FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
- Sarajlijica1946
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
Ko ce docekati slijedecu tekmu i pisanje po celiku 
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Imenjace ba, opustio se ti malo 
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Ovo sve od danas cemo naplatiti protiv Celika, treba ih tako natamburati da nas jos vise zamrze, ako je to ikako moguce.
Bahati, bahati Željkan!
1946
1946
Ja mislim da u kupu možemo uvaljat gol gore nisu jači od Zrinjskog da ga yebeš , a oni nama takođe ne mogu naudit ovako kao Zrinjski jer prvo nisu taj kvalitet , a i bez tog nemaju naš bivši šljam da nam uvalja golove + Duljević je tu !
NBA Champion (2017) , Finals MVP (2017) MVP (2014) Youngest scoring champion ever, 4x scoring champion.
Ne znam sta vi mislite, a ja mislim da imamo sasvim realne sanse za titulu prvaka 
Od jacih utakmica mi imamo jos kone i slobodu, dok se ovi svi imaju fajtat jedni sdrugima. Danasnja predstava nasih dodatno mi ulijeva nadu da cemo odbraniti titulu
Od jacih utakmica mi imamo jos kone i slobodu, dok se ovi svi imaju fajtat jedni sdrugima. Danasnja predstava nasih dodatno mi ulijeva nadu da cemo odbraniti titulu
Biti srcem vezan, u tome leži snaga..
Hilmo, mislim da je doslo vrijeme da i ti promjenis taj avatar. Imao si moju rijec da ga necu pljuvati, ali ja vise ne mogu trpiti, znas kakav sam 
- muhamedhulk
- Kontakt:
iskreno, ja se tih malih utakmica i bojim...opustanja ne smije biti, kadar je dovoljno sirok da se tempira minutaza svima, samo gurati naprijed - takticki mora biti na nivou; nekad se braniti, nekad napadati..ne zalijetati se ko kakav sivonja, i ne bi trebalo biti problema aBdaesprit24 je napisao/la:Ne znam sta vi mislite, a ja mislim da imamo sasvim realne sanse za titulu prvaka
NEMA NAZAD!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!
Safet Sušić - najbolji igrač u historiji Sarajeva i BiH, najbolji selektor u historiji reprezentacije BiH!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!
Safet Sušić - najbolji igrač u historiji Sarajeva i BiH, najbolji selektor u historiji reprezentacije BiH!
NE, objašnjavao milion puta.MCMLXVII je napisao/la:Hilmo, mislim da je doslo vrijeme da i ti promjenis taj avatar. Imao si moju rijec da ga necu pljuvati, ali ja vise ne mogu trpiti, znas kakav sam
Ne mogu reći da sam zadovoljan jer smo vodili pa ispustili pobjedu, ali eto..
O ostalim pojedinostima kad pregledam snimak, zbog obaveza nisam gledao.
Najbolji smo pod pritiskom , a ČELIK nije ubiven od vremena kad smo imali Jajala i Cimirota u ekipi . Vrijeme je .
NBA Champion (2017) , Finals MVP (2017) MVP (2014) Youngest scoring champion ever, 4x scoring champion.
- PitarBordo
- Kontakt:
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
DaPitarBordo je napisao/la:Ovo meni?MortemHz je napisao/la:Imenjace ba, opustio se ti malo
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Treba anketu postaviti, da vidimo koliko nas je za promjenu avatara kod Hilme!
Bahati, bahati Željkan!
1946
1946
- PitarBordo
- Kontakt:
Đe zapelo sve mi je8eš?MortemHz je napisao/la:DaPitarBordo je napisao/la:Ovo meni?MortemHz je napisao/la:Imenjace ba, opustio se ti malo
Samo Saraj'vo.
-
bordobijeli
- Kontakt:
ja vec u naredna tri kola vidim nas totalni prikljucak s vodecim , kuci čelik i slavija ,gostovanje rudaru ,objektivno 9 bodova
sloboda ima kuci radnika i zelju gostuje vitezu , zrinjski gostuje sirokom i celiku , siroki nam i onako bjezi samo 2 boda a zeljo ima 4 manje . trebamo mi podrzati ekipu i dati podrsku ima ovdje još puno borbe ,daleko je ovo od rijesenja prvenstva .
Samo me Benko iznenadio,vuce se po terenu ko je.bena zecica,sad mi je jasno sto nije u prvom planu,nezzz fkt sta se snjim desava,nema onu zestinu sto je imao,borbenost,ma totalno drugi igrac

grb sto kuca,umjesto srca
Jasno mi je da je Bog stvorio Varesanovice,
Al mi nije jasno sto ih sastavi u nasoj svetinji
Pa upravo radi toga i ne igra fino digo nos sto je ušo tek kao pa ko vas J**+ sad
Svako s kim sam razgovarao oko utakmice je primjetio Benkin qrcina pristup! Ako ce glumit zvijezdicu i uvrijeđenu mladu nek ide u pm, za platu koju prima nek se bori i izbori opet za prvu postavu.
Bahati, bahati Željkan!
1946
1946
- Sarajlijica1946
- Kontakt:
Pregled na BHT da vidim gdje mi bodove prosipamo
Ako on nastavi ovako,nece ni igrati,vec je izgubio startnu,polako ce i klupu izgubit ako nastavi sa ku.rcoboljom,previse se oni dignu i kontaju da su nedodirljivi

grb sto kuca,umjesto srca