Manchester United FC - Uživo komentarisanje utakmica - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,Monolog,geronimo,hammers,rio_Ferdy88
Re: Manchester United FC - Uživo komentarisanje utakmica
Rashford kralj, uglavnom su svi dobro i borbeno odigrali iako je odbrana bila klimava jbg. Memphis je napokon dao i snagu za pomoć odbrani, trudio se i dosta vremena krao kad je bilo potrebno. Naravno opet povreda, Rojo skočni zglob pa je sad pitanje koliko je ozbiljna.
Depay odlican u oba pravca, cuvao loptu, pametna dodavanja,.. Bit ce nesto od otpisanog malca.
Ne treba zaboraviti ni Matu, koji je fenomenalno povezivao redove.
In the midst of chaos, there is also opportunity.
A jbt koliko sam se uzelio ovako borbeni pobjeda
- theboss_RD07
- Kontakt:
HAHAHAHAHHAHAHAHAHAHHA nismo ni svjesni kakvog brata imamo na klupiDevi1 je napisao/la:

⭐
Na stranu ono što je radio prošlu tekmu, ovu je bio fantastičan na drugi način. Da je imao sigurniju odbranu, uradio bi sigurno više naprijed, ali i ovo što je pametno čuvao loptu u napadu je strašno dobro.Asteriks je napisao/la:Depay odlican u oba pravca, cuvao loptu, pametna dodavanja,.. Bit ce nesto od otpisanog malca.
- TravisBickle
- Kontakt:
Depay je po meni igrac utakmice definitivno. U napadu je bio fantastican dok je u defanzivi konacno dobro odigrao. Na njemu se vidi da lagano vrati samopouzdanje i da mu malo treba da se 'oslobodi'.
Rashford .... Sta reci za ovog momka (djecaka) ... Iskreno do prije par dana nisam znao za njeg a od danas mi je postao jedan od najdrazih igraca u ovom timu... Jednostavno nevjerovatan talenat se vidi samo na osnovu ove dvije utakmice ....
Rashford .... Sta reci za ovog momka (djecaka) ... Iskreno do prije par dana nisam znao za njeg a od danas mi je postao jedan od najdrazih igraca u ovom timu... Jednostavno nevjerovatan talenat se vidi samo na osnovu ove dvije utakmice ....
Sto sam uspio pogledati - uspio sam. Za poluvrijeme i kusur sam vidio odlicnu igru Rashforda, treba sada ozbiljno raditi s njim i profilisati ociglednog talenta u dobrog igraca, tezak je to posao tako da se nadam da cemo uspjeti.
Depay se dobro popravio. Iskoristio je ove izostanke i odigrao jako dobro tako da pohvala ie i za njega.
Cudna smo mi ekipa fkt, bas cudna.
Depay se dobro popravio. Iskoristio je ove izostanke i odigrao jako dobro tako da pohvala ie i za njega.
Cudna smo mi ekipa fkt, bas cudna.
R.I.P
MIRZA RASCIC
Željezničar za život cijeli!
MIRZA RASCIC
Ako protiv ovakvog Watforda kiksamo to će biti grehota.
06.02.1958. Munich air disaster
01.07.2011. United signed Lingard
19.05.2014. Van Gaal was confirmed as the new manager
27.05.2016. Dolaskom Mourinha zabija se zadnji ekser u kovčeg Fergusonovog Uniteda
---NAJCRNJI DANI U HISTORIJI MANCHESTER UNITEDA!---
27.05.2016. Dolaskom Mourinha zabija se zadnji ekser u kovčeg Fergusonovog Uniteda
Ighalo se mora aktivnije stiskati u situaciji kada je okrenut ledjima u sesnestercu jer odlicno gradi loptu i ima strasan sut iz okreta.
Inace, ovo ce biti rovovska partija.
Pool vodi, ovo se treba iskoristiti. Gaal jednostavno mora pojacati bek sa Darmianom, a Roja u centar sa Fosuom, jer protivnik ide na misice i duel igru.
Pool vodi, ovo se treba iskoristiti. Gaal jednostavno mora pojacati bek sa Darmianom, a Roja u centar sa Fosuom, jer protivnik ide na misice i duel igru.
Zadnja izmjena: Asteriks, dana/u 02 mar 2016, 21:45, ukupno mijenjano 1 put.
Arsenal je samo slucajnost c c c c,pa sta je ovo
Koji je Blind kreten...
SIR ALEX FERGUSON NAJVECI U HISTORIJI FUDBALA!
Lose je ovo realno.
R.I.P
MIRZA RASCIC
MIRZA RASCIC
Ne samo njega nego i ostale. Potpuno smo bezopasni u skok igri i tu nas uništavaju i ofanzivno i defanzivno. Blind je napravio nekoliko težih grešaka i da nije bilo DDG bilo bi svašta. Mislim da moramo malo direktnije krenuti na gol i pokušati sa šutevima izvan 16.Asteriks je napisao/la:Ighalo se mora aktivnije stiskati u situaciji kada je okrenut ledjima u sesnestercu jer odlicno gradi loptu i ima strasan sut iz okreta.
06.02.1958. Munich air disaster
Previse se forsiraju centarsutevi, a imamo tri brzinca u vrhu. Vrijeme je da se lopta spusti.
Za boldirano sam naveo gore rjesenje (edit).Ne samo njega nego i ostale. Potpuno smo bezopasni u skok igri i tu nas uništavaju i ofanzivno i defanzivno. Blind je napravio nekoliko težih grešaka i da nije bilo DDG bilo bi svašta. Mislim da moramo malo direktnije krenuti na gol i pokušati sa šutevima izvan 16.
Zadnja izmjena: Asteriks, dana/u 02 mar 2016, 21:48, ukupno mijenjano 1 put.
Ne moze ba Martial desno jel on normalan,tusi frajera samo
A jbt jel moguce ako ove rez ne iskoristimo nek kolektivno svi se napuse majku im njihovu pa priliku cistu nismo stvorili a oni su vec 3 dobre imali,Martial ne postoji na desnoj strani
Lose lose... ne može se ni reći fali nazad cijela linija... ali napad je statičan... Depay je cudan frajer on sve kontra radi..
SIR ALEX FERGUSON NAJVECI U HISTORIJI FUDBALA!
- majestic24
- Kontakt:
Kako smo igrali ,imamo dobar rezultat. Nadam se promjeni u drugom poluvremenu.
GLORY,GLORY MAN.UNITED : 1907–08, 1910–11, 1951–52, 1955–56, 1956–57, 1964–65, 1966–67, 1992–93, 1993–94, 1995–96, 1996–97, 1998–99, 1999–2000, 2000–01, 2002–03, 2006–07, 2007–08, 2008–09, 2010–11 , 2012-13
..:::The Black Mamba Strikes Again::...
..:::The Black Mamba Strikes Again::...
upravo sam to napisao prije utakmice i znao sam da ce tacno ovakvo 1pol imatiPoligon10 je napisao/la:Ne moze ba Martial desno jel on normalan,tusi frajera samo
a igra desno samo da bi se udovoljilo Memphisu koji je odigrao 1 dobru utakmicu u sezoni

Memphis OUT Lingard IN i da se Martial vrati lijevo
Zadnja izmjena: Policeman, dana/u 02 mar 2016, 21:51, ukupno mijenjano 1 put.
"I am who I am:confident, arrogant, dominant and honest"
Sir Alex Ferguson:“Once the player thinks he's bigger than the manager, he has to go.”
We are Manchester United:Hated, adored, never ignored.
MrUnited,OfficialAgent.
Sir Alex Ferguson:“Once the player thinks he's bigger than the manager, he has to go.”
We are Manchester United:Hated, adored, never ignored.
MrUnited,OfficialAgent.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.