Kladioničarski chat, šuplja, kukanje... - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,Monolog,Puma,bodi123
- bugojanac1234
- Kontakt:
Re: Kladioničarski chat, šuplja, kukanje...
ahahahhaha, kakav kos ljulja, sa 3(4 terena, bez koske ! nevjerovatno
-
- Kontakt:
Ti si u dobro turbe pare stavio...brate mili odakle covjek pogodi tricu xDFrankie je napisao/la:aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa da i mene sreca pogleda l![]()
![]()
![]()
![]()
- PrinceofVeresija
- Kontakt:
Ajmo city il Liverpool bilo ko mamu vam hebem
gledam i ne vjerujem, da i ja jednom u zivotu prodjem pred kraj tekmeshalabajzer je napisao/la:Ti si u dobro turbe pare stavio...brate mili odakle covjek pogodi tricu xDFrankie je napisao/la:aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa da i mene sreca pogleda l![]()
![]()
![]()
![]()

@adise, hvala za Ljulja. 

-
- Kontakt:
Ja sam molio Boga da ode u produzetke...al nema veze dobro je i ovako.....Lull je ispostovao....sad jos Salke da ispostuje na zadnjem tiketu xDFrankie je napisao/la:gledam i ne vjerujem, da i ja jednom u zivotu prodjem pred kraj tekmeshalabajzer je napisao/la:Ti si u dobro turbe pare stavio...brate mili odakle covjek pogodi tricu xDFrankie je napisao/la:aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa da i mene sreca pogleda l![]()
![]()
![]()
![]()
Sat vremena se vozao po gradu sve živo prošao okrenuo grad naopako da nađem te zmajeve i nigdje ih nema.Znam za dvije poslovnice sto su bile obje zatvorene.majku im yebem dzaba napravi račun hahah
Samo Jedinstvu pjevamo i za njega zivimo !
NK Jedinstvo Bihac (SN 96)
NK Jedinstvo Bihac (SN 96)
Obori me Ayon na dva tiketa za 100e. Sta god da odigram jedna me ubije, nece pa nece
-
- Kontakt:
Moram mu se i ja zahvalit...svaki dan ispratim njegove parove....fakat je covjek strucnjak....problem je sto uvijek dodam neki svoj debilan par...Willy je napisao/la:@adise, hvala za Ljulja.

-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
Ide ovo aBd ko halva.....mada ja bi ovdje uzeo prijevremenu...pa odigrao ovaj par i jos nesto dodao na malo jaci ulogJuventinoVero je napisao/la:http://www.premier-kladionica.com/QR/35 ... _290235838

-
- Kontakt:
Re: RE: Re: Kladioničarski chat, šuplja, kukanje...
Ma branio sam se..ionako sam dobar na nekom sistemu 30ak s kolko sam se branioshalabajzer je napisao/la:Ide ovo aBd ko halva.....mada ja bi ovdje uzeo prijevremenu...pa odigrao ovaj par i jos nesto dodao na malo jaci ulogJuventinoVero je napisao/la:http://www.premier-kladionica.com/QR/35 ... _290235838
A tiket odigram minut prije pocetka..da stignem na talijane, nit sam gledao kvote ni nista..po osjecaju, tako se najprije prolazi.
#ALLEGRIOUT
-
- Kontakt:
Re: RE: Re: Kladioničarski chat, šuplja, kukanje...
Ma cista sreca i nista vise (nekad malo poznavanje prilika ima uticaj, al najvise sreca)....Najbolje dobitke sam dobijao kad sam tako tiket ispunjavao bez puno razmisljanja, na cisti osjecajJuventinoVero je napisao/la:Ma branio sam se..ionako sam dobar na nekom sistemu 30ak s kolko sam se branioshalabajzer je napisao/la:Ide ovo aBd ko halva.....mada ja bi ovdje uzeo prijevremenu...pa odigrao ovaj par i jos nesto dodao na malo jaci ulogJuventinoVero je napisao/la:http://www.premier-kladionica.com/QR/35 ... _290235838
A tiket odigram minut prije pocetka..da stignem na talijane, nit sam gledao kvote ni nista..po osjecaju, tako se najprije prolazi.

....
Zadnja izmjena: LjumanM95, dana/u 28 feb 2016, 22:42, ukupno mijenjano 1 put.
Ja pogođen nisam, ni umro ni pao, samo sam morao skočiti dole, nastaviću tačno tamo gdje sam stao, izroniće stari za one što ga vole... FKBB 1947
-
- Kontakt:
Imam pitanje za ove sto koriste wwin racun prilikom kladjenj. Ja sam nekad davno to koristio, pa se ponovo vratio. Zanima me ovo oko ucitavanja osobnog dokumenta, posto to prije nije trebalo kad sam se kladio preko wwina. Da li se dokument moze slikati mobitelom (naravno da sve bude citko/vidljivo) ili se mora skenirati dokument pa poslati slika kao takva....i zanima me koliko to sve traje, to da odobre 

- SlevinKelevra
- Kontakt:
Ajde, Sevilla samo jedan yebeni gol!

Možeš samo slikati ličnu ili neki drugi dokument, nema potrebe da skeniraš.shalabajzer je napisao/la:Imam pitanje za ove sto koriste wwin racun prilikom kladjenj. Ja sam nekad davno to koristio, pa se ponovo vratio. Zanima me ovo oko ucitavanja osobnog dokumenta, posto to prije nije trebalo kad sam se kladio preko wwina. Da li se dokument moze slikati mobitelom (naravno da sve bude citko/vidljivo) ili se mora skenirati dokument pa poslati slika kao takva....i zanima me koliko to sve traje, to da odobre

Ja pogođen nisam, ni umro ni pao, samo sam morao skočiti dole, nastaviću tačno tamo gdje sam stao, izroniće stari za one što ga vole... FKBB 1947
-
- Kontakt:
E hvala carko....LjumanM95 je napisao/la:Možeš samo slikati ličnu ili neki drugi dokument, nema potrebe da skeniraš.shalabajzer je napisao/la:Imam pitanje za ove sto koriste wwin racun prilikom kladjenj. Ja sam nekad davno to koristio, pa se ponovo vratio. Zanima me ovo oko ucitavanja osobnog dokumenta, posto to prije nije trebalo kad sam se kladio preko wwina. Da li se dokument moze slikati mobitelom (naravno da sve bude citko/vidljivo) ili se mora skenirati dokument pa poslati slika kao takva....i zanima me koliko to sve traje, to da odobresamo da je čisto
a jebote ovi frankfurt-shalke, kao da balet igraju, pa ni jednog zutog, a 60-ti minut... 

Da sam vjernik, imao bih samo jednu molitvu: Boze, ukini Republiku Srpsku. Ne dozvoli da barbarstvo, zlocin i etnicko ciscenje ostanu trajno nagradjeni.
E **** ti klivlend mrtvi I dzejmsa mrtvog naso sad da ne igra
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.