FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Sad vam predlazem da napravite pokopnu atmosferu kao i do danas sto ste radili samo zbog toga sto nije doslo zvucno ime,sto ste vi strucnjaci pa sumnjate u igrace sa mijanmara,da od super ekipe napravite ekipu kojom se sprdate Vi, pa kad drugi vide sta Vi "vazite" po forumima onda i ostali to rade i neka rade jer prvo treba pomesti svoju avliju a valjda cete danas doci pameti i nepraviti se pametniji od jesica i ljudi koji rade svoj posao. Za kraj ovi sto su ovakvi do sada bili ako se nece promijeniti nek protiv celika ostanu kuci i ganjaju stream a oni koji nece biti takvi nek sve alarme pale i "SVI NA KOŠEVO" da pokazemo ko je ŠAMPION i ko će i ove godine da bude ŠAMPION
Sent from my iPhone using Tapatalk
Sent from my iPhone using Tapatalk
F.K. SARAJEVO
- HzHercegovac
- Kontakt:
jedva sam cekao kad ce Dupovac ici sad
za njim
♥1946♥
18.05.2019 prva dupla kruna
01.06.2020 7-ma najslađa titula
Ja ne znam kako je Samir tako pickast uvijek imo je 15 puta u ovoj sezoni istu situaciju i ni 1 nije osuto jako
-
bordobijeli
- Kontakt:
puno vise radi od saida ,nece dati golova kao said ali jak na lopti vidi sve ,dobar u defanzivi sve u svemu odlicanSiouxLukavac je napisao/la:Emerson je kao Said, samo malo sporiji.
Steta sto nismo dobili.
- FrancescoTotti
- Kontakt:
Ja mislim da ste se danas uvjerili zašto ja nabijam Okića i Radovca iz kluba . Oj Radovca kod 2:1 krv ti J*** , MDK replay mrš iz kluba nikad mi njega nećemo prodat .
NBA Champion (2017) , Finals MVP (2017) MVP (2014) Youngest scoring champion ever, 4x scoring champion.
- HzHercegovac
- Kontakt:
kone skandiraju Vedran Puljic Respect 
♥1946♥
Ne znam za vas ali ovo je za mene poraz. Katastrofa kakve golove primamo!
Zadnja izmjena: MCMLXVII, dana/u 28 feb 2016, 17:17, ukupno mijenjano 1 put.
- OsmanhodzicBuco
- Kontakt:
Grbavicom odjekuje Vedraan Puljiic
- HzHercegovac
- Kontakt:
Besa brate otjerasmo sve , s kim cemo igrati , a u pravu si bezvoljna partija njih dvojice pogotovo SevkoBesic je napisao/la:Ja mislim da ste se danas uvjerili zašto ja nabijam Okića i Radovca iz kluba . Oj Radovca kod 2:1 krv ti **** , MDK replay mrš iz kluba nikad mi njega nećemo prodat .
♥1946♥
Radovac ima snage ku pile, ustvari pile je superman za radovca
BordoCrvena...Fk.Sarajevo i Liverpool
Buraz niko me ne može ubjedit da Krajišnik ne bi odigrao bolje od ovog invalida Radovca al eto . Ima ko igrat al eto silom prilika nas zadesilo da ovaj izrod Okić igra bolje da je Herića ubacio yebemu pleme .HzHercegovac je napisao/la:Besa brate otjerasmo sve , s kim cemo igrati , a u pravu si bezvoljna partija njih dvojice pogotovo SevkoBesic je napisao/la:Ja mislim da ste se danas uvjerili zašto ja nabijam Okića i Radovca iz kluba . Oj Radovca kod 2:1 krv ti **** , MDK replay mrš iz kluba nikad mi njega nećemo prodat .
NBA Champion (2017) , Finals MVP (2017) MVP (2014) Youngest scoring champion ever, 4x scoring champion.
- HzHercegovac
- Kontakt:
pa to je ono o cemu se pise, odbrana losa panicne reakcije i nema zadnjeg veznog koji zna iznijeti loptu.MCMLXVII je napisao/la:Ne znam za vas ali ovo je za mene poraz. Katastrofa kakve golove primamo!
ja se na sva ona golmanska ispucavanja najezim, a da je Cimi tu ja bih odmah potpisao titulu
♥1946♥
Ja vise strpljenja nemam premam njemu, nikad nista lose nisam napisao ali ovo sto on iz utakmice u utakmicu igra je KATASTROFA! Podvaliti nekon sto prije, meda on vise ne moze!Fudo je napisao/la:Radovac ima snage ku pile, ustvari pile je superman za radovca
- moj uzor-S.G
- Kontakt:
+1. Odavno se nisam ovako lose osjecao.MCMLXVII je napisao/la:Ne znam za vas ali ovo je za mene poraz. Katastrofa kakve golove primamo!
ZZ
ja bi je i ovako potpisaoHzHercegovac je napisao/la:pa to je ono o cemu se pise, odbrana losa panicne reakcije i nema zadnjeg veznog koji zna iznijeti loptu.MCMLXVII je napisao/la:Ne znam za vas ali ovo je za mene poraz. Katastrofa kakve golove primamo!
ja se na sva ona golmanska ispucavanja najezim, a da je Cimi tu ja bih odmah potpisao titulu
osjecaj je los jer smo dva puta vodili, no sve u svemu ovo je sasvim fin rezultat, polahko dok se malo smire strasti tokom sedmice cete vidjeti, a imamo pravo da se nadamo 9 bodova u naredne tri tekme, tako da bi se moglo dobro zakuhati i siguran sam da cemo biti u trci za titulu do zadnje tekmemoj uzor-S.G je napisao/la:+1. Odavno se nisam ovako lose osjecao.MCMLXVII je napisao/la:Ne znam za vas ali ovo je za mene poraz. Katastrofa kakve golove primamo!
Pyro is not a crime !
Isto tako, a prije sam ga gotivio, sta bi od tog igraca, sad nije ni za termina. Da ga je kome uvaliti, dobro bi se pojacali.MCMLXVII je napisao/la:Ja vise strpljenja nemam premam njemu, nikad nista lose nisam napisao ali ovo sto on iz utakmice u utakmicu igra je KATASTROFA! Podvaliti nekon sto prije, meda on vise ne moze!Fudo je napisao/la:Radovac ima snage ku pile, ustvari pile je superman za radovca
-
bordobijeli
- Kontakt:
zasto misilis da je ovo porazMCMLXVII je napisao/la:Ne znam za vas ali ovo je za mene poraz. Katastrofa kakve golove primamo!
- HzHercegovac
- Kontakt:
ma to se uvjek podrazumjevaFudo je napisao/la:ja bi je i ovako potpisaoHzHercegovac je napisao/la:pa to je ono o cemu se pise, odbrana losa panicne reakcije i nema zadnjeg veznog koji zna iznijeti loptu.MCMLXVII je napisao/la:Ne znam za vas ali ovo je za mene poraz. Katastrofa kakve golove primamo!
♥1946♥