@pipiduga
Premijer liga BiH - općenito - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,_dreamer_,insider,Monolog
- NYKnicks Fan
- Kontakt:
Re: Premijer liga BiH - općenito
Borac i Prijedor - samo zbog debila navijaca i njihovih ispada bih volio da ispadnu, eto.

@pipiduga

@pipiduga
Boli lesinare qrac, iduce godine nece morati po mrskoj Federaciji da gostuju. 
Bahati, bahati Željkan!
1946
1946
-
staragarda
- Interni moderator
- Kontakt:
ima igrat sa tim timovima ..kljucna rijec.....KUCILakoste je napisao/la:Ja cu pratiti sta ja hocu i pisati sta ja hocu. Ovo sto se igralo danas u Sarajevo i Mostaru je atomski fudbal za jucerasnju uspavanku u BL. Siroki je pokazao daleko vise iako je izgubio, imao je par cistih situacija, Zeljeznicar odigrao odlicno, Sarajevo i Zrinjski odigrali utakmicu koja se bas rijetko vidja u ovoj ligi. Atomski fudbal kako rekoh.Agamemnon je napisao/la:Gledajuci vase prognoze od prvog kola do danas nama je sve upitno. A gledate nam u ledja na -6Lakoste je napisao/la:Od ovih ekipa iz vrha Sloboda definitivno najmanje pokazala. Gledam im sad raspored, uporedim igru, fizicku spremu i jednostavno njima je i Evropa upitna.
Siroki na -5.
Prati Sarajevo i uzivaj.![]()
Jos Sloboda ima igrati sa Radnikom, Sirokim, Zeljeznicarom, Sarajevo, Zrinjskim...
DA VIDIS...DA ZNAS...DA PAMTIS....11.07.1995....NEVER FORGET SREBRENICA
Pisi sta hoces,forum je ovo.Lakoste je napisao/la:Ja cu pratiti sta ja hocu i pisati sta ja hocu. Ovo sto se igralo danas u Sarajevo i Mostaru je atomski fudbal za jucerasnju uspavanku u BL. Siroki je pokazao daleko vise iako je izgubio, imao je par cistih situacija, Zeljeznicar odigrao odlicno, Sarajevo i Zrinjski odigrali utakmicu koja se bas rijetko vidja u ovoj ligi. Atomski fudbal kako rekoh.Agamemnon je napisao/la:Gledajuci vase prognoze od prvog kola do danas nama je sve upitno. A gledate nam u ledja na -6Lakoste je napisao/la:Od ovih ekipa iz vrha Sloboda definitivno najmanje pokazala. Gledam im sad raspored, uporedim igru, fizicku spremu i jednostavno njima je i Evropa upitna.
Siroki na -5.
Prati Sarajevo i uzivaj.![]()
Jos Sloboda ima igrati sa Radnikom, Sirokim, Zeljeznicarom, Sarajevo, Zrinjskim...
Radnik,Siroki,Zeljo,i Sarajevo uzimamo minimum 10 bodova.
Svinjski me ne zanima do utakmice u Mostaru sve ce manje-vise biti poznato. Nebitna utakmica.
ZIVJELA DRZAVA TUZLA
joker90 je napisao/la:Boli lesinare qrac, iduce godine nece morati po mrskoj Federaciji da gostuju.
NEW PRIMITIVES ALL OVER BASCARSIJA
"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."
"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."
-
narodniheroj
- Kontakt:
Bit će ovo paklena polusezona za sve naše protivnike
Mislim da je današnja pobjeda vjerovatno najlošija izvedba, svaka naredna će biti bolja i učinkovitija.Pade Široki koji je realno jedna od jačih ekipa, pa gotovo rutinski.Šta čeka ostale ?

Mislim da je današnja pobjeda vjerovatno najlošija izvedba, svaka naredna će biti bolja i učinkovitija.Pade Široki koji je realno jedna od jačih ekipa, pa gotovo rutinski.Šta čeka ostale ?
- JohnCleese
- Kontakt:
Tristan je napisao/la:Po toj logici, sutra kad bi neki Francuz ubio grupu migranata pjevajuci Marseljezu, onda bi ta himna postala zlocinacka?Agamemnon je napisao/la:Tu istu pjesmu mogli smo cuti po brdima oko Sarajeva dok se prase okrece u nazocnosti ratnog zlocinca radovana karadzica.
Branis neodbranjivo zato okrenite se sportskim temama.
Daj ba, o cemu mi raspravljamo, takvim pjesmama i bilo kakvim ratnim pjesmama nije mjesto na sportskim terenima
Opravdanja nema !!!
Nije problem u slijepim vođama, problem je u slijepim sljedbenicima.
Svabo je to...
Svabo je to...
Ovo kolo su najbolje prosli Tuzlaci.
Ja ipak mislim da su komšije i Radnik najviše profitirali..
Sloboda je po meni kiksala u BL, ali zahvaljujuci nama i Zeljkanu, i dalje dobro drze prvu poziciju. Radnik po meni svakako ispada vec od sljedeceg kola u borbi za europu.hilmo je napisao/la:Ja ipak mislim da su komšije i Radnik najviše profitirali..
Kikseri kola, Zrinjski i Siroki...
3 kola prosla a pisali u komentarima "evo vec imamo jednog sigurnog putnika za nizi rang, to je Slavija". Ma dajlovcen16 je napisao/la:Kralju ti si jedan od rijetkih koji nije pljuvao po Slaviji i ovo si dobro primjetio ali nema veze mi smo vec svakako ispali,imamo najlosiju ekipu svi nas kralju qaraju a mi jadni sutimo i pustamo te fudbalske znalce da nas svake godine sahranjuju....nista jos nije nije gotovo svi imaju svoju racunicu ali mi se polako ali sigurno priblizavamo nasem cilju....psi laju a karavani prolaze....pinoglavi je napisao/la:Pisali ste da je kasno i za Slaviju nakon prva 3-4 kola.
Da se nadovezem na ove sto spominju Radnik, prava je steta sto se jedna tako lijepa fudbalska prica desava u gradu koji ne yebe svoj klub ni 2%. Vise bi volio da je u nekom selu gdje bi svi dolazili na utakmice i navijali za svoj klub, nego u gradu kao Bijeljina. Bas me zanima da li je Bijeljina izuzetak ili bi tribine trenutno bile prazne i kada bi se Rudar ili Drina borili za Europu.
Nad tobom sunce najljepše sja
- PipiDugaCarapa
- Kontakt:
Ovo se fkt neda gledatPipiDugaCarapa je napisao/la:Mulalić gost, evo ludnice
grb sto kuca,umjesto srca
Jasno mi je da je Bog stvorio Varesanovice,
Al mi nije jasno sto ih sastavi u nasoj svetinji
- PipiDugaCarapa
- Kontakt:
Kazem i ja da ima ispada, ali zašto to sada pišeš kada do ovog momenta ništa loše nije rekao, čak štaviše..RedEvil je napisao/la:Ovo se fkt neda gledatPipiDugaCarapa je napisao/la:Mulalić gost, evo ludnice![]()
GRADI ZELJO, BOLI TE **** !
Fala Želji, fala Saraj'vu
When you see a person who has been given more than you in money and beauty, look to those who have been given less.
Prije par dana u Bijeljini druzenje Delija,u restoranu bilo 800 ljudi ispred ostalo jos 200,toliko ljudi nema na stadionu kad igra Radnik,stvarno zalosno a imaju pravu ekipu za ove kukuruz lige...neko je upitao za bijeljinu...kakva crna bijeljina i radnik....to su bg blizanci davno poharali...radnika dodje gledat ko ne zna sta ce sa sobom u subotu i nesto zaljubljenika sto generalno prati fudbal....meni je vise zao sto ce banjalucani prhnut u drugu ligu zbog tog nekog fudbalskog ambijenta...pisaj ti ligu 12 kad ces po selima hodat,igrat i gledat tekme pred 300 ljudi....gledam uze danas slavija vukove i borac ce se vrlooooo,vrloooo tesko iscupat...dzaba ce haman bit i trube i mars na drinu...njima sad trebaju vezane pobjede i to u serijama od 3,4 utakmice....svaka naredna im je preteska i na noz a moraju pobijedit...a znamo svi kako je kad se MORA...bjezi im opstanak velikih 7 bodova a malo je boba u igri
- BijelaCokolada
- Kontakt:
: Musa je pravi gospodin.
Ne mislim ja da on lose prica,samo je njegova prica za kafe tebra ne za tv-a,ustvari nema on pricu nikakvu budi realanPipiDugaCarapa je napisao/la:Kazem i ja da ima ispada, ali zašto to sada pišeš kada do ovog momenta ništa loše nije rekao, čak štaviše..RedEvil je napisao/la:Ovo se fkt neda gledatPipiDugaCarapa je napisao/la:Mulalić gost, evo ludnice![]()
grb sto kuca,umjesto srca
Sta ce mu prica nema on 3 fakulteta ko Sudo Husika,on je trener da ga J*** takav je kakav je meni je simpatican ,kome se ne svidja nek ga ne slusa i ne gleda
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Zeljeznicar! 1921 !
- JohnCleese
- Kontakt:
Sljedeci puta kad bude izbor selektora za mladje reprezentativne kategorije ( naravno po nacionalnom kljucu) Slaven Musa bi bio ubjedljivo najbolje rijesenjeBijelaCokolada je napisao/la:: Musa je pravi gospodin.
Nije problem u slijepim vođama, problem je u slijepim sljedbenicima.
Svabo je to...
Svabo je to...
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.