Za koga navijate na svjetskom prvenstvu?
Moderator/ica: admin
Re: Za koga navijate na svjetskom prvenstvu?
Stavio sam na Englesku 25 eura na betandwninu, jos prije 15 dana, al gledajuci ove prijateljske zeznuo sam se pravo. Kad pogledas imena djeluju zastrašujuće, u prijetaljskim nista posebno nisu pokazali, nemaju neku igru. Ne simpatisem ih nikako nego zbog kladionice cu navijat za njih, Holadnija mi je draga, volio bih da doguraju daleko..
Jedan Grad, Jedan Klub F.K.Sarajevo
Za Englesku, Nizozemsku i Portugal ću navijati
Only ONE UNITED
Kimi Raikkonen:"How does it feels to drive at 300 km/h? - It feels normal."
Srcu mome tiha patnja, oku mome radost i sjaj, Dinamo Zagreb najbolji si znaj
Podrška Jackyu
Kimi Raikkonen:"How does it feels to drive at 300 km/h? - It feels normal."
Srcu mome tiha patnja, oku mome radost i sjaj, Dinamo Zagreb najbolji si znaj
Podrška Jackyu
Španija definitivno
Honduras,Slovenija

Honduras,Slovenija

Fi hajati.
GO Bosno.
GO Bosno.
nema mi turske za njih uvijek navijam hehhehe al ipak imam favorita a to je Spanija ... 

- Torres Da Killa.!.
- Kontakt:
kad nam vec nema Bosne za susjednu nam Srbiju i ofc Espanolaa
Svaki tvoj poraz me boli,a svaka pobjeda je razlog da uzivam. YOU'LL NEVER, EVER WALK ALONE!
----------Reina------------
Kelly--Skrtel--Agger--Glen
----------Lucas-------------
--Meireles------Gerrard--
Suarez---Carroll----J.Cole
----------Reina------------
Kelly--Skrtel--Agger--Glen
----------Lucas-------------
--Meireles------Gerrard--
Suarez---Carroll----J.Cole
Navijat ću za Nizozemsku i volio bih da oni odu do kraja ove godine....
ako igrao Milito u prvoj postavi Argentine onda ću navijat i za Argentince, a ako ne bude u prvih 11 želim im od srca da ispadnu u grupi... od simpatičnih reprezentacija bih još izdvojio Mexico,Čile i Australiju
ako igrao Milito u prvoj postavi Argentine onda ću navijat i za Argentince, a ako ne bude u prvih 11 želim im od srca da ispadnu u grupi... od simpatičnih reprezentacija bih još izdvojio Mexico,Čile i Australiju
Inter, Zrinjski, Hajduk, NY Knicks, Medvešćak, NY Rangers, Andy Murray, Rafael Nadal, Fernando Alonso
Spanija...
a volim i Holandjane...

a volim i Holandjane...

- Bosniensis420
- Kontakt:
Navijam za USA & Holandiju. 

Ovako nisam tu odavno vidim ovu temu evo .
Njemacka uvije najdraza reprezentacija Bayern & Njemacka definitivno .. Sada kada je Bosna malo bolja manje paznju obracam al kad nas nema oni su 1 mjesto..
Holandija mu je uvije draga reprezentacija jer igraju lijep fudbal a sada igra tu RoBBen & V.Bommel .. eto
i Da ne kazu da smo nacionalisti ,, Srbija volio bi da sto dalje dogura kao i Slovenija mada smo mi bolji al

Njemacka uvije najdraza reprezentacija Bayern & Njemacka definitivno .. Sada kada je Bosna malo bolja manje paznju obracam al kad nas nema oni su 1 mjesto..
Holandija mu je uvije draga reprezentacija jer igraju lijep fudbal a sada igra tu RoBBen & V.Bommel .. eto
i Da ne kazu da smo nacionalisti ,, Srbija volio bi da sto dalje dogura kao i Slovenija mada smo mi bolji al

Ja volim volim samo tebe i samo tebi tebi dajem sve i sa Sjevera ces cuti nasu pjesmu Sarajevo VOLIM TE !
-
- Kontakt:
Ja navijam za Englesku..... Najjača liga, najspremniji igrači... Nadam se da će daleko dogurati
Posto nema BiH,nisam neki vatreni navijac ni jedne reprezentacije.Volio bi da Urugvaj nesto napravi,i vidim ih kao potencijalno najvece iznanadenje prvenstva.Sjajni mladi igraci Martin Caceres,Walter Gargano,Muslera,Cavani,Suarez uz iskusne Forlana i Lugana su moji pritajni favoriti 

Tragedija!Bosna i Hercegovina gubi svog najvećeg dragulja??Pogibljeni start znači kraj potencijalno velike karijere?? Pogledati na:
http://www.pohrani.com/f/1h/RC/SsrCfkJ/dajv.gif
http://www.pohrani.com/f/1h/RC/SsrCfkJ/dajv.gif
Ja kako znam za sebe navijam za Engleze, pa cu i sada... Pored njih simpatisem Holandiju.
- majestic24
- Kontakt:
@Valencia-ovaj tvoj sastav je dobar,al nema sanse da englezi igraju bez Lamparda. Milner ce ovdje biti visak,a upada Lampard. Napad je Rooney i Heskey
GLORY,GLORY MAN.UNITED : 1907–08, 1910–11, 1951–52, 1955–56, 1956–57, 1964–65, 1966–67, 1992–93, 1993–94, 1995–96, 1996–97, 1998–99, 1999–2000, 2000–01, 2002–03, 2006–07, 2007–08, 2008–09, 2010–11 , 2012-13
..:::The Black Mamba Strikes Again::...
..:::The Black Mamba Strikes Again::...
URUGUAY je moja reprezentacija 

- John Obi Mikel 10
- Kontakt:
Pozz,novi sam na forumu i WORLD CUP jedva čekam.Vječiti sam fan Nigerije
pratim ih još od 2002 sa World Cupa u Južnoj Koreji i Japanu tada nismo imali sreće sa grupom(Švedska,Engleska,Argentina),ali na ovom World Cupu smo imali sreće sa grupom i nadam se prolasku grupne faze i da dođemo do četvrtfinala.
.Idol mi je davno bio Nwankwo Kanu koji i dan danas igra za Nigeriju,a sadašnji idol mi je vođa ekipe John Obi Mikel kojeg nažalost necu moci gledati radi povrijede!sportski pozdrav!

Nigeria National Football Team ----> FIFA WORLD CUP 2010
Moj najveci favorit je Spanija.-mislim da su oni trenutno najjaca reprenzetacija na svijetu.
I naravno medju favoritima su mi i nase komsije... dakle Srbija i Slovenija

I naravno medju favoritima su mi i nase komsije... dakle Srbija i Slovenija

Holandija i Engleska prvi favoriti, i Novi Zeland, Honduras i Slovenija s kim god da igraju, za njih cu navijati.. 

Europe says NO for F.K. Nja*evo !!! 

- Barney Stinson
- Kontakt:
Čile i Australia su moji timovi... Nadam se barem da oboji udju u osminu finala a barem jedan u cetvrt finale
... Realno Čile bi moglo do osmine a Australia vec malo teze jer imaju puno jaču skupinu nego li Čile...

19 - ђ - 11
HKK Široki - Sportski ponos Hercegovine
HKK Široki - Sportski ponos Hercegovine
USA USA USA USA ... SAMO AMERIKA Donovan , Altidore , Edson Buddle , Francisco Torres , Onyewu !!!
-- Naravno da navijam i za Italiju !! al' mi glupo bez Borriella
-- Naravno da navijam i za Italiju !! al' mi glupo bez Borriella
..Siamo l'armata Rossonera..
1.PARAGUAY
2.ENGLESKA
3.DPR KOREA
2.ENGLESKA
3.DPR KOREA

Tiger Woods-John Terry-Karim Benzema-Peter Crouch-David Beckham-Franck Ribery-Bill Clinton
Ni sreće ni tuge do tebe nema mi druge, FK SLOBODA TUZLA
Ni sreće ni tuge do tebe nema mi druge, FK SLOBODA TUZLA
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.