FC Internazionale Milano - Uživo komentarisanje utakmica
Moderatori/ce: Monolog,ribery,geronimo,hammers,rio_Ferdy88,Puma
Re: FC Internazionale Milano - Uživo komentarisanje utakmica
Solidan Melo veceras, al mislim da mu nisu puno prenosi problem(jest i to) nego ima i do protivnika. Cim protivnik igra agresivnije i brze on ne moze stic ni jednu loptu, pa izgleda totalno pogubljeno. Veceras su u Sampdorije bili sporiji vezni igraci, zato je uspio i odigrat malo bolje.
We all have a past. We have ours and we're proud of it.
Molim lijepo rekao sam vam ja samo daj 442 i deri, mora da valja...jos da je debil sada stavio Palacia umjesto mrtvog Edera ili ne daj boze nekog od zaboravljenog dvojca...i da nema idiota na beku to bi bilo odlicno...
Kapiteni kapitenski
Protiv juventusa veza Medel, Melo i Kondgbia sigurno
Kapiteni kapitenski
Protiv juventusa veza Medel, Melo i Kondgbia sigurno
Kondo ne igra,koliko znam
"Si può far tutto ma la famiglia non si può lasciare. E la Juve fa parte della mia famiglia" - Giovanni Agnelli
Dobio dvije utakmice?Andrej je napisao/la:Kondo ne igra,koliko znam
Jeste al je ulozena zalba pa cemo vidjet.
Kurtic je za istu stvar dobio 1 utakmicu suspenzije sto je bila i osnova za zalbu.
Kurtic je za istu stvar dobio 1 utakmicu suspenzije sto je bila i osnova za zalbu.
Ognuno ha la propria storia, noi abbiamo la nostra e ne siamo orgogliosi.
L'arbitro e l'alibi dei perdenti.
L'arbitro e l'alibi dei perdenti.
E svasta. Pazi sad kad odbiju zalbu
Potpuno zasluzen zuti je dobio.Mago je napisao/la:Nema Brozovica protiv Juventusa...
Sinoc Bonucci za krvnicki start ne dobiva suspendujuci karton,a ovaj jedva doceka za bzveze faul da da karton Marcelu![]()
Cudi me kako jucer nije bilo toliko skakutanja oko suca kada je Sampdoriji ovdje oprosten crveni i svirana su dva nepostojeca zaledja gdje bi igraci isli sami na golmana (Perisic,Icardi)Tritolone je napisao/la:Za isto ovo Ranocchia nije dobio drugi zuti.
Melo je sinoc bio slab.Nevjerojatno los igrac.Jedino korisno sto je napravio je bilo dodavanje glavom za Mirandu nakon kornera.Ali da,ako cemo zbir njegovih partija uzimat u obzir onda ovo i nije bilo TOLIKO lose.Ono,nisu tri hrpe nego jedna.Al ipak su hrpe govana.Mago je napisao/la:Melo kad je ovako koncetrisan i "u utakmici" je puno korisniji od Medela. Steta zbog prenosa koje ima jer je mogao puno vise dat ove sezone.
Ova Sampdoria je ocajna ekipa.A kad ti i takva radi probleme i stvori hrpu situaciju pred golom onda znas gdje si.Ipak,pobjeda dobra za samopouzdanje pred utakmicu sa najkontroverznijim klubom svijeta.Iako,onaj gol na kraju im nikako nije trebao.
Ambrozije se odlicno izvukao kod kornera za 1-0,ali sve u svemu los kao i kolega mu na drugoj strani.Murillo solidan/dobar,Miranda standarno smireno...doktor.
Ova dvojica je*ivjetara u vezi su veliki razlog zasto puse na sve strane.Nit isprate igraca,nit su sposobni sut blokirat,nit pritisnut protivnika.Uz to su obojica sad vec standardno nervozni i jedu go*na tokom cijele utakmice.Krenuo sam brojat koliko sansi je Sampdoria stvorila jer su ovi zujali,ali vrlo brzo je brojanje izgubilo smisao.
Perisic i Bimbabani takodjer na svojoj standardnoj razini.Jedan hoce,al ne moze dok je drugi supalj u glavi.Bambi par puta dobro pobjegao na racun brzine,al nema tu kruha protiv ozbiljnijih ekipa.Inace,Perisiceva pozrtvornost i angaziranost u defanzivi mi je trenutno najveci mit.Covjek je ove sezone toliko puta zaboravio ispratit igraca koji mu se na krilu ubacuje da je to zalosno.I onda kaze "hej kume curi nam u obrani,stoperi pali sa formom" jbt kako nece curit kad svako malo netko zazuji i zaboravi igraca pa uglavnom stoperi moraju riješavat pizdariju.
Eder...mislim da besmislenijeg igraca nisam vidio od Kuzmanovica.Sinoc ga i Ranocchia silovao.Totalno nepotrebna kupovina koja nije nista donijela niti ce donijeti.Nije da nismo najavili.Ljajic na klupi da bi ovaj igrao je toliko besmisleno da se to ne moze opisat.
Icardi lijepo pogodio za 3-0.I kao i obicno nismo previse od njega ni vidjeli jer nekakvih kvalitetnih lopti nije bilo ni u tragovima.
Nepotreban gol pao nakon krive predaje Gokua.Svejedno,covjek mora igrat umjesto jednog M u sredini.
Uglavnom,apsolutno nista novo nije vidjeno.Prema naprijed jedna velika nula,a prema nazad solidno.Ova ekipa ne zasluzuje LP niti ce do nje doci ako se ubrzo ne dogodi preokret za 180 sto nece.A uostalom,kad u ekipi imas:
---4 kretena od kojih su
-2 klasicne sirove budaletine kao Melo i Ambrozije
-2 klasicna debila suplja u glavi kao sto su Retard i Perisic
---uzasnog igraca kao sto je Namamoto
---Bimbabambija koji hoce,ali ne moze jer nema kvalitetu
---Edera koji je premalo tu da bi ga definitivno negdje svrstao,ali ovako na prvu ide pod ruku sa Melom i Ambrozijem
i samo 4 igraca stabilna u glavi i dovoljno kvalitetna (Handanovic i Miranda kao nesto smireniji tipovi,Icardi i Murillo kao nesto temperamentniji) onda je i ocekivat neke rezultate,pogotovo kad znas da sve to vodi mediokritet i klasicna budaletina Mancini,besmisleno.Kao bonus na klupi imamo klasicnu sirovu budaletinu Medela,Palacia koji je odjednom digao nos do neba i postao nevjerojatno iritantna spodoba,nebitnog Juana i Santona,Ljajica koji se cini donekle normalan,ali nije lider,babu Jovetica s kojim imas oscjecas da svako malo cmizdri oko neceg i par nebitnih primaveraca.Sve je to zbrda zdola nabacano.Dok se u prvom sastavu na kljucnim pozicijama ne nadju jos barem dvojica stabilnih u glavi (Motta koji se spominjao proslo ljeto bi sad bio idealan),a uz to i dovoljno kvalitetnih nema tu kruha.
Izbori
Veceras sve osim pobjede nad starom qrvom iznenadjenje...Kvalitetniji, bolji, talentovaniji smo tako da pobjeda na smije doci u pitanje...Najbolji mladi napadac na lige i najbolji golman lige su garant toga...Jos kad dodas najjaci stoperski par, kao i najboljeg lijevog beka, te Kondogbiu koji je najkvalitetniji veznjak lige, onda je to to...Ne bih da spominjem strasnu klupu, pogotovo u napadu, onaj jado jadni na golu nece znati sta ga je spopalo, kada Mancini posalje svoje momke na njega...
Ja cu bit zadovoljan ako izbjegnemo blamiranje, mada su male sanse i za to
Čekao sam sastav.. I sad kad sam ga vidio definitvno ne gledam..
INTER(3-5-2): Handanovic; Murillo Miranda Juan Jesus; D’Ambrosio Felipe Melo Medel Kondogbia Telles; Palacio Icardi
INTER(3-5-2): Handanovic; Murillo Miranda Juan Jesus; D’Ambrosio Felipe Melo Medel Kondogbia Telles; Palacio Icardi
OK, ovo je i službeno najpičkastijih Interovih početnih 11 koji sam ikad vidio. Nebitno kakav rezultat na kraju bude ali ovakav pristup nikako nije dobar, al puna mu usta kako Inter uvijek mora ići na pobjedu i na titule a u praksi mu pristup kao kod klubova koji se bore za opstanak. Sramotno, valja tražit kakvog normlanog trenera za novu sezonu.
"It'll be born here and it'll always be a team of great talent. On this splendid night, its colors will be given, the black and blue with a golden background of stars. It'll be called Internazionale, because we are brothers of the world."
Budimo realni, bilo koja postava bez 15 defenzivaca i primili bi 4 komada do poluvremena, ovako se valjda mozemo progurat nekako, pa mozda i neki krumpir uleti, who knows.
Io non rubo il campionato ed in Serie B non sono mai stato!
Urlando contro il cielo
Tu regina di milano
Io son pazzo di te
Go into a room too fast kid, the room eats you.
Urlando contro il cielo
Tu regina di milano
Io son pazzo di te
Go into a room too fast kid, the room eats you.
Perisic je morao biti desno i Ljajic umjesto Palacia.
Izbori
Izbori
SiamoNoi je napisao/la:0-1.
Izbori
"We need to suffer. And we need to fight."
Kako cw ih Icardi, Palacio, Tellesi Kondogbia izdominirati niste svjesni...Bravo Mancini izgleda da se prisjetio prvih kola, pa poceo opet normalno postavljati ekipu...
Ovaj sastav je SKY najavljivo tako da nisam iznenadjen, al nisam bas ocekivo da ce sve pogodit. Kako god nek nam je sa srecom.
FORZA INTER!!!
FORZA INTER!!!
FORZAAAAAA INTERRRRR!!!!!!!!
I mrtvi žive za ŽELJU! 1921..TM87..
Forza Željo..forza Inter..!!!!WILD!!!!
Forza Željo..forza Inter..!!!!WILD!!!!
I jasno da mi je komp.opet u kurcu za vrijeme utakmice i nista od gledanja veceras.
Izbori
Izbori
Murillo ko da je prodo utakmicu
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.