Ja mu malo zamjeram što je u toj 47. minuti vraćao nazad umjesto da je izbije u aut recimo, ali to je greška koja se dešava svima u fudbalu, i onim u samom vrhu, naša šteta je što se desilo baš u ovoj tekmi, plus bez veze ga je onaj ublehaš opteretio žutim kartonom pa je igrao sa drškom, ali pokazao asistencijama za šta je ustvari građen.Lakoste je napisao/la:Ovi sto pljuju po Bekicu nek malo stanu na loptu. Danas je dao dvije asistencije.
FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
- PitarBordo
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
Samo Saraj'vo.
Re: RE: Re: FK Sarajevo
Potpisujem.Igramo brate ,napadački pa ćemo vidjeti za sta ce biti dovoljno.miky_hz je napisao/la:Odlicno je ovo,satro Zrinjski najkvalitetniji Sarajevo se razleti napada sa 6 igraca u sred Mostara.Zato je Jesic rekao neinteresuju mu drugi,nek se oni nama prilagodjavaju i to se vidi jasno.Igramo previse ofanzivno i nek igramo boli nas k.urac,izvolite se p.icke braniti mi smo Sarajevo.Idemo jako,nece nas bog zaustaviti,primat cemo po 2 po 5 cemo davati.Normalno je da ce puhati i da ce odbrana biti na udaru sa ovim sistemom ali samo malo vise koncentracije da nebude ovih poklon golova i na konju smo.
Imamo idealan rasproed.u narednim kolima,jurisamo ka prvom bez problema.Zivi bili pa vidjeli.
GAZI!!!
ŠTA SE OVO DEŠAVA
FK Sarajevo najbolji i najorganizovaniji klub u regionu.
Najjaci i najbolji igracki kadar u BiH
U MENI GORI ZELJA SVAAAAAA
JEDAN JE CILJ JEDAN JE PUT SAMO JE JEDAN ŠAMPION
SVI U NAPAD JEDAN JE HASE
PitarBordo je napisao/la:A ovaj transfermarktovac pogide za palčevima gore i aplauzima, pa potpucaje... Inače je daseneizražavam, čuj čovjek kojem je posao da vodi statistiku igrača ne zna koliko ima igrač žutih kartona, i to to mu posao + taj igrač igra za klub za koji navija... Smiješan lik, a onda dođe posle i glumi ovdje neku gospodu proziva raju da su djeca i nemaju života. Inače zaobilazim takve, ali iritantniji je od onog nukleusa sa chshzh.RedEvil je napisao/la:Smirite strasti malo,ne treba vam rijecnik poput ovoga,psovanje nije nas nivo,mozete fino raspravljat bez vrijedjanja i psovanja bar izmedju nas,mozemo bar toliko ispostovat,ili ako bas imate takvu vrstu rasprave,predjite na pp i lagano opletite![]()
@1946 home.fksarajevo.ba je beta beta verzije.
Samo da ne odigramo opet šugavo sa Čelikom k'o što znamo... Mislim ako bude fino vrijeme da će biti solidna posjeta, mada da se danas pobjedilo bila bi petocifrena sigurno.
Ne znam jesam li već pisao, ali Emerson je najveće pojačanje (ako se smijem usuditi da to kažem nakon samo jedne tekme) u zadnjih nekoliko godina.
@ZrinjskiMostar molim te da produžiš na Opšte Diskusije ako imaš nešto da kažeš vezano za Fudbalski Klub Sarajevo, ovo je tema isključivo rezervisana za navijače istog.
I da ne zaboravim,hvala ti za link danas
Zadnja izmjena: RedEvil, dana/u 28 feb 2016, 20:23, ukupno mijenjano 1 put.
grb sto kuca,umjesto srca
Jasno mi je da je Bog stvorio Varesanovice,
Al mi nije jasno sto ih sastavi u nasoj svetinji
Jasno mi je da je Bog stvorio Varesanovice,
Al mi nije jasno sto ih sastavi u nasoj svetinji
-
nukleusmember
- Kontakt:
na putu sam,tako da sam tek sada prochitao komentare,ma sad bi se isjek"o,dva puta vodimo i ovi nashi otpadi ih vratishe,fuj fuj fuj,ovo se samo nama moglo desiti,po ovom vashem koxu vidim da je radovac bio ochajan?pendavi gradski papak,nema nishta na svijetu gore od gradskog papka,neshto kontam da je dulja igr"o da bi pobijedili?samo se nama mozhe desiti da nam najbolji igrach dobije crveni u svlachionici,sjebucn"o sam se sad poprilichno
VVVBK
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
VVVBK
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Lakoste je napisao/la:Ovi sto pljuju po Bekicu nek malo stanu na loptu. Danas je dao dvije asistencije.
Haman pa tri.
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.
- BosnianKingdom
- Kontakt:
Mortem prvi na ranku ove sedmice u igri hahahaMortemHz je napisao/la:HzHercegovac je napisao/la:High BAN 7 DANA ZBOG 2:0 lažove![]()
Besic BAN 6 DANA ZBOG 2:1 lažove
Mortem Hz BAN 1 DAN ZBOG 2:2 lažove
![]()
![]()
![]()
Sabrine mi moje!
- Sarajlijica1946
- Kontakt:
Neka rotacija sa brojevima nesto,kontam ko je ovaj lik sa brojem 33 i 5 reko baric se vratio da nas iskasapi 
- PitarBordo
- Kontakt:
High je napisao/la:Lakoste je napisao/la:Ovi sto pljuju po Bekicu nek malo stanu na loptu. Danas je dao dvije asistencije.
Haman pa tri.
Samo Saraj'vo.
PitarBordo je napisao/la: @1946 home.fksarajevo.ba je beta beta verzije.
Nije vise 1946, sad je 1967
Valja gledati snimak veceras aa?
Kakav snimak, ne budi sadista.MCMLXVII je napisao/la:PitarBordo je napisao/la: @1946 home.fksarajevo.ba je beta beta verzije.
Nije vise 1946, sad je 1967Ali dobro hvala za info.
![]()
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.
High je napisao/la:Lakoste je napisao/la:Ovi sto pljuju po Bekicu nek malo stanu na loptu. Danas je dao dvije asistencije.
Haman pa tri.
Ma gdje cu to biti..High je napisao/la:Kakav snimak, ne budi sadista.MCMLXVII je napisao/la:
Nije vise 1946, sad je 1967Ali dobro hvala za info.
![]()
Kakav je ovaj Bilbija smetljar,jebote kako sam ga volio.Uredu dao gol ali onako slaviti to je pravi supak i nikakav čovjek.Nije ni čudo što u Banjaluci govore da je smrad,otjerali su ga iz Splita ,ovim danas je učinio da ga i mi mrzimo i sta ce kad ga otjeraju iz Zrinjskog .Svugdje je vrata guzicom zatvorio ,smrad mali.
ŠTA SE OVO DEŠAVA
[youtube][/youtube]
Duuugoo vremena će proći, a da će se u FKS pojaviti gluplji igrač od Okića .
Duuugoo vremena će proći, a da će se u FKS pojaviti gluplji igrač od Okića .
NBA Champion (2017) , Finals MVP (2017) MVP (2014) Youngest scoring champion ever, 4x scoring champion.
Re: RE: Re: FK Sarajevo
A iz Vojvodine je smetljar otjeran.Majkl je napisao/la:Kakav je ovaj Bilbija smetljar,jebote kako sam ga volio.Uredu dao gol ali onako slaviti to je pravi supak i nikakav čovjek.Nije ni čudo što u Banjaluci govore da je smrad,otjerali su ga iz Splita ,ovim danas je učinio da ga i mi mrzimo i sta ce kad ga otjeraju iz Zrinjskog .Svugdje je vrata guzicom zatvorio ,smrad mali.
ŠTA SE OVO DEŠAVA
@High brate šta ono kenjaš u vezi želje ne kontam je li to prelaziš za komšije da navijašHigh je napisao/la:Lakoste je napisao/la:Ovi sto pljuju po Bekicu nek malo stanu na loptu. Danas je dao dvije asistencije.
Haman pa tri.
Sarajevo ljubavi moja!
Koliki smetljar da je Bilbija, toliki bi trebao da je i Deni...
Uglavnom, obojica su imali licni motiv protiv bivse ekipe jer se nisu na najljepsi nacin oprostili od istih...
Sreca pa Scepanovic nije igrao, inace bi izgubili
Uglavnom, obojica su imali licni motiv protiv bivse ekipe jer se nisu na najljepsi nacin oprostili od istih...
Sreca pa Scepanovic nije igrao, inace bi izgubili
Zadnja izmjena: Zip, dana/u 28 feb 2016, 21:23, ukupno mijenjano 1 put.
A Deni i Bekic?Majkl je napisao/la:Kakav je ovaj Bilbija smetljar,jebote kako sam ga volio.Uredu dao gol ali onako slaviti to je pravi supak i nikakav čovjek.Nije ni čudo što u Banjaluci govore da je smrad,otjerali su ga iz Splita ,ovim danas je učinio da ga i mi mrzimo i sta ce kad ga otjeraju iz Zrinjskog .Svugdje je vrata guzicom zatvorio ,smrad mali.
Sabinho
KRSTE HVALA TI ZA SVE!
KRSTE HVALA TI ZA SVE!
@sekac, dajem im lažnu nadu.

Jest se Amer navikao da ga pristavlja ovim svojim bivsim klubovima jarane. Ne smijemo ga pustiti nikad da pojaca nekog u PL, yebat ce i nas. 
Bahati, bahati Željkan!
1946
1946
Trenutno korisnika/ca: Jet2Holiday i 20 gostiju.