FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

Besic
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la Besic » 28 feb 2016, 18:17

ElCartel11 je napisao/la:
Besic je napisao/la:Drago mi je što ima još ljudi koji su spoznali kakva su propast Okić i Radovac .
Moj Besa ja jih drzim u potpisu vec pola godine :lol:
Najbolji su mi ovi što ih brane :urnebes:
NBA Champion (2017) , Finals MVP (2017) MVP (2014) Youngest scoring champion ever, 4x scoring champion.

FrancescoTotti
Kontakt:

Post Postao/la FrancescoTotti » 28 feb 2016, 18:18

PitarBordo je napisao/la:
FrancescoTotti je napisao/la:A kako smo prosle godine digli titulu svega ti???
Na guzove i iz ofsajda. :kafa:

Plus si imao međusobni omjer pozitivan sa direktnim konkurentima.
Znas kolika je sansa da se prvenstvo odluci na taj medjusobni omjer.. Prosle godine smo imali i veci zaostatak pa se stigao, i to igrali smo sa svim direktnim konkurentima a sad svi oni igraju izmedju sebe a nama je ostala samo sloboda i kone koje se bore za europu.

Mislim, mozes ti ocekivat sta hoces al kad osvojimo da znam koga cu zezat :P
Dok smo živi stajaćemo iza bordo sotone!

joker90
Kontakt:

Post Postao/la joker90 » 28 feb 2016, 18:19

PitarBordo je napisao/la: Imaju ameri dobar izraz za to: attention whore.
Izraz koji perfektno opisuje doticnog!
Bahati, bahati Željkan!
1946

Majkl
Kontakt:

Re: RE: Re: FK Sarajevo

Post Postao/la Majkl » 28 feb 2016, 18:20

Zukanovic je napisao/la:Protiv Celika igra Harba lijevi bek.
Daj ba ne mlati gluposti.
ŠTA SE OVO DEŠAVA
FK Sarajevo najbolji i najorganizovaniji klub u regionu.
Najjaci i najbolji igracki kadar u BiH
U MENI GORI ZELJA SVAAAAAA
JEDAN JE CILJ JEDAN JE PUT SAMO JE JEDAN ŠAMPION
SVI U NAPAD JEDAN JE HASE

ElCartel11
Kontakt:

Post Postao/la ElCartel11 » 28 feb 2016, 18:22

Besic je napisao/la:
ElCartel11 je napisao/la:
Besic je napisao/la:Drago mi je što ima još ljudi koji su spoznali kakva su propast Okić i Radovac .
Moj Besa ja jih drzim u potpisu vec pola godine :lol:
Najbolji su mi ovi što ih brane :urnebes:
Fol eksplodirace oni sad, gusi jih formacija ili saigraci, neprirodne pozicije... :mrgreen:
Tamo, na Uni zlatno zrnce,
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.

BOSANSKA KRAJINA!

Majkl
Kontakt:

Post Postao/la Majkl » 28 feb 2016, 18:23

Zadovoljan sam bodom jer je bilo zalaganja i htjenja i ostali smo u igri za titulu.
ŠTA SE OVO DEŠAVA
FK Sarajevo najbolji i najorganizovaniji klub u regionu.
Najjaci i najbolji igracki kadar u BiH
U MENI GORI ZELJA SVAAAAAA
JEDAN JE CILJ JEDAN JE PUT SAMO JE JEDAN ŠAMPION
SVI U NAPAD JEDAN JE HASE

PitarBordo
Kontakt:

Post Postao/la PitarBordo » 28 feb 2016, 18:24

FrancescoTotti je napisao/la:
PitarBordo je napisao/la:
FrancescoTotti je napisao/la:A kako smo prosle godine digli titulu svega ti???
Na guzove i iz ofsajda. :kafa:

Plus si imao međusobni omjer pozitivan sa direktnim konkurentima.
Znas kolika je sansa da se prvenstvo odluci na taj medjusobni omjer.. Prosle godine smo imali i veci zaostatak pa se stigao, i to igrali smo sa svim direktnim konkurentima a sad svi oni igraju izmedju sebe a nama je ostala samo sloboda i kone koje se bore za europu.

Mislim, mozes ti ocekivat sta hoces al kad osvojimo da znam koga cu zezat :P
Nemaš ti mene šta zezati kad osvojimo, ako osvojimo, bilo je i luđih situacija. Ovo je moj osvrt ja je nisam ni otpisao, samo promjećujem da opet se nadamo tuđim kiksevima jer i sa svim svojim pobjedama do kraja nismo prvaci. :salut:
Samo Saraj'vo.

miden
Kontakt:

Post Postao/la miden » 28 feb 2016, 18:29

Ostaje žal jer smo vodili dva puta, a onda one prilike Cezara u prvom i Benka u drugom poluvremenu. Moramo biti svjesni da smo utakmicu odigrala bez dva najbolja igraca(Duljevic, Delac), tako da sam ja licno zadovoljan. Emerson me iznenadio pozitivno, napokon covjek koji zaslužuje desetku. Kadušic po meni najlošiji, ali mu ne zamjeram sekunde. Zadovoljan sam viđenim, idemo dalje...
Zadnja izmjena: miden, dana/u 28 feb 2016, 18:31, ukupno mijenjano 1 put.
Das Ist Walter

FrancescoTotti
Kontakt:

Post Postao/la FrancescoTotti » 28 feb 2016, 18:29

Oni ce jos dosta puta kiksat, milion posto. Isto kao i mi ;)
Ima jos 30-ak bodova u igri !

joker90
Kontakt:

Post Postao/la joker90 » 28 feb 2016, 18:36

Ocekujem da Dulja bude motivisan i siluje smogovce! :kafa:
Bahati, bahati Željkan!
1946

kupus army
Kontakt:

Post Postao/la kupus army » 28 feb 2016, 18:38

Jel to sad furka postala da se hebe Rustemovic,kako god da odigra.Vidil iko da covjek trci za citav vezni red u defanzivi,da budemo realni,nije neki kalibar s loptom,al nadoknadjuje to trkom i borbom.
Kao dijete 's tobom ja osjetilo bol,svu srecu ovog svijeta,dobro,a i zlo!

FrancescoTotti
Kontakt:

Post Postao/la FrancescoTotti » 28 feb 2016, 18:40

kupus army je napisao/la:Jel to sad furka postala da se hebe Rustemovic,kako god da odigra.Vidil iko da covjek trci za citav vezni red u defanzivi,da budemo realni,nije neki kalibar s loptom,al nadoknadjuje to trkom i borbom.
Nadoknadjuje on kur@c moj !

podaaaj
Kontakt:

Post Postao/la podaaaj » 28 feb 2016, 18:42

ovaj zukanovic smjesan lik, prosipa neku insajdersku pamet ovdje po temi.

sto se tice tekme sami smo sebe pobjedili, jesic izvrsio ocajne izmjene. onaj okic je najveci krivac za drugi gol, mali kadusic nije imao svoj dan al ima mali potencijala to svi znamo.
rustemovic recimo danas uopste nije bio los imao je par gresaka al je odmah nakon njih grizao da ih ispravi.
harba je dobar igrac al danas poprilicno neodlucan i bezmudan u nekim situacijama.
cesar nit smrdi nit mirise, nije se vidio danas. nadam se da grijesim al mi frajer ne lici na pojacanje.
radovca ne zelim ni komentarisati fkt mi je zao sto se momak ovako pogubio.
deni pravi igrac i fakat sam se neprijatno iznenadio kad ga frajer izbaci.
emerson zasigurno danas najbolji akter, momak zna igrat lopte a i pametan je igrac dobro cita igru i postavlja se.
steta za almira sto pogrijesi kod prvog gola al opet je momak dao svoj doprinos s dvije asistencije, kreten od sudije ga je u samom startu utakmice opteretio zutim koji definitivno nije zasluzio.
amer standardno dobar i meni veoma drag igrac koji definitivno mora biti nas prvi izbor za napadaca i ono danas guranje na krilo poslije izlaska denija je debilizam.
benko lav je izgleda zavrsio svoje, ne znam sta je u pitanju al je poprilicno demotivisan i trom.
stoperski par solidan mora to dosta sigurnije.
pavlovic odlican danas nije mogao nista kod golova.
Sudije treba suspendovati do kraja prvenstva, ono je ocajno danas bilo, nas drugi gol definitivno iz ofsajda, prije almirove greske definitivno je morao puno ranije svirati faul na emersonu, opet kod drugog gola zrinjskog misljenja sam da nije bilo prekrsaja i da je cisto izbijena lopta, ali to nije opravdanje nasim smjesnim greskama.
Sve u svemu ok utakmica treba uzeti u obzir da je ovo nezgodno gostovanje kod poprilicno jake i stabilne ekipe, ja se iskreno ne nadam tituli i pored dobrog rasporeda. molim boga da kup osvojimo al definitivno ni to necemo uspijeti ako nastavimo s ovim smjesnim greskama u zadnjoj liniji.
⭐ 1966/67 ⭐ 1984/85 ⭐ 1998/99 ⭐ 2006/07 ⭐ 2014/15 ⭐ 2018/19

Stazom slave kreni ti, opet prvak postani.

miden
Kontakt:

Post Postao/la miden » 28 feb 2016, 18:42

kupus army je napisao/la:Jel to sad furka postala da se hebe Rustemovic,kako god da odigra.Vidil iko da covjek trci za citav vezni red u defanzivi,da budemo realni,nije neki kalibar s loptom,al nadoknadjuje to trkom i borbom.
Da je Emerson poslao onaj pas za Cezara u prvom, to bi bilo kolektivno svršavalja. Buduci da je to Rustemovic bio, to je prošlo ''nezapaženo''.
Das Ist Walter

High

Post Postao/la High » 28 feb 2016, 18:43

Kurtizana ko ne ode protiv Hakale.

Kažu da su u busu naših na sjedištu pored Rustemovića pronašli @miden. :mrgreen:
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.

BosnianKingdom
Kontakt:

Post Postao/la BosnianKingdom » 28 feb 2016, 18:44

Ima li neko da nam napiše raspored u ligi kraja prvih 5 ekipa?
Sabrine mi moje!

joker90
Kontakt:

Post Postao/la joker90 » 28 feb 2016, 18:45

Nije Rustem danas los bio, kad ga ja ne kritikujem onda znaci da je zaradio prolaznu ocjenu. Nemojte paliti baklje protiv Celika, onaj dim ako ode na teren, doci ce Zenicanima kao doping, zbog poznatih razloga. A i navijaci bi im mogli poceti jace da navijaju kad se nadisu dima. :kafa:
Bahati, bahati Željkan!
1946

FrancescoTotti
Kontakt:

Post Postao/la FrancescoTotti » 28 feb 2016, 18:47

joker90 je napisao/la:Nije Rustem danas los bio, kad ga ja ne kritikujem onda znaci da je zaradio prolaznu ocjenu. Nemojte paliti baklje protiv Celika, onaj dim ako ode na teren, doci ce Zenicanima kao doping, zbog poznatih razloga. A i navijaci bi im mogli poceti jace da navijaju kad se nadisu dima. :kafa:
A jesi lud oca mi :urnebes: :urnebes:

MCMLXVII
Kontakt:

Post Postao/la MCMLXVII » 28 feb 2016, 18:47

FrancescoTotti je napisao/la:
Nadoknadjuje on kur@c moj !
:urnebes: :urnebes:

Cuj nadoknadjuje to trkom i borbom :mrgreen:

Ljudi budimo zadovoljni ja sam danas realno ocekivao poraz, pogotov u drugom poluvrijemenu. Dva nasa gola su iz ofsajda tako da nemamo pravo se zaliti. Krivo nam jest, ali jbg realan rezultat i ne zaboravimo i njihovu precku prije gola za 2-2, tako da sve u svemu mozemo biti zadovoljni! Bice bolje, dolaze nam sada lakse utakmice. Utakmica sasvim fer i korektna osim prodane pick.e Jakupovica :thumbup:

collector
Kontakt:

Post Postao/la collector » 28 feb 2016, 18:52

moze se reci solidan rezultat, ostaje zal za pobjedom jer smo ih imali opet u pat poziciji al ni remi nije los, ako nista nastavlja se dugogodisnji niz bez poraza protiv ovih kvazi mostaraca :kafa: !!!

treba uzeti u obzir da ipak nismo igrali sa Drinom u gostima nego sa fino pojacanom ekipom koja je kandidat za titulu i ne mogu nista zamjeriti momcima izuzev Radovca i Okica al o njima drugom prilikom !!!

ono sto je tesko prezaliti su 3 situacije, Harbin sut koji onaj kolkan odbrani, Almirovo vracanje lopte unazad za izjednacenje i priliku Radovca kada je bio haman sam pred golmanom, ali idemo dalje borimo se, vidi se izuzetna zelja kod igraca prebrodili smo 2 najteza gostovanja uz komsije i ide relativno laksi raspored mada ne bi trebali nikoga podcijeniti i moramo ovako nastaviti, grisiti svaku tekmu a i Dulja nam se vraca pa cemo svakako biti 20% jaci i steta sto Dzemo nije mogao igrati ovu tekmu da je on usao umjesto Radovca onih pola sata 2 puta bi ona teren prekrio !!!

Slijedi Celik, trebamo podrzati nas klub da svi vide ko je sampion

IGRAJ BORDO BIJELI
Istina za Vedrana !!! 1946 !!!

Titula - 1966/1967, 1984/1985, 1998/1999, 2006/2007, 2014/2015, 2018/2019, 2019/2020
Kup - 1996/1997, 1997/1998, 2001/2002, 2004/2005, 2013/2014, 2018/2019, 2020/2021
Superkup - 1996/1997

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: ErosViverosViv, Lecler, Sazg, ŠTA_JE i 32 gosta.