Reprezentativci (fudbal)
Moderatori/ce: insider,TaRgEt_,Monolog,ribery,_dreamer_
Re: Reprezentativci (fudbal)
- Monolog
- Moderator
- Kontakt:
Znaš i sam koliko je teško biti i isproban, a kamoli nositi državni dres kada igraš u našoj ligi. Jedina mogućnost mu je(izuzev prelaska u Želju ili Sarajevo) da zaigra za selekciju novinara protiv naše reprezentacije, te da protiv našeg najjačeg tima pokaže svoj kvalitet.KONGO je napisao/la:Igra za Olimpik, i pravo mi je cudo kako vec nije u Zelji ili Sarajevu. Mozda lik ima bolje uslove u Olimpiku, salu na stranu mlad je,brz i borben. Ako nista trebalo bi ga probati, to je sve sto mogu reci.
BH navijacke pjesme http://www.sendspace.com/folder/u83awh.html
E ovo se zove ginuti za BiH. Svaka cast Mravcu, i zelim mu brz oporavak.Odbrambenom igraču našeg nacionalnog tima je utvrđeno da ima slomljena dva rebra, te da ima oštećenje jetre i slezene. Adnan Mravac bi u bolnici u Frankfurtu trebao ostati do utorka.
-
no comment
- Kontakt:
The flowers of English football, the flowers of Manchester
-
Amar Dzeko
- Kontakt:
O CEMU TI ?!Cartman je napisao/la:Svaka mu cast na zrtvovanju. Bio bi gol da nije uklizo. A pojedini ne bi ni nokat slomili za ekipu.
"U svakom porazu ja sam video deo slobode. I kad je gotovo, za mene znaj tek tad je počelo." M.M.
-
bavarian_bk
- Kontakt:
Stza o cemu ,upravu je covjek !!! Ozil je imao loptu na sutu i Mravac uklizaoAmar Dzeko je napisao/la:O CEMU TI ?!Cartman je napisao/la:Svaka mu cast na zrtvovanju. Bio bi gol da nije uklizo. A pojedini ne bi ni nokat slomili za ekipu.
kao prvo khedira je bio u prilici, kao drugu spahic je ukliznuo i udario nakon izbijanja lopte mravca;)
-
bavarian_bk
- Kontakt:
-
Amar Dzeko
- Kontakt:
mravca je spahic lupio kad je IZBLOKIRAO loptu i udario ga, ali ne kazem o tome nego o ovome sto je rekao o zalaganju za repku..cc..bavarian_bk je napisao/la:Stza o cemu ,upravu je covjek !!! Ozil je imao loptu na sutu i Mravac uklizaoAmar Dzeko je napisao/la:O CEMU TI ?!Cartman je napisao/la:Svaka mu cast na zrtvovanju. Bio bi gol da nije uklizo. A pojedini ne bi ni nokat slomili za ekipu.
"U svakom porazu ja sam video deo slobode. I kad je gotovo, za mene znaj tek tad je počelo." M.M.
-
bavarian_bk
- Kontakt:
Stipu ba Kartmana , on je poznat po svojim provalama
- Cincinnatus
- Kontakt:
Kazu nije jos uletio paraCincinnatus je napisao/la:Jel iko zna zasto Admir Ljevakovic nije u rep. jos?
★ 30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
-
Phill Jackson
- Kontakt:
kad je kod nas u celiku igro samo je psovo pa je mozda to jedan od razlogaCincinnatus je napisao/la:Jel iko zna zasto Admir Ljevakovic nije u rep. jos?
It's Always Sunny in Philadelphia
prije susica su mu trazli 10 milja da bi ga pozvali, valjda ce se susic sjetit da ga sad pozoveAdinjo je napisao/la:Kazu nije jos uletio paraCincinnatus je napisao/la:Jel iko zna zasto Admir Ljevakovic nije u rep. jos?
Bayern & Željo & Hajduk
Nasa najveca mana je sto smo muslimani!
A more nas forumasa ovdje ga je hvalilo na sav glas ali kakvi,coravi mi,neznamo mi nista...
I Ljevakovic i Mahmutovic moraju biti u nasoj repki jer je prvi jak kao bik a drugi brz kao antilopa a znase da su te dvije osobine falicne kod nasih ostalih reprezentativaca...
Jos dodati onog malog iz jabloneca Haurdica koji takodze trci kao nadrogiran i zna lopte i eto namam repke koja igra i po bokovima(sto nam i najvise fali) i sredine koja pomaze zadnjoj liniji...
Siguran sam uz ova tri igraca da bi derali guzove svima u grupi...
Safet Susic ili covjek zvani OM za sve probleme!!!
"No God is Good God "
The flowers of English football, the flowers of Manchester
Trenutno korisnika/ca: Alucard, Amarinho, aqarius, Beli98, Blackwargreymon, boki86, Brazzzoo123, Cautinho, CHR, Confiance, Cwirek, darker10, DeeWa, DUVNO1921, eaglebvb09, edin139, enobarca, ErosViverosViv, exampLe., FerdinandF, Fudo, General505, GrbavicaHrammm, guillermo, Hafiz00, haklamas, HariTz, invincible1921, itatabisine, J1897, jasmin10, Jet2Holiday, JimmyPage, JohannWolfgang, kakarut, karajlo, KimJongEsmer, labostarmomosa, Marokanci58, MaroonBjelave, mercurial, Micron, MikiPirs, napapijri1987, nebeskasila, Pact1921, Pensioner26, PointBlank, Rauber33, RaZuti, rukometubih23, s4mke, Semrush [Bot], Shevko, Sheyi, signalidunapark, Slobodas, Smaja, StevieG8, Sveti, THEC, unavita, Venom, VivaLaLiberta, zaostrog, zemuntrg i 458 gostiju.