Najsmjesniji postovi na forumu!

Teme koje nemaju veze sa sportom

Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88

alan_kardec
Kontakt:

Re: Najsmjesniji postovi na forumu!

Post Postao/la alan_kardec » 27 feb 2016, 00:41

hoshafka je napisao/la:
Celtic je napisao/la:slika
Meka-Medina prelaz

:urnebes:
Buka dobija nove decibele, bubne opne lete u komadiće, Crvena zvezda vodi sa 1:0!
RIP Adis Selmanović

cipiripi
Kontakt:

Post Postao/la cipiripi » 27 feb 2016, 12:28

rigotina je napisao/la:slika
rigotina je napisao/la:
moj uzor-S.G je napisao/la:Da ovdje pitam posto ima dosta tuzlaka. Gdje mi je najsigurnije da ostavim auto, moze negdje blizu korza?
Nemoj oko stadiona samo, zaljepe li ti se koziji brabonjci za blatobrane neces ih do sudnjeg dana saprat.

Gasi sve.
''Neka me mrze samo da me se boje''

alan_kardec
Kontakt:

Post Postao/la alan_kardec » 28 feb 2016, 10:48

:lol: :lol: :lol:
A štto se jutros neplanirano ismijah. Prvo onom trollu što se juče učlanio, a sad ovo.
:lol:
Buka dobija nove decibele, bubne opne lete u komadiće, Crvena zvezda vodi sa 1:0!
RIP Adis Selmanović

Heller
Kontakt:

Post Postao/la Heller » 28 feb 2016, 21:06

High je napisao/la:
Lakoste je napisao/la:Ovi sto pljuju po Bekicu nek malo stanu na loptu. Danas je dao dvije asistencije.

Haman pa tri. :mrgreen:
Nullius in verba

Volim kad su sise vel'ke. A i kad nisu.

amorovski
Kontakt:

Post Postao/la amorovski » 28 feb 2016, 21:07

alan_kardec je napisao/la:
hoshafka je napisao/la:
Celtic je napisao/la:[img]https://scontent-fra3-1.xx.fbcdn.net/hphotos-xtp1/v/t1.0-9/12208449_10206338488593682_6352564854073525375_n.jpg?oh=e338d0456b17b0728e5a62ea8dd304d6&oe=5769F0B2[/img]
Meka-Medina prelaz

Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Titula - 1966/1967, 1984/1985, 1998/1999, 2006/2007, 2014/2015
Kup - 1996/1997, 1997/1998, 2001/2002, 2004/2005, 2013/2014
Superkup - 1996/1997

PipiDugaCarapa
Kontakt:

Post Postao/la PipiDugaCarapa » 07 mar 2016, 01:25

High je napisao/la:slika

slika

Obradović mi je pljunuti Šeki Bihorac. :urnebes:
Brat, zdravlja mi !
:urnebes: :urnebes: :urnebes: :urnebes: :urnebes: :urnebes: :urnebes:
GRADI ZELJO, BOLI TE **** !

Kawhi
Kontakt:

Post Postao/la Kawhi » 07 mar 2016, 15:41

Hatuna je napisao/la:Jusuf Nurkic je imao (a mozda jos uvijek ima) sve predispozicije da bude velikan - recimo jedan od 5 u istoriji BiH, a sa druge strane imao je (a mozda jos uvijek ima) sve predispozije da bude NBA zvijezda, igrac koji ce odlucivati, oko kojeg i zbog kojeg ce se vrtiti roticija. Da sam ja Jusuf Nurkic ODMAH bi se odrekao Baje i Grobara, ako mi je vec do takve muzike izabrao bi "Poljem se siri miris ljiljana", "Sarajavo grade moj", "Bosnom behar probeharao" ili onaj refren "Bosna i Hercogovina, moja domovina". Vjerujem da bi se gledanost Jusufovih NBA utakmica povecala za 1000%. Ja licno a znam jos najmanje 10-ak sam prestao cekati zoru i Jusufova utakmica nakon sto mi je Baja zakukao "iz televizora" pa niti znam bi li da Jusuf da kos ili bi da promasi. Grobari su navijaci Partizana kojima se Jusuf divi. Jusufe, malo se raspitaj. u Bosni je bila agresija, genocid a navijacke grupe iz Srbije, prvenstveno Delije i Grobari su dale itakakav doprinos. Stavise, cak mnogo posle toga i sam sam osjetio komad betona na celenki i povike ubi turcina i noz zica Srebrenica od tih istih grobara na utkamici Srbija - BiH u Beogradu. Tvoja ocaranost njima vjeruj mi iritira 90% ljudi u BiH koji osjecaju kao svoju drzavu. Ako Jusuf nece da bude dio te price, ako je kosmopolita iliti cak stavise Yugosloven, onda da ne trosimo slova dzaba, da ga gledam i mislim o njemu isto kao Krsticu, Pekovicu, Vucevicu. Dragicima i slicno. Ovje ne pominjem igranje za BIH, be IKAKVOG kalkulisanja to se valjda posrazumijeva, a da se mane potpisivanja pisma jednog profiltera.
Druga stvar je njegova karijera u NBA. Mislim da je dosada Nurkic ili imao lose mentore, ili ih nije nikako imao a razmisljanju i postupci su mu na bazi Krke Krkana neotesanog i nevaspitanog.. Cak ni jedan Shak o Nil koji je na neki nacin poznat po tome, nije ispoljavao toliku dozu sirove arogancije i nepostovanja protivnika i to u momentima kada je postizao i 40 koseva po utakmici te donosio NBA prstenove svojim ekipama. Ako Nurkic ovako i dalje nastavi da se beci, gestikulira, slobodno receno majmunise nakon jedne blokada ili zakucavanja, brzo ce ga spustiti na zemlju kao sto su ga vec i spustili, sudbina Milicica mu tada ne gine. Opet zavisi sta Nurkic hoce, vjerovatno vec imao para za cijeli zivot, vjerovatno 90% naroda u BiH nece to dostici pa da zivi i dva zivota, medjutim Nurkic ako zeli biti jedan od najboljih u svijetu a to moze, mora se ponasati kao da se na svakoj utakmici, na svakom treningu bori za golu egzistnciju. Kada lupi pet banana da se bori i trenira da na sledecoj lupi 8...kada postigne 15 koseva da se grize i bori za 20, za dable i tripl, a ne da se beci kao neandertalac u dzungli. Napravice Amerikanci od njega atrakciju ali to ce Boga mi kratko trajati, spusti ce ga u stvari hljusnuti ce ga ne zemlju i pitanje je kako ce se docekati. I ovje bi takodje dodao da se mora maniti corava posla i sluziti kao moneta za potkusurivanje, ybli ga i Enes i Harun, neka ih pusti obojicu na miru, a svakako da u BiH ima dovoljno ljudi koji nisu placenici i koji vide sta se desavalo desava i sta ce se tek desavati. I na kraju jos samo da kazem da su pred Jusufom dva puta; ili ce krenuti kuda je isao i zavrsio i vec pomenuti Milicic , ili ce krenuti putem rada, reda i postovanja i postati buduci (zasto da ne) redovni ucesnik all star takmicenja i zavrsavati i prvoj, drugog petorci pa mozda konkuricati i za MVP. Zbog BiH prvenstveno, ja se iskreno nadam da ce se na vrijeme dozvati pameti i po prvom i drugom pitanju koje sam obradio.
Na trenutak sam pomislio da sam na klixu pdf politika. :tokralju:
Danju hladna k'o Kazan, noću sija k'o Rubin

zuhado
Kontakt:

Post Postao/la zuhado » 28 apr 2016, 09:23

Dobrih postova ima ovdje.

PipiDugaCarapa
Kontakt:

Post Postao/la PipiDugaCarapa » 09 maj 2016, 00:09

[youtube][/youtube]
Prvo pregledati ovaj video, uglavnom, navijači ljuti zato što se igrači nisu pozdravili sa njima nakon pobjede. Razlog je jednostavan, prozivali ih sedmicu prije toga i uputili salve uvrede zbog jednog od rijetkih kikseva u toku sezone, smatrajući da su prodali utakmicu.

Tek nakon toga, ući na ovu temu..

http://forum.sportsport.ba/viewtopic.ph ... tart=32720
GRADI ZELJO, BOLI TE **** !

hodža
Kontakt:

Post Postao/la hodža » 10 maj 2016, 20:10

mali refresh teme :mrgreen:

chily-rz je napisao/la:
Udareni radnik odgvorno tvrdi da nije bilo nikakvog pljuvanja i to je spreman dokazati na sudu te dalje navodi da je zaspisnik lažan i napravljen je iskljucivo na osnovu iskaza pojedinih igraca Željeznicara koji su pri davanju istih bili vidno subjektivni s ocitom namjerom da prebace odgovornost na njega,.

"Bio sam u prolazu,primjetio sam busen trave van svojih granica i krenuo da ga vratim na prvobitno mjesto,.U tom trenutku onako nehotice sam sasvim slucajno zapjevao melodiju "Putuj Evropo" što je iz meni nepoznatih razloga naišlo na negodovanje pojedinih gostujucih igraca,.Okrenuo sam se Kjosevskom i rekao da nisam ja taj koji mu je zavukao nego Feno vehbija i neka s njim riješi nesuglasice a daljni rasplet ste vidjeli i sami,.Ovo je sramota za fudbal u ovoj državi i ocekujem da ce nadležni organi odraditi svoj posao na najbolji moguci nacin,.Protiv lica V.K cu podnijeti tužbu,."

o eurosongu :
PostPostao/la High » 10 maj 2016, 19:42
Ma ovo se više i ne prati kod nas. Više se priča o Danima mevluda i zikra.
:bow:
FORZA MARŠAL !!!

Marsal
Kontakt:

Post Postao/la Marsal » 13 maj 2016, 10:51

Sinoc ko nije bio na forumu izmedju 01:00 i 03:00 propustio je najludju noc otkad ovo postoji. Dosad je vecina postova izbrisana :(
Heroji Grada Zenice = NGG Za Čelik i UG Robijaši 1988

JoseeMourinho
Kontakt:

Re: RE: Re: Najsmjesniji postovi na forumu!

Post Postao/la JoseeMourinho » 13 maj 2016, 11:20

Marsal je napisao/la:Sinoc ko nije bio na forumu izmedju 01:00 i 03:00 propustio je najludju noc otkad ovo postoji. Dosad je vecina postova izbrisana :(
Sta je bilo?
Slikajte yebemu, a ne ovako ode u zaborav :mrgreen:

muamerc
Kontakt:

Post Postao/la muamerc » 13 maj 2016, 11:22

Marsal je kriv sto su sj... temu Bayerna. Hocemo da se kazni :pray: :mrgreen:

RiNo
Kontakt:

Post Postao/la RiNo » 13 maj 2016, 14:32

Marsal je napisao/la:Sinoc ko nije bio na forumu izmedju 01:00 i 03:00 propustio je najludju noc otkad ovo postoji. Dosad je vecina postova izbrisana :(
Sinoc sam pred spavanje usao na temu EPL, i nije bilo ni jednog novog posta. Ujutro u 5 ustao i bezveze provjeravam kad ono 10ak novih stranica i to sve od nepoznatih forumasa. Policajac se brani da nije nikom psovao mrtve... nista mi nije bilo jasno :rol:
100% sportski i krajnje opušten potpis

Sage
Kontakt:

Post Postao/la Sage » 13 maj 2016, 14:34

Blitzkrieg izvrsen na EPL pdf...
Emancipate yourselves from mental slavery...

Memento Mori...

IlProfessore
Kontakt:

Post Postao/la IlProfessore » 15 maj 2016, 13:39

Na temi fks o puštanju olimpiCa hahahahahahahaha
AntonChigurh je napisao/la:S obzirom da Sloboda neće osvojiti trofej do sljedeće pojave Halejeve komete, treba pustiti Olimpika
“Čuvajte i očuvajte svoju naciju i ime Bošnjak, vjeru i tradiciju. Gubitak identiteta plaća se ropstvom i poniženjem.”

FrancescoTotti
Kontakt:

Post Postao/la FrancescoTotti » 19 maj 2016, 01:29

Danas je sloboda izgubila finale kupa od Radnika, a na njihovom pdf-u je bilo par kraljevskih postova :rol:
slika
slika
slika
slika
slika
Dok smo živi stajaćemo iza bordo sotone!

Sabinho
Kontakt:

Post Postao/la Sabinho » 19 maj 2016, 01:34

Klasika. :lol: :lol:
Yeferson Soteldo, Roger Guedes!
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q

Odgovori

Natrag na “Diskusije”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 30 gostiju.