Arsenal - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: _dreamer_,Monolog,ribery,geronimo,hammers,rio_Ferdy88,Artetitis

Gdje će Arsenal završiti iduće sezone?

Anketa je završila: 08 avg 2019, 14:38.

Šampioni (sami se prijavite nadležnom doktoru ako izaberete ovu opciju)
1
6%
Od drugog do četvrtog mjesta
3
19%
Peto ili šesto mjesto
7
44%
Od sedmog do desetog mjesta, pad u mediokritetstvo, Everton II FC
2
13%
Od jedanaestog do sedamnaestog mjesta, katastrofa, dobro da ne ispadnemo
0
Nema glasova.
Od osamnaestog do dvadesetog mjesta (vidjeti tekst iz zagrade kod prve opcije)
0
Nema glasova.
Uzimamo EL/neki domaći kup uz plasman u Top 4
1
6%
Uzimamo EL/neki domaći kup uz plasman van Top 4
2
13%

Ukupno glasova: 16

OTNYS_YNWA
Kontakt:

Re: Arsenal

Post Postao/la OTNYS_YNWA » 05 jun 2010, 21:54

Ko govori ? navijači, mediji, forumaši ? :?

CollegeGunner
Kontakt:

Post Postao/la CollegeGunner » 05 jun 2010, 21:55

OTNYS_YNWA je napisao/la:Ko govori ? navijači, mediji, forumaši ? :?
Trenutni predsjednik Laporta i predsjednicki kandidat Rosell. ;)
Before Wenger, Arsenal had finished top four in 23 out of 92 seasons. Under him, it is 15 out of 15.

........................................With Wenger until the end...........................................

e2_ze
Kontakt:

Post Postao/la e2_ze » 05 jun 2010, 21:56

OTNYS_YNWA je napisao/la:Ko govori ? navijači, mediji, forumaši ? :?
http://www.fcbarcelona.com/web/english/ ... 11383.html

___Benny___
Kontakt:

Post Postao/la ___Benny___ » 05 jun 2010, 22:31

leorey je napisao/la:
-Paja je napisao/la:
Napolitano je napisao/la:Paja, neprovaljuj se. Ako je 75.000 sedmicno mala plata, onda za sta mi radimo :?
Nije bitno koliko igrač dobija para, nego njegova ljubav prema klubu, prema tome mani se e šuplje da su razmaženi velikim platama, dok u Arsenalu jedva preživljavaju sa minimalcem od prosjecno 40.000 sedmicno. Tako nesto naš LOTO nudi...
Normalno da to nije mala plata to je ogromna plata za nekog obicnog gradjanina i Engleske a pogotovo BiH i okoline. Ali u usporedbi sa ostalim igracima velikih klubova to je mala plata pa skontaj da u West Hamu ima nekih igraca sa tom platom a realno nijedan ne moze Van Persiju vodu da nosi da Adebayor ima 180 000 funti ili tako nesto a dobio je nogu iz Arsenala.
Ista stvar s Adebayorom..kakva noga covjece??
Covjek sam forsiro prelazak u man city...arsenal se svim' silama borio da ostane ....----razlog----naravno glad za titulama :D

aj ti se ne provaljuj jesil citao njegove izjave da je otjeran iz arsenala,da je zelio ostati ali wnge osjetio dase ne trudi i ko cep izletio napolje,kakve crne trofeje city se za 10 god nece borit za trofeje.bolan sta je sa tobom.
@paja- je izjavio:''Liverpool treba odigrati casno i pustiti malim rusima da osvoji svoj drugi treci trofej u historiji i time pokazati da United ni uz pomoc sudaca tokom cijele sezone nece osvojiti titulu!''

-Paja
Kontakt:

Post Postao/la -Paja » 05 jun 2010, 23:35

leorey je napisao/la:
-Paja je napisao/la:Rosell cigane nisi ni do koljena velikom vodji!

Wenger dominira!

Ko dominira?? Zasto se onda wenger i uprava arsenala ne javlja na telefon fabregasu??

Stvarno hocete covjeka da naljutite pa da iskoristi pravilo 17 FIFE ...i onda cete dobiti manje 1 mil. nego sto je barca ponudila cc.

Budimo realni kada jedan igrac hoce da ode u drugi klub otici se 200%!! Ista stvar sa ronaldom i man utd.
A zna se koji je najbolji klub na svijetu nije lud da opet sljedece god. mora trpit blamazu arsenala...kad vas messi sam pobijedi ja mislim da je to i presudilo zasto fabregas zeli otici whahah :D

Zezam se malo...glavni razlog zasto fabregas zeli otici je glad za titulama,zatim taj tvoj wenger koji samo prodaje i dovodi neke mlade igrace..ajde da se kladimo da arsenal ni sljedece sezone i uz fabregasa nema sanse da osvoji titulu premier L...nema sanse pored man utd i chelsea ...a i prije nekoliko mjeseci fabregas je i sam izjavio da je frustriran zato sto se klub rijesava najboljih igraca..svaka cast arsenalu ti mladi igraci ce valjat poslije...ali zapamti bez 3-4 klasnih igraca arsenal nema sanse osvojit titulu sljedece god..i to je glavni razlog zasto fabregas zeli da ode...na stranu sto je katalonac i on ce kad-tak obuci dres barce :D
A da..i znas li kad vec gledas vijesti arsenala...znas li mozda gdje ce arshavin??
pozz
haha sigurno si ti uz Fabregasa bio kad je zvao Wengera i Arsenal pa znas da se ne javljaju hahaha citaju se katalonski mediji. Vi navijaci i simpatizeri tog polukluba se klonirate i svaki istu pricu prica sanjaj o tome i o tom pravilu jer to se nece desiti ti kao inferiorni navijac nemas pojma ni o cemu i dosao si tu da dajes neko svoje smijesno misljenje.

Arsenal dominira!
Dio Arsenala

-Paja
Kontakt:

Post Postao/la -Paja » 05 jun 2010, 23:38

Monolog je napisao/la:
CollegeGunner je napisao/la: Svako ima pravo na svoje misljenje. Nije problem hoce li on preci, hoce li Barca dati velike pare, vec ponasanje Barcelone prema Arsenalu, Wengeru i Fabregasu. Stvarno su i Laporta i Rossel i pojedini igraci Barce presli odredjene granice.
Naravno da Ronaldo ne vrijedi 94 miliona, po meni se nijedan igrac nebi trebao platiti vise od 15 miliona, no ako je takvo stanje trenutno u svjetskom fudbalu zasto Arsenal sebi nebi uzeo za pravo da trazi recimo 60mil za Cesca? Zar je realno da Real plati za Benzemu 35mil, a Barca za Cesca 30mil?! I jos uz sve to izaci u medije sa izjavama tipa; to je realna cijena za takvog igraca, dovodjenje Fabregasa ce biti veoma lako itd. je vise nego neprofesionalno. Pogotovo za tim kakvim se Barcelona predstavlja.
Znam šta želiš reći, ali kao što, recimo, Xavi poziva Cesca u Barcu, isto tako ga Hleb tjera, zar ne? Dakle, ne možeš "galamiti" na jedne, a ne galamiti na druge koji rade isto to.
Što se tiče prelaska Cesca, davno rekoh svoje. Tu se najviše pita Arsenal, ali svi znamo da niko neće nezadovoljnog igrača u timu(pitanje je koliko je Cesc nezadovoljan, mi možemo samo nagađati, mada bih ja rekao da mu trenutno ništa ne fali, osim možda da su malo konkurentniji, kako u Evropi, tako i u Premiershipu).
Što se tiče cijene Benzeme i Cesca, malo je reći da je smiješno, ali igrač vrijedi onoliko koliko je neko spreman platiti za njega. Po meni, ukoliko ćemo porediti sa Ronaldom, onda, sasvim sigurno, Cesc vrijedi barem 50 miliona(ipak je Ronaldo marketinški jači, a i otišao je u Real kao službeno najbolji igrač na svijetu).
Sa tim inteligentni smijesni strucnjaku koji blage veze nema o cemu prica i koji se samo prosipa sto je Hleb igrac Stutgarta i Barcelone i Arsenal nema nikakav utjecaj na njegove izjave i on se bar ne ponavlja svako mjesec dana sa istim izjavama.

Smijesni ste i jadni jalni navijaci inferiornih klubova!
Dio Arsenala

OTNYS_YNWA
Kontakt:

Post Postao/la OTNYS_YNWA » 05 jun 2010, 23:50

@-Paja, ne možeš napisati ni jedan post a da nekog ne uvrijediš.

MElloo
Kontakt:

Post Postao/la MElloo » 05 jun 2010, 23:53

evo sad i real sprema ponudu za Fabregasa :|

Genghis
Kontakt:

Post Postao/la Genghis » 05 jun 2010, 23:53

-Paja je napisao/la:Sa tim inteligentni smijesni strucnjaku koji blage veze nema o cemu prica i koji se samo prosipa sto je Hleb igrac Stutgarta i Barcelone i Arsenal nema nikakav utjecaj na njegove izjave i on se bar ne ponavlja svako mjesec dana sa istim izjavama.

Barcelona je osvojila proslu (2008/2009) sezonu trofeja kao Wenger/Arsenal za 15 godina. Dominacija Wengera na svim poljima od u-4 do u-17 !!!!
★ 32 SCUDETTI ★ VINTI SUL CAMPO ★

Juventus (32) ★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★
Sebastian Vettel (4) ¤ ¤ ¤ ¤
Jose Mourinho (7+4+1+2) + * # + ★ + + * + + * ★ * +

Admir_Sa
Kontakt:

Post Postao/la Admir_Sa » 05 jun 2010, 23:58

OTNYS_YNWA je napisao/la:@-Paja, ne možeš napisati ni jedan post a da nekog ne uvrijediš.
A njega ne banuju, a cikcangu stalno banuju iako on ne vrijedja druge clanove :D
nema potpisa

___Benny___
Kontakt:

Post Postao/la ___Benny___ » 06 jun 2010, 00:07

Admir_Sa je napisao/la:
OTNYS_YNWA je napisao/la:@-Paja, ne možeš napisati ni jedan post a da nekog ne uvrijediš.
A njega ne banuju, a cikcangu stalno banuju iako on ne vrijedja druge clanove :D
sta znas mozda ima kakve debele stele od strane admina i modova. :mrgreen:
@paja- je izjavio:''Liverpool treba odigrati casno i pustiti malim rusima da osvoji svoj drugi treci trofej u historiji i time pokazati da United ni uz pomoc sudaca tokom cijele sezone nece osvojiti titulu!''

OTNYS_YNWA
Kontakt:

Post Postao/la OTNYS_YNWA » 06 jun 2010, 00:08

shame on administrators ! :mrgreen:

___Benny___
Kontakt:

Post Postao/la ___Benny___ » 06 jun 2010, 00:11

OTNYS_YNWA je napisao/la:shame on administrators ! :mrgreen:
mozda imaju alibi i liku wengera a njega evo zeli japan na kormilo repke hoce i oni da im podmladi ekipu. :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: iako je za mene najbolji manager svih vremena vala ga je dosta idi nesreo :arrow: http://www.dailystar.co.uk/posts/view/1 ... -in-Japan-

OTNYS_YNWA
Kontakt:

Post Postao/la OTNYS_YNWA » 06 jun 2010, 00:16

auuu, gdje ćeš to poželjeti AW :D

Monolog
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Monolog » 06 jun 2010, 01:33

-Paja je napisao/la:Sa tim inteligentni smijesni strucnjaku koji blage veze nema o cemu prica i koji se samo prosipa sto je Hleb igrac Stutgarta i Barcelone i Arsenal nema nikakav utjecaj na njegove izjave i on se bar ne ponavlja svako mjesec dana sa istim izjavama.

Mislim da si nebrojeno puta dokazao ko je inteligentan, smiješan i koji nema blage veze o čemu priča. ;)
"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”

leorey
Kontakt:

Post Postao/la leorey » 06 jun 2010, 03:17

-Paja je napisao/la:
leorey je napisao/la:
-Paja je napisao/la:Rosell cigane nisi ni do koljena velikom vodji!

Wenger dominira!

Ko dominira?? Zasto se onda wenger i uprava arsenala ne javlja na telefon fabregasu??

Stvarno hocete covjeka da naljutite pa da iskoristi pravilo 17 FIFE ...i onda cete dobiti manje 1 mil. nego sto je barca ponudila cc.

Budimo realni kada jedan igrac hoce da ode u drugi klub otici se 200%!! Ista stvar sa ronaldom i man utd.
A zna se koji je najbolji klub na svijetu nije lud da opet sljedece god. mora trpit blamazu arsenala...kad vas messi sam pobijedi ja mislim da je to i presudilo zasto fabregas zeli otici whahah :D

Zezam se malo...glavni razlog zasto fabregas zeli otici je glad za titulama,zatim taj tvoj wenger koji samo prodaje i dovodi neke mlade igrace..ajde da se kladimo da arsenal ni sljedece sezone i uz fabregasa nema sanse da osvoji titulu premier L...nema sanse pored man utd i chelsea ...a i prije nekoliko mjeseci fabregas je i sam izjavio da je frustriran zato sto se klub rijesava najboljih igraca..svaka cast arsenalu ti mladi igraci ce valjat poslije...ali zapamti bez 3-4 klasnih igraca arsenal nema sanse osvojit titulu sljedece god..i to je glavni razlog zasto fabregas zeli da ode...na stranu sto je katalonac i on ce kad-tak obuci dres barce :D
A da..i znas li kad vec gledas vijesti arsenala...znas li mozda gdje ce arshavin??
pozz
haha sigurno si ti uz Fabregasa bio kad je zvao Wengera i Arsenal pa znas da se ne javljaju hahaha citaju se katalonski mediji. Vi navijaci i simpatizeri tog polukluba se klonirate i svaki istu pricu prica sanjaj o tome i o tom pravilu jer to se nece desiti ti kao inferiorni navijac nemas pojma ni o cemu i dosao si tu da dajes neko svoje smijesno misljenje.

Naravno da nece koristiti 17 pravilo FIFE jer je profesionalac a i to nije stil niti njegov niti barce...vidjet ces da ce se to reguralno rijesiti..zelja igraca je najvaznija vjeruj mi.
A to o pozivu fabregasa ne prenose samo katalonski mediji..googlaj malo :D
A ti si pametan pa dajes svoja misljenja na temi barce da wenger dominira whaha. i btw...nemoj me pogresno shvatit' ali...

Koliko je tebi godina?? :D

Arsenal dominira!
27.10.2020

majestic24
Kontakt:

Post Postao/la majestic24 » 06 jun 2010, 09:41

Paja s tobom zivot nikad nije dosadan. Ja mislim da znam sta je tvoj problem. U djetinstvu tir je Arsenal uskratio titule i sad imas neki poremecaj u svojoj glavi. Nije to dobro nikako. Predji da navijas za prave klubove,u kojima igraju igraci a ne neka djecurlija. Kad osjetis slast titula...hmm,to ti je neopisiv osjecaj. Ako nastavis da navijas za "dominantni Arsenal"...ni tvoja djeca nece to osjetiti a kamoli ti.

Arsenal dominira-Hahahaha
GLORY,GLORY MAN.UNITED : 1907–08, 1910–11, 1951–52, 1955–56, 1956–57, 1964–65, 1966–67, 1992–93, 1993–94, 1995–96, 1996–97, 1998–99, 1999–2000, 2000–01, 2002–03, 2006–07, 2007–08, 2008–09, 2010–11 , 2012-13

..:::The Black Mamba Strikes Again::...

-Paja
Kontakt:

Post Postao/la -Paja » 06 jun 2010, 11:15

Molim vas gdje sam ja tu ikoga uvrijedio, psovao ili nesto slicno. Samo sam rekao istinu i svoje misljenje nije uvreda ako nekome kazes da nema pojma o cemu prica to je cinjenica i okrutna istina.

I nakon sto sam rekao tu istinu taj isti klon dodje i ponavlja se ko papagaj kaze ne prenose to samo katalonski mediji pazi te vi tu pamet normalno da oni ne prenose samo su oni izvor toga i ja sam to naveo a ostali prenose i sire. Hahaha cuj nije stil Barcelone hahaha od takvog polukluba sve je stil siguran sam da vec sada kontaktira Fabregasa (naravno to ne smiju ali nisu smjeli ni prosle godine proci u finale pa su prosli) i upucuje ga o tome pravilu ali nazalost od toga nista nema i na kraju prelaznog roka Arsenal ce izaci kao pobjednik!

majestic ni ti nikad neces osjetiti da united osvoji titulu bez nekakvih sumnjivih sudijskih odluka tokom sezone, neces osjetiti sezonu bez poraza a sto je najvaznije neces gledati lijepu igru jer tvoj sabanski klub koji igra antifudbal nikome nije zanimljiv.

Vi ste sramota za fudbal!
Dio Arsenala

Genghis
Kontakt:

Post Postao/la Genghis » 06 jun 2010, 12:21

-Paja je napisao/la:Molim vas gdje sam ja tu ikoga uvrijedio, psovao ili nesto slicno. Samo sam rekao istinu i svoje misljenje nije uvreda ako nekome kazes da nema pojma o cemu prica to je cinjenica i okrutna istina.

I nakon sto sam rekao tu istinu taj isti klon dodje i ponavlja se ko papagaj kaze ne prenose to samo katalonski mediji pazi te vi tu pamet normalno da oni ne prenose samo su oni izvor toga i ja sam to naveo a ostali prenose i sire. Hahaha cuj nije stil Barcelone hahaha od takvog polukluba sve je stil siguran sam da vec sada kontaktira Fabregasa (naravno to ne smiju ali nisu smjeli ni prosle godine proci u finale pa su prosli) i upucuje ga o tome pravilu ali nazalost od toga nista nema i na kraju prelaznog roka Arsenal ce izaci kao pobjednik!

majestic ni ti nikad neces osjetiti da united osvoji titulu bez nekakvih sumnjivih sudijskih odluka tokom sezone, neces osjetiti sezonu bez poraza a sto je najvaznije neces gledati lijepu igru jer tvoj sabanski klub koji igra antifudbal nikome nije zanimljiv.

Vi ste sramota za fudbal!
Arsene Wenger - Trener 26 godina. Evropskih trofeja: 0

Dominacija!
★ 32 SCUDETTI ★ VINTI SUL CAMPO ★

Juventus (32) ★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★
Sebastian Vettel (4) ¤ ¤ ¤ ¤
Jose Mourinho (7+4+1+2) + * # + ★ + + * + + * ★ * +

OTNYS_YNWA
Kontakt:

Post Postao/la OTNYS_YNWA » 06 jun 2010, 12:23

Dominacija na svim poljima!

Zaključano

Natrag na “Arsenal”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.

DEBUG SSO: [] | STATUS: []