Naravno. A najtipičniji predstavnik Premijer lige biće Slavija - Olimpic. Loš teren, **** vrijeme, i izbij nabij taktika.tuzlak1987 je napisao/la:Ko voli PL BiH danas mu je praznik fudbala![]()
Vjerovatno ce sve ekipe igrati oprezno i cekati svoju sansu..
Premijer liga BiH - općenito - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: Monolog,ribery,_dreamer_,insider
Re: Premijer liga BiH - općenito
Bice danas svasta, neka cirkus pocne 
Hoce biti kakav link za zrinjski sarajevo
? &
ŠTA JE TO KAVIJAR MOŽE U LEPINJIIIII
Uzmete li vukove, skoro se obezbjedili opstanakPappy je napisao/la:Naravno. A najtipičniji predstavnik Premijer lige biće Slavija - Olimpic. Loš teren, **** vrijeme, i izbij nabij taktika.tuzlak1987 je napisao/la:Ko voli PL BiH danas mu je praznik fudbala![]()
League winners
Yugoslavia - ★★
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★
Cup winners
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★★★
London Paris Rome London Berlin
1992 2006 2009 2011 2015
Yugoslavia - ★★
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★
Cup winners
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★★★
London Paris Rome London Berlin
1992 2006 2009 2011 2015
- NYKnicks Fan
- Kontakt:
¸Hoce li biti kakvih linkova danas?
Je l' moguce iz RS pretplatiti se nekako na mojatv ili tako nesto? Barem da se moze na laptopu ulogovati i gledati kanal...
? &
- tuzlak1987
- Kontakt:
Jest ako imas karticu od Bh Telecoma. Skine ti za mjesecno gledanje 6-7-8 KM nisam siguran..Prijedor je napisao/la:Je l' moguce iz RS pretplatiti se nekako na mojatv ili tako nesto? Barem da se moze na laptopu ulogovati i gledati kanal...
hajdeeesloboda72 je napisao/la: "Prethodno je Puzigaća nepropisno zaustavljen, a Velkoski, fantastičnim udarcem sa vrha šesnaesterca pogađa za vodstvo Sarajeva, i slavlje približno 2.000 navijača FK Sarajevo na tribinama Gradskog stadiona u Vitezu."
Članovi kluba u 1985. godini
Sarajevo 8.372
Velež 5.500
Čelik 2.000
Željezničar 1.892
Članovi kluba u 2015. godini
Sarajevo 7.000
Željezničar 2.500
Sarajevo 8.372
Velež 5.500
Čelik 2.000
Željezničar 1.892
Članovi kluba u 2015. godini
Sarajevo 7.000
Željezničar 2.500
Zbog cega da uzmem konopacTristan je napisao/la:Najveca brojnost Lesinara u zadnje 3 godine i to bas u terminu kad se igrao beogradski derbi. Mozes uzeti konopac, naci dobro drvo i lagano...arhimed89 je napisao/la:Banjalucani navalili na stream pa pukao![]()
![]()
Lesinari preko WFii-a sa JNA stadiona prate rezultat posto je vecina na derbiju u Srbiji
Plaho mi prestavljate nesto veliko u zivotu
Edin Dzeko..Amel Tuka..Mirza Teletovic..Asmir Begovic..Vedad Ibisevic..Emir Spahic..Muhamed Besic..Sabahudin Delalić..
Koliko znam Admin je zabranio i napisao to na vasoj temi kopiranje postova sa tema namjenjenih iskljucivo navijacima doticnog kluba.post ti je prijavljen.BTX je napisao/la:hajdeeesloboda72 je napisao/la: "Prethodno je Puzigaća nepropisno zaustavljen, a Velkoski, fantastičnim udarcem sa vrha šesnaesterca pogađa za vodstvo Sarajeva, i slavlje približno 2.000 navijača FK Sarajevo na tribinama Gradskog stadiona u Vitezu."
ZIVJELA DRZAVA TUZLA
Uceram ja ovakvom prazniku,ni jedne tekme nema na tv.tuzlak1987 je napisao/la:Ko voli PL BiH danas mu je praznik fudbala![]()
Praznik uz tekstualni prenos.
Edin Dzeko..Amel Tuka..Mirza Teletovic..Asmir Begovic..Vedad Ibisevic..Emir Spahic..Muhamed Besic..Sabahudin Delalić..
Kako bih volio da Olimpic dobije Slaviju...Zrinjski barem meni favorit protiv Sarajeva,mada mislim da ce to nerijeseno zavrsit,sto bi godilo mom klubu..a za mec na Grbavici ne znam,sve je moguce,novi Zeljo protiv vrlo jakog Sirokog koji nije nista mijenjao..blaga prednost gostima samo zbog uigranosti ekipe i sto su duze zajedno..
I da ocekujem tvrde meceve sa malo golova..
I da ocekujem tvrde meceve sa malo golova..
PORAZ ZABOLI SRECA UTIHNE,AL VJERA U TEBE NIKAD NE PRESTAJE !!!
Ne mogu pećinari minutu šutnje ispoštovati
Nad tobom sunce najljepše sja
- Beduin
- Kontakt:
U pm i MojaTV, pa nikad nigdje online stream naci kad je zanimljiva utakmica. Daj ako nemo ima link nek mi posalje u pp.
Ko od harama zivi, godisnje 2 puta ne podrigne.
075 ❤
075 ❤
-
samozeljo1987
- Kontakt:
I bez obzira sto ce se liga od naredne sezone smanjit, ostaje opet jedan od velikih problema , a to je kako na TV-u pogledat utakmicu..Juce ne mozes nigdje pogledat Borac- Sloboda, danas Zrinjski - Sarajevo.. Derbi utakmice prenosa nema..pod hitno ukinut ovu mojaTV ,a napravit nesto sa Arenom da prenose makar po 2-3 utakmice na dan + bht.
jesi našao linkBeduin je napisao/la:U pm i MojaTV, pa nikad nigdje online stream naci kad je zanimljiva utakmica. Daj ako nemo ima link nek mi posalje u pp.
- Beduin
- Kontakt:
Ma nisam, ne daju sarajlije pa opet im treba slati nase linkove kad traze (cast pojedinim forumasima).Chinaglia je napisao/la:jesi našao linkBeduin je napisao/la:U pm i MojaTV, pa nikad nigdje online stream naci kad je zanimljiva utakmica. Daj ako nemo ima link nek mi posalje u pp.
Ko od harama zivi, godisnje 2 puta ne podrigne.
075 ❤
075 ❤
Zabi ga Deni 
...da Široki vječno ostane ponos naše Hercegovine...
HRHB
HRHB
Sarajevo ide na sve ili ništa, strašno koliko im igrača ide u završnicu. Dobra utakmica.
Nad tobom sunce najljepše sja
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.