Veceras je Depay izdominirao utakmicu i na njegov racun ide najvise hvalospjeva sto je i nekako logicno,ali nakon onih uvodnih mjesec dana njegova igra je katastrofalna i zasluzio je svaku mogucu kritiku,naravno ne mislim o nekim primitivnim oblicima vrijedjanja nego samo ono sto je i zasluzio,a zasluzio je bio da se malo spusti na zemlju.
E sad,veliki doprinos u njegovoj igri ima naravno Gaal i kao sto kaze @Asteriks on snosi uvijek najvecu krivicu,to sto on ne zna pravilno postupati sa igracima je druga stvar.
Sjecam se da je @Rooney88 na pocetku samom jos rekao za Depaya(dok je ovaj odlicno igrao)da moramo imati strpljenja sa njim i ne samo sa njim nego i ostalim mladim igracima.Prvi sam se radovao dolasku Depaya i svi ovdje znamo da momak ima talenat,ali kada je igrao lose dobijao je kritike(zasluzene)i evo prije nekoliko dana je sam priznao sto me raduje dosta,to znaci da momak hoce i zeli da uspije.Nazalost sa Lujom skoro ni jedan igrac ne moze doci do izrazaja a to je @Asteriks dota puta pojasnio(u vecini slucajeva se slazem sa ovim momkom,za bukvara mu je svaka
Danas se proslo,ali ponovo nasa igra barem 60 prvih minuta nije licila ni na sta,Luji je danas upravo guzicu spasio Depay jer mislim da ovu blamazu ne bi prezivio,izgubili bi i jedinu kakvu takvu "nadu" za Lp i mislim da bi to bilo to sa njim