra po zemlji :rol: :rol:
NBA Champion (2017) , Finals MVP (2017) MVP (2014) Youngest scoring champion ever, 4x scoring champion.

amazon
Kontakt:

Post Postao/la amazon » 28 feb 2016, 00:42

Besic je napisao/la:
amazon je napisao/la:E cuj ekipe koje vole igrati na zemlji kao sto je Sloboda hahahahah, mati mila :facepalm: :facepalm:
Realno . :rol: :rol: :rol: :rol: :rol: :rol: :rol: :rol: :rol:

Nabiji loptu Ahmetoviću se zove igra po zemlji :rol: :rol:
Zeba je nabije, Ahmetovic skace u prazno po zemlji :kafa: :yawn:
Kazu dajte bice tribina,ko da je gotovo sve.Pa nece pobjedjivati sve ako napravimo tribinu,kamo srece da smo to znali ranije,vjerovatno bi ljudi do sad napravili.

sportskilaik
Kontakt:

Post Postao/la sportskilaik » 28 feb 2016, 00:43

RedEvil je napisao/la:@sportskilaik
:facepalm:
broj licne karte i diplomu srednje skole prilagat uz registraciju na forum, moze i uvjerenje od psihijatra.

RedEvil
Kontakt:

Post Postao/la RedEvil » 28 feb 2016, 00:49

sportskilaik je napisao/la:
RedEvil je napisao/la:@sportskilaik
:facepalm:
broj licne karte i diplomu srednje skole prilagat uz registraciju na forum, moze i uvjerenje od psihijatra.
Bra'o ti ga bate,imas ga pravo u jednu ruku :salut:

Beduin
Kontakt:

Post Postao/la Beduin » 28 feb 2016, 00:56

Slobodi bod odlican, posebno ako to isprate sa 3 boda protiv Radnika. Borac se pojacao i sigurno u nastavak sezone ulazi jaci u svakom segmentu, dosta se ljudi ukljucilo oko tog kluba, marketing, i sve to bi moglo uticati na njihov opstanak, od jacih protivnika samo im jos Sarajevo dolazi na megdan sto bi mogla biti izuzetno teska utakmica i za sarajlije, posebno sto ce do tada i Borac imati priliku da jos bolje uigra sve te nove igrace.

Ja bih sutra najzadovoljniji bio pobjedom Zelje i remijem u Mostaru tako da bi i Sloboda bila skoro pa na istom. Cak i pobjeda Sarajeva mi zvuci bolje od pobjede Zrinjskog, prvenstveno iz sportskih razloga.
Cak sam ubijedjen u pobjedu Zelje, ne znam zasto.
Ko od harama zivi, godisnje 2 puta ne podrigne.

075 ❤

Zaključano

Natrag na “Premijer liga BiH”

Trenutno korisnika/ca: bhfanatic14, bvsic, greenwood, juka55, NeSamSafetee, Rule_hz, TylerBurey i 46 gostiju.