Safet Sušić - Pape

sedra
Kontakt:

Re: Safet Sušić - Pape

Post Postao/la sedra » 05 jun 2010, 21:02

KONGO je napisao/la:Budimo realni Susic je mozda samo pogrijesio sa kasnim izmjenama. Ipak mi smo jednu Njemacku drzali u dzepu u prvom poluvremenu, i jesmo imali malo srece kod one precke al' to je sastavni dio sporta.

Nasi igraci su bili na odmoru, i ovo nije najbolje sto mogu to se vidjelo prvo na Dzeki pa na svim ostalim igracima. Normalno je da nemaju fizicku spremu da izdrze protiv jedne Njemacke koja se vec duze vremena priprema za SP.

Ja sam siguran da cemo u kvalifikacijama biti pravi, i prvo mjesto je rezervisano za buducu fudbalsku silu u Evropi i svijetu.
Tako je care,a sta reci za jednu Srbiju koja se maksimalno priprema za SP i evo ih jedva 2:2 protiv Kameruna i to u sred Beograda.Gledam ih i nema im Vidica,sto je Spaha za nas to je on za Srbiju izgleda,stub odbrane.
Ja i dalje posrzavam Papeta i aBd sve ce doci na svoje mjesto 3 septembra,nakon Luxemburga. :D

sedra
Kontakt:

Post Postao/la sedra » 05 jun 2010, 21:04

PODRZAVAM PAPETA,LEGENDU.......

suntu jeu
Kontakt:

Post Postao/la suntu jeu » 05 jun 2010, 21:18

sedra je napisao/la:
KONGO je napisao/la:Budimo realni Susic je mozda samo pogrijesio sa kasnim izmjenama. Ipak mi smo jednu Njemacku drzali u dzepu u prvom poluvremenu, i jesmo imali malo srece kod one precke al' to je sastavni dio sporta.

Nasi igraci su bili na odmoru, i ovo nije najbolje sto mogu to se vidjelo prvo na Dzeki pa na svim ostalim igracima. Normalno je da nemaju fizicku spremu da izdrze protiv jedne Njemacke koja se vec duze vremena priprema za SP.

Ja sam siguran da cemo u kvalifikacijama biti pravi, i prvo mjesto je rezervisano za buducu fudbalsku silu u Evropi i svijetu.
Tako je care,a sta reci za jednu Srbiju koja se maksimalno priprema za SP i evo ih jedva 2:2 protiv Kameruna i to u sred Beograda.Gledam ih i nema im Vidica,sto je Spaha za nas to je on za Srbiju izgleda,stub odbrane.
Ja i dalje posrzavam Papeta i aBd sve ce doci na svoje mjesto 3 septembra,nakon Luxemburga. :D

A Kamerun je inače bezveze reprezentacija. :o ccc Čuj izjave molim te ''protiv jednog Kameruna''. Ne mogu da vjerujem nekada šta ljudi pišu po ovom forumu.

sedra
Kontakt:

Post Postao/la sedra » 05 jun 2010, 21:22

suntu jeu je napisao/la:
sedra je napisao/la:

A Kamerun je inače bezveze reprezentacija. :o ccc Čuj izjave molim te ''protiv jednog Kameruna''. Ne mogu da vjerujem nekada šta ljudi pišu po ovom forumu.
NO SIKIRIKI,EVO SAD JE 4:2,ZA KOMSIJE! Sta ti je Kamerun,nije bez veze repka ali nije ni bogzna sta.Ko je reko da je bez veze.

Madafaka
Kontakt:

Post Postao/la Madafaka » 05 jun 2010, 21:24

Pa koji racku onda trubis svaki dan za nas poraz protiv Njemacke? Pa Njemacka je za Kamerun ultra, mega, giga sila.

sedra
Kontakt:

Post Postao/la sedra » 05 jun 2010, 21:27

A ti zapeo za kapelu i Papeta pa gotovo.U to vrijeme svi su to radili za srecu,a kako se molio to bog sami zna.Covjek kad je nervozan i kad proradi trema spreman je na sve,a inace spominju i piksija da je tamo bio,a njegova vjera i kapela u Italiji su isto mozda dva razlicita svijeta.
Ostavite Susica na miru! :evil:

deni_m1312
Kontakt:

Post Postao/la deni_m1312 » 05 jun 2010, 21:32

LEAVE PAPE ALONE!! :D
[youtube][/youtube]
hahahahaha

ja-hordas
Kontakt:

Post Postao/la ja-hordas » 05 jun 2010, 21:35

...zašto Ivica nije preuzeo nasu repku,nego otisao u Japan...
...zašto Vaha to isto nije uradio,otisao da vodi slonove...
...pa onda,Meša,Bajević,ovaj,onaj,sve patriote u p.m.,a svi mudruju kad je suditi nekom drugom,treba se uhvatiti posla,pa tek onda mudrovati...

suntu jeu
Kontakt:

Post Postao/la suntu jeu » 05 jun 2010, 21:39

ja-hordas je napisao/la:...zašto Ivica nije preuzeo nasu repku,nego otisao u Japan...
...pa onda,Meša,Bajević,ovaj,onaj,sve patriote u p.m.,a svi mudruju kad je suditi nekom drugom,treba se uhvatiti posla,pa tek onda mudrovati...

Njihov je stav jasan po tom pitanju. Izjavili su da ne zele da budu tu dok su ti i ti na funkcijama. Kako su isti afirmisani treneri i ne treba im neki tim da se stele, tako nisu ni pristali da vode BiH. Da im odredjuju bivsi prasinari ko ce igrati a ko ne?

RiNo
Kontakt:

Post Postao/la RiNo » 05 jun 2010, 21:41

suntu jeu je napisao/la:

Nije katedrala, već kapela. To samo pokazuje kakav je karakter. Kako ga nigdje nije bilo ovih zadnjih godina jer mu nije trebalo, odmah je dotrčao i glumi patriotu kada treba peći zanat.
Aha, dosao je peci zanat nakon sto ga je ispekao u Cannes, İstanbulspor, Al-Hilal, Konyaspor, Ankaragücü, Çaykur Rizespor, Rizespor, Ankaraspor.

Po cemu si ti zakljucio da Pape glumi patriotu?
100% sportski i krajnje opušten potpis

suntu jeu
Kontakt:

Post Postao/la suntu jeu » 05 jun 2010, 21:42

sedra je napisao/la:A ti zapeo za kapelu i Papeta pa gotovo.U to vrijeme svi su to radili za srecu,a kako se molio to bog sami zna.Covjek kad je nervozan i kad proradi trema spreman je na sve,a inace spominju i piksija da je tamo bio,a njegova vjera i kapela u Italiji su isto mozda dva razlicita svijeta.Ostavite Susica na miru! :evil:

Ne pricaj gluposti molim te. ;) Razlika između pravoslavnog kršćanstva i romanskog kršćanstva je minorna. I jedni i drugi imaju kapele i ostale stvari. Da ti napravim paralelu ako već glumiš teologa, sličnost je kao šijski i sunnijski islam.

suntu jeu
Kontakt:

Post Postao/la suntu jeu » 05 jun 2010, 21:45

RiNo je napisao/la:
suntu jeu je napisao/la:

Nije katedrala, već kapela. To samo pokazuje kakav je karakter. Kako ga nigdje nije bilo ovih zadnjih godina jer mu nije trebalo, odmah je dotrčao i glumi patriotu kada treba peći zanat.
Aha, dosao je peci zanat nakon sto ga je ispekao u Cannes, İstanbulspor, Al-Hilal, Konyaspor, Ankaragücü, Çaykur Rizespor, Rizespor, Ankaraspor.

Nakon sto su ga svi otjerali. Ljudi su ga htjeli tući jer je timove redovno odvodio u drugu ligu.

samovasposmatram
Kontakt:

Post Postao/la samovasposmatram » 05 jun 2010, 21:46

RiNo je napisao/la:
suntu jeu je napisao/la:

tolko klubova i sta je ikad osvojio sa njima? i kolko dugo su trajale njegove avanture po tim klubovima? papeta cijenim kao igraca ali kao trener je nula.
WHUFC

e2_ze
Kontakt:

Post Postao/la e2_ze » 05 jun 2010, 21:52

eh jos samo da vi znate koliko safeta boli k***c sto neki hoce da odu, sto ga neki ne cijene... pustite covjeka da radi svoj posao i tek nakon sto zavrsi moze se donijeti zakljucak da pape ide ili da ostane... ciro je uspio izgubiti od bugarske,irana i velesile RIJEKE pa niko nista dok safet na klupi BiH sa ekipom na odmoru uspije pobijediti africke viceprvake a izgubi od trostrukog svjetskog prvaka i od drzave koja je po svemu pa i fudbalu a po nama ispade to neka trecerazredna reprezentacija.. kad kod nas ljudi shvate da se reprezentacija zasniva na ligi onda cemo mozda nesto i uspjeti a ovako...

Monolog
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Monolog » 05 jun 2010, 22:05

Rekoh nekoliko puta da gotivim Safeta zbog nekih stvari. Prije svega, gledao je ovu šprdnju zvanu Premier Liga BiH(ne računam revanš utakmicu finala kupa, jer je to utakmica koja je više podsjetila na utakmice Bundeslige, negoli naše lige), što njegov prethodnik nije radio.
Ne uzima pare od saveza(oni bi svakako kukali da nemaju pfeninga)za gledanje igrača u ino ligama, već to radi o svom trošku. Ipak, da te pare ostaju u kasi saveza, ovo bi bio jedan veliki plus, ovako im samo pomaže da više ukradu i izgrade još neku vilu, al' nema veze, ne čini se da je u talu sa njima.
Nema cirkusa oko reprezentacija, menadžera koji ni sami ne znaju koga vode i vrbuju, te koji su dobili licencu "na lijepe oči".
Svojim igračkim uspjesima je zaslužio da bude selektor, kada smo već u ovakvoj situaciji sa istima. Prije negoli me napadnete, opet ću reći da sam ja bio za Baždarevića, te ću i ostati za njega, ali kada je Safet ovdje, neka izgura barem 3-4 kvalifikacione utakmice prije negoli ga razapnemo zbog (loših) rezultata.

Činjenica je da i dalje nije upoznat sa svime/ili još eksperimentiše kada su neke stvari u pitanju(ne mislim na bekove u postavi, da se razumijemo). Osobe od povjerenja(ti likovi koji mu govori koga bi trebao zvati iz koje lige/recimo Grčke, Poljske...)očigledno nisu upoznati sa našim igračima koji igraju u istim. Da, ovdje mislim na Cocalića, mogao je barem reći "Gledao sam ga, nije materijal za reprezentaciju", a ne ponašati se kao da momak uopšte ne postoji. Ono što mu zamjeram je rečenica da je Poljska liga u rangu sa našom, mada smo svi sasvim sigurni da je to daleko od istine(izgovor za nepozivanje Štile).

Sve u svemu, rano je za otkaz, a i ko bi bio njegov nasljednik? Mi se možemo zanositi da će to biti Halilhodžić ili već spomenuti Baždarević, no oni ne žele biti ovdje dokle god je savez u ovom sastavu, a ni savez ne želi iste jer bi njima teško manipulirao. Dakle, vjerovatno bi se tu našli Glavaš, Tulić, Zukanović ili neki likovi koji su još manje zaslužili sjesti na selektorsku stolicu naše zemlje. Da sumiram, pustimo ga da odradi ono zbog čega je došao(ne zbog čega je doveden, već zbog čega je ON DOŠAO - 2 različita pojma) - da nas plasira na EURO. Ukoliko budemo ovako igrali u kvalifikacijama, sasvim sam siguran da će sam odstupiti nakon 2-3 utakmice, ukoliko se popravi igra(što mi svi od srca želimo), onda neka mu je sa srećom, te neka nas vodi do kraja kvalifikacionog ciklusa - naravno uspješno.
"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”

shkembe
Kontakt:

Post Postao/la shkembe » 05 jun 2010, 22:05

DAJTE PAPETU INFUZIJU MOZDA MALO ZIVNE!! :D

sedra
Kontakt:

Post Postao/la sedra » 05 jun 2010, 22:37

suntu jeu je napisao/la:
sedra je napisao/la:A ti zapeo za kapelu i Papeta pa gotovo.U to vrijeme svi su to radili za srecu,a kako se molio to bog sami zna.Covjek kad je nervozan i kad proradi trema spreman je na sve,a inace spominju i piksija da je tamo bio,a njegova vjera i kapela u Italiji su isto mozda dva razlicita svijeta.Ostavite Susica na miru! :evil:

Ne pricaj gluposti molim te. ;) Razlika između pravoslavnog kršćanstva i romanskog kršćanstva je minorna. I jedni i drugi imaju kapele i ostale stvari. Da ti napravim paralelu ako već glumiš teologa, sličnost je kao šijski i sunnijski islam.
Ma glumim je usranu motku ko i ti care.Znam jedino da se ne gotive izmedju sebe,a u nekim slucajevima i mrze do dna duse.Nek si mi ti objasnio malo pojam vjere.Al to nije bitno.Bitno je da ti kakis po selektoru BiH REPKE,kakav je takav je Pape je nas,ako bljujes po njemu nakon pripremnih utakmica onda tebi on nikad nece biti ok.I da prodjemo buduce kvalifikacije i plasiramo se ti i ostali bljuvatori cete i dalje srati i cekati prvi njegov kiks.Al sta ces,PAPCI OSTAJU PAPCI.
Sacekajte septembar pa onda bljujte po selektoru,selektoru jedne reprezentacije koju volim i koju cu podravati ma ko da bude selektor,ja drugu nemam,u ovom momentu je Pape taj koji nas vodi,dajmo mu sansu,u ovom momentu mi nemamo boljeg selektora...

sedra
Kontakt:

Post Postao/la sedra » 05 jun 2010, 22:44

deni_m1312 je napisao/la:LEAVE PAPE ALONE!! :D
[youtube][/youtube]
hahahahaha
Eh sad zaboga,pa nije bas dotle doslo, ali ????? :?:

moustapha
Kontakt:

Post Postao/la moustapha » 06 jun 2010, 00:09

suntu jeu je napisao/la:
ja-hordas je napisao/la:...zašto Ivica nije preuzeo nasu repku,nego otisao u Japan...

Njihov je stav jasan po tom pitanju. Izjavili su da ne zele da budu tu dok su ti i ti na funkcijama. Kako su isti afirmisani treneri i ne treba im neki tim da se stele, tako nisu ni pristali da vode BiH. Da im odredjuju bivsi prasinari ko ce igrati a ko ne?
Ti si naivan kad vjerujes da je ovo istina.
#divovi

Madafaka
Kontakt:

Post Postao/la Madafaka » 06 jun 2010, 00:17

samovasposmatram je napisao/la: tolko klubova i sta je ikad osvojio sa njima? i kolko dugo su trajale njegove avanture po tim klubovima? papeta cijenim kao igraca ali kao trener je nula.
Prvi posao mu je bio u Cannesu u sezoni 1994-95, a ostvario je plasman u Intertoto kup. A u toj sezoni, u prvom kolu Kupa UEFA je izbacio turski Fenerbahče ukupnim rezultatom 9:1 (4:0, 5:1).

Od 1996. do 1998. godine vodio turski Istanbulspor, ekipu koja je godinu ranije ušla u Prvi ligu Turske, a on ih je odveo 1997. do 6. mjesta, a godinu dana kasnije do 4. mjesta i plasmana u Evropu.

Kasnije je vodeći Al Hilal Riyad 2000. godine osvojio Superkup Azije, te Arapski Kup Kupova.

Posljednji klub za koji je Pape radio je bio Ankaraspor u sezoni 2007/08, došao je tamo u 25. kolu u trenutku kada je Ankaraspor bio na 15. mjestu na tabeli, a Pape ih je vodio do kraja i završio na DESETOM mjestu. Nakon čega je sam otišao, jer nije bio zadovoljan ambicijama kluba.

Nastavite vi i dalje pljuvati po Papetu, ionako nista drugo u zivotu ne znate raditi, jadnici.

Odgovori

Natrag na “Ostalo”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.