Pokopno društvo "Bekrić".elamalakia je napisao/la:Aman Bekrijo![]()
Vratio ga na fabričke postavke.
Moderatori/ce: ribery,_dreamer_,insider,Monolog
Pokopno društvo "Bekrić".elamalakia je napisao/la:Aman Bekrijo![]()
Ne mogu da pokrenem taj video.PipiDugaCarapa je napisao/la:"Mozda sam blentav i lud, ali volim sve ovo."Beduin je napisao/la:Malo smijeha, nista zlonamjerno:
Mulalic: "... al to je normalno, par novih igraca, dok se sve leglo, dok se ll.., dok su oni legli raji, raja njima, to je sve normalno po meni, a ti znas sta ja mislim".![]()
King je, Tita mi, hvala mu za danasnju pobjedu. Ako izgube na Tusnju, a uzmu 3 boda na Kosevu ili barem X, halalice im svi tuzlaci Leotar.
Upravo tako.lisander je napisao/la:Jučer ih je "večiti derby" zaj.ebao, a realno u Bijeljini ljudima kur.ac puca za Radnikom, bitno je da se Zvezda ode pogledatiBeduin je napisao/la:ali Radnik ima posjetu ove sezone cca 800 gledaoca a jucer su cak i ispod tog prosjeka bili
Ma taj MCMLXVII je ili balavac ili kreten ili oboje jer ne zna iz kog je vremena ta pjesma.PiromanBL je napisao/la:Pa sta tebe briga sto pustamo Mars na Drinu? I jesmo ti mi mozda krivi za ubistvo navijaca? Ja samo napominjem da si na vrlo neumjesan nacin izrazio svoje misljenje i poceo o nacionalizmu, katolicima, ekstremistima.MCMLXVII je napisao/la:Ma mars u pm batebi da se pravdam koji podrzava ubicu ili ovim djikanima koji pustaju mars na drini na utakmici Slobode?
Ma samo qurcem po celu brate na svakom vasem koraku
No vratimo se temi
Tu istu pjesmu mogli smo cuti po brdima oko Sarajeva dok se prase okrece u nazocnosti ratnog zlocinca radovana karadzica.MMM je napisao/la:Ma taj MCMLXVII je ili balavac ili kreten ili oboje jer ne zna iz kog je vremena ta pjesma.PiromanBL je napisao/la:Pa sta tebe briga sto pustamo Mars na Drinu? I jesmo ti mi mozda krivi za ubistvo navijaca? Ja samo napominjem da si na vrlo neumjesan nacin izrazio svoje misljenje i poceo o nacionalizmu, katolicima, ekstremistima.MCMLXVII je napisao/la:Ma mars u pm batebi da se pravdam koji podrzava ubicu ili ovim djikanima koji pustaju mars na drini na utakmici Slobode?
Ma samo qurcem po celu brate na svakom vasem koraku
No vratimo se temi
Gledajuci vase prognoze od prvog kola do danas nama je sve upitno. A gledate nam u ledja na -6Lakoste je napisao/la:Od ovih ekipa iz vrha Sloboda definitivno najmanje pokazala. Gledam im sad raspored, uporedim igru, fizicku spremu i jednostavno njima je i Evropa upitna.
Bijeljina je sve ali ne i selo (iako je opasana selima i seljadijomstaragarda je napisao/la:neko je upitao za bijeljinu...kakva crna bijeljina i radnik....to su bg blizanci davno poharali...radnika dodje gledat ko ne zna sta ce sa sobom u subotu i nesto zaljubljenika sto generalno prati fudbal....meni je vise zao sto ce banjalucani prhnut u drugu ligu zbog tog nekog fudbalskog ambijenta...pisaj ti ligu 12 kad ces po selima hodat,igrat i gledat tekme pred 300 ljudi....
Tkz. pjesma 'Mars na Drinu' historijska djikanska pjesma gdje se poziva na klanje i rat u prvom svijetskom ratu iz 1915, se sasvim normalno pusta na jednoj prvenstvenoj derbi utakmici 19. kola. pa koji su to umoviMMM je napisao/la: Ma taj MCMLXVII je ili balavac ili kreten ili oboje jer ne zna iz kog je vremena ta pjesma.
Po toj logici, sutra kad bi neki Francuz ubio grupu migranata pjevajuci Marseljezu, onda bi ta himna postala zlocinacka?Agamemnon je napisao/la:Tu istu pjesmu mogli smo cuti po brdima oko Sarajeva dok se prase okrece u nazocnosti ratnog zlocinca radovana karadzica.
Branis neodbranjivo zato okrenite se sportskim temama.
Mars na drini nije himna.Tristan je napisao/la:Po toj logici, sutra kad bi neki Francuz ubio grupu migranata pjevajuci Marseljezu, onda bi ta himna postala zlocinacka?Agamemnon je napisao/la:Tu istu pjesmu mogli smo cuti po brdima oko Sarajeva dok se prase okrece u nazocnosti ratnog zlocinca radovana karadzica.
Branis neodbranjivo zato okrenite se sportskim temama.
Ja cu pratiti sta ja hocu i pisati sta ja hocu. Ovo sto se igralo danas u Sarajevo i Mostaru je atomski fudbal za jucerasnju uspavanku u BL. Siroki je pokazao daleko vise iako je izgubio, imao je par cistih situacija, Zeljeznicar odigrao odlicno, Sarajevo i Zrinjski odigrali utakmicu koja se bas rijetko vidja u ovoj ligi. Atomski fudbal kako rekoh.Agamemnon je napisao/la:Gledajuci vase prognoze od prvog kola do danas nama je sve upitno. A gledate nam u ledja na -6Lakoste je napisao/la:Od ovih ekipa iz vrha Sloboda definitivno najmanje pokazala. Gledam im sad raspored, uporedim igru, fizicku spremu i jednostavno njima je i Evropa upitna.
Siroki na -5.
Prati Sarajevo i uzivaj.
PipiDugaCarapa je napisao/la:Kakav "Marš na Drinu" ?
Ma "Marš u drugu ligu" su puštali.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.