HŠK Zrinjski - ARHIVA POSTOVA
Re: HŠK Zrinjski
jeste.
Re: RE: Re: HŠK Zrinjski
Vjerovatno je i vas i nas drugi gol bio nakon offsajda. Bar mi tako rece prijatelj koji je gledao tekmu na tv-u.ZrinjskiMostar je napisao/la:Ja stvarno nisam bio u situaciju da vidim da li je bilo zaleđe kod drugog gola?
Sent from my ALE-L21 using Tapatalk
Najmanje metar !!!ZrinjskiMostar je napisao/la:Ja stvarno nisam bio u situaciju da vidim da li je bilo zaleđe kod drugog gola?
Ali nema te sta cuditi kad su pitari u pitanju...
Safet Susic=Propast BiH fudbala...
BiH je drzava koja ima najvise selektora u ovom trenutku-Safet, Sead, bezbroj menađera, bezbroj menađerskih agencija, Usanovic...
http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=QqjDqtqf7pY
BiH je drzava koja ima najvise selektora u ovom trenutku-Safet, Sead, bezbroj menađera, bezbroj menađerskih agencija, Usanovic...
http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=QqjDqtqf7pY
haahaa cuj ovoga sto je zapjenio, bekic sigurno pola koraka u ofsajdu, al definitivno je da sudije nisu dorasle ovakvim utakmicama, dosta gresaka na stetu oba kluba nadam se da ce ih suspendovati do kraja al cisto sumnjam, utakmica takodjer izjednacena i korektna s opet puno gresaka i jedne i druge ekipe i na kraju najrealniji rezultat.Husika je napisao/la:Najmanje metar !!!ZrinjskiMostar je napisao/la:Ja stvarno nisam bio u situaciju da vidim da li je bilo zaleđe kod drugog gola?
Ali nema te sta cuditi kad su pitari u pitanju...
⭐ 1966/67 ⭐ 1984/85 ⭐ 1998/99 ⭐ 2006/07 ⭐ 2014/15 ⭐ 2018/19
Stazom slave kreni ti, opet prvak postani.
Stazom slave kreni ti, opet prvak postani.
- Tristan
- Kontakt:
Oko 50og minuta kod rezultata 1:1 napadac Zrinjskog je izasao sam pred golmana Sarajeva i sviran je ofsajd, cini mi se da nije bio.
Java, dobio sam vizu,
java, pobjede u nizu,
java, igramo sa stilom,
java, na Gradskom sa Aston Vilom.
java, pobjede u nizu,
java, igramo sa stilom,
java, na Gradskom sa Aston Vilom.
- kupus army
- Kontakt:
Ako cemo posteno sumnjiva dobro i oba gola Zrinjskog,kod prvog faul na Emersonu,kod drugog sumnjiv faul sviran Barbaricu.Najvise mi krivo sto ne bi dvica zbog vase prepotencije,a bili ste zreli za to.Uzdravlje
Kao dijete 's tobom ja osjetilo bol,svu srecu ovog svijeta,dobro,a i zlo!
kupusar idi na opće teme nemaš što komentirati ovamo.
Dobra utakmica, 4 gola, ali pitanje je koliko su regularna bila.Sve u svemu, moglo je bolje a mogle je i puno gore.Moramo biti zadovoljni s bodom s obzirom da smo prilično loše igrali i da smo gubili 2 puta.Posjeta jako dobra, pogotovo kada je se samo čekalo kad će pljusnut kiša
.
Ultrasi i HZ u finom broju, i bez ikakvih nereda što je najvažnije.Idući vikend na Pecaru, i po svemu sudeći nedjelja je u pitanju, .Očekujem tešku utakmicu, Široki ne smije izgubit, mi ne smijemo izgubiti, ali je vala i dosta X-eva na Pecari
u 23:15 snimka utakmice na BHT-u...
Ultrasi i HZ u finom broju, i bez ikakvih nereda što je najvažnije.Idući vikend na Pecaru, i po svemu sudeći nedjelja je u pitanju, .Očekujem tešku utakmicu, Široki ne smije izgubit, mi ne smijemo izgubiti, ali je vala i dosta X-eva na Pecari
u 23:15 snimka utakmice na BHT-u...
Sta bi trebali,igrali protiv petoplasirane ekipe,kuci na otvaranju sezone,trebali smo ih cvijecem docekat...daj oladitekupus army je napisao/la:Ako cemo posteno sumnjiva dobro i oba gola Zrinjskog,kod prvog faul na Emersonu,kod drugog sumnjiv faul sviran Barbaricu.Najvise mi krivo sto ne bi dvica zbog vase prepotencije,a bili ste zreli za to.Uzdravlje
Idemo dalje,svi na Pecaru
- MosaaRajvosa
- Kontakt:
Gdje li si ti gledao te "majstorske" golove da mi je znati...oba nakon kardinalnih grešaka..ZrinjskiMostar je napisao/la:Dvije greške za dva gola a mi smo majstorski 2 zabila...Sve u svemu zadovoljan.
Dobro, ljudi nisu naglasili da se Grbavica pravi za sezonu 2021/2022..
Ko radi, taj grijesi...
Skupi pare sad za folije da se to sve umota do boga pitaj kad...
Stari cirkusanti!
Ko radi, taj grijesi...
Skupi pare sad za folije da se to sve umota do boga pitaj kad...
Stari cirkusanti!
- primasquadra
- Kontakt:
Zalevatili smo vas kod drugog gola iz prekida posteno. Prvi gol je nakon vase greske tj. izgubljene lopte
Što reći, koji posluku potrati.. jako loše smo igrali, čak remi i nije loš s obzirom na prikazano.. karačić nesiguran, blaić dobio 3. žuti, hvala bogu neće ga biti u širokom, debitira čolić, pa kakav je god mora bit bolji od blaića.. žeravica trenerov ljubimac kriminalan, duši loptu, usporava igru katastrofa, da je neko drugi trener umjesto marinovića, žeravica ne bi bio ni među 18.. tomić isto ništa nije pokazo, a umjesto njega ulazi radulović, koji je isto tako bio jako loš, spor, spor u predaji lopte.. umjesto da uvede arežinu, još kiša, mokar teren, pa da fića opali koju po golu. ee moj marinoviću.. drugi trenerov ljubimac zakarić, također nije ništa napravio, filipović je zaslužio priliku da starta kontra širokog.. mešanović nula, niti jedan duel nije dobio.. niti jedan pravi šut ma ništa.. bilbija ušo 15 minuta pokazo kako se igra.. danas po meni danas najbolji todorović i pero je dobar bio..čolić, arežina, filipović i nikolić(jer ne vjerujem da bilbija može odigrat 90. min.) zaslužuju da startaju protiv širokog.. mora se mijenjat nešto, danas nije izgledalo dobro.. iako poznavajući marinovića to se neće desiti, jer je to za njega preofanzivno
HŠKZ!
- amazon
- Kontakt:
Ma iz ofsajda gol. Da je Tan ostao milijarder svirao bi im nepostojeci penal, a posto je milioner uzeli mu pitari dusu, samo ofsajd..ZrinjskiMostar je napisao/la:Ja stvarno nisam bio u situaciju da vidim da li je bilo zaleđe kod drugog gola?
Kazu dajte bice tribina,ko da je gotovo sve.Pa nece pobjedjivati sve ako napravimo tribinu,kamo srece da smo to znali ranije,vjerovatno bi ljudi do sad napravili.
Tek sad vidim da je i Karačić mogao a bome i morao bolje reagirat kod prvog gola sarajeva. Niti je Deni bog zna jako opalio niti je lopta bila daleko od njega. Vezni red isto previše statičan. Marinoviću ugovor ističe na ljeto čini mi se, ni slučajno mu ne treba produžit.
-
PiazzaGrande
Dugo očekivana utakmica je napokon odigrana, spušten je zastor na još jedan derbi između Zrinjskog i Sarajeva, ona vrsta utakmice u kojoj nije primarni cilj pobjediti nego ne izgubiti...
Bio sam uvjerenja da ćemo puno bolje odigrati, prvenstveno zbog dobro odrađenih priprema i kvalitetnih igrača koji su došli u naš klub u ovom prijelaznom roku ali čini mi se da je važnost utakmice i kvaliteta protivnika učinila svoje tako da mi trebamo biti puno zadovoljniji bodom nego bordo momčad koja je pokazala da je vrlo spremna i kvalitetna pogotovu Emerson koji me je, blago je reći, oduševio...
Imali smo nesreću da prvenstvo otvorimo sa najtežim mogućim protivnikom tako da bi neke stvari u igri trebale izgledati puno bolje u narednim utakmicama...
Slažem se u potpunosti sa @mara1905 u ocjeni i opisu nekih naših igrača, jedino bi Tomiću ( iako je kardinalno pogriješio prije drugog gola Sarajeva ) progledao kroz prste jer mu je ova utakmica bila debi u našem dresu...
Opet se ponavlja ona stara boljka u našoj igri sa veznim redom koji uduši jadnu loptu i gdje nema brzog protoka iste pa me u neku ruku i pomalo iznenađuje nepojavljivanje Arežine u momčadi koji bi to kvalitetnije distribuirao iz sredine prema krilima i naprijed i koji bi sigurno nekoliko puta kvalitetno zaprijetio iz daljine ( uvođenjem Radulovića se malo dobilo na čvrstini ali i on se okretao oko one jadne lopte, kad ju je imao u posjedu, kao da je na ringišpilu )...
Navijači Zrinjskog od Zakarića zbog 100 000 razloga očekuju da puno bolje igra i da više daje klubu nego što je to do sada činio...Nadam se da u sljedećem prelaznom roku neće zakasniti sa papirologijom kao u ovom i da će na radost i njegovu a i našu uspjeti realizirati transfer...
Filipoviću se mora pružiti prilika od prve minute, zaslužio je ( kao i Čoliću umjesto Blaića prema komu sam uvijek bio blagonaklon ali me je jučer razočarao )...
Na kraju dana ipak ostaje na tablici ista meta, isto odstojanje između nas i Sarajeva, nas i Slobode, Radnik je nešto bliže, Široki malo dalje dok bi Željo za koje kolo mogao biti vrlo blizu vrhu...
Sljedeća utakmica protiv Širokog koji je izgubio na Grbavici iako nisu bili loši ( gledao sam dio drugog poluvremena )...teško, tvrdo...sve miriše na nulu...
Da smo dobili jučer bila bi invazija na Široki, ovako...
p.s. Za ove navijače Sarajeva što govore da smo prepotentni i bahati...gledali i učili od vas...vi ste apsolutni prvaci u toj disciplini bez obzira imali ili ne imali razloga za bahatost i prepotentnost...
Ne znam...
Možda sam trebao najavljivati da ćemo izgubiti i loše igrati, šta li...
p.s.2...čestitke Sarajevu i Zrinjskom na dobroj utamici, čestitke navijačima na dobrom navijanju i čestitke svima nama jer nije bilo nikakvih problema, nakon tekme se samo priča o istoj a ne o nekakvim stvarima koje nemaju veze sa nogometom...
Bio sam uvjerenja da ćemo puno bolje odigrati, prvenstveno zbog dobro odrađenih priprema i kvalitetnih igrača koji su došli u naš klub u ovom prijelaznom roku ali čini mi se da je važnost utakmice i kvaliteta protivnika učinila svoje tako da mi trebamo biti puno zadovoljniji bodom nego bordo momčad koja je pokazala da je vrlo spremna i kvalitetna pogotovu Emerson koji me je, blago je reći, oduševio...
Imali smo nesreću da prvenstvo otvorimo sa najtežim mogućim protivnikom tako da bi neke stvari u igri trebale izgledati puno bolje u narednim utakmicama...
Slažem se u potpunosti sa @mara1905 u ocjeni i opisu nekih naših igrača, jedino bi Tomiću ( iako je kardinalno pogriješio prije drugog gola Sarajeva ) progledao kroz prste jer mu je ova utakmica bila debi u našem dresu...
Opet se ponavlja ona stara boljka u našoj igri sa veznim redom koji uduši jadnu loptu i gdje nema brzog protoka iste pa me u neku ruku i pomalo iznenađuje nepojavljivanje Arežine u momčadi koji bi to kvalitetnije distribuirao iz sredine prema krilima i naprijed i koji bi sigurno nekoliko puta kvalitetno zaprijetio iz daljine ( uvođenjem Radulovića se malo dobilo na čvrstini ali i on se okretao oko one jadne lopte, kad ju je imao u posjedu, kao da je na ringišpilu )...
Navijači Zrinjskog od Zakarića zbog 100 000 razloga očekuju da puno bolje igra i da više daje klubu nego što je to do sada činio...Nadam se da u sljedećem prelaznom roku neće zakasniti sa papirologijom kao u ovom i da će na radost i njegovu a i našu uspjeti realizirati transfer...
Filipoviću se mora pružiti prilika od prve minute, zaslužio je ( kao i Čoliću umjesto Blaića prema komu sam uvijek bio blagonaklon ali me je jučer razočarao )...
Na kraju dana ipak ostaje na tablici ista meta, isto odstojanje između nas i Sarajeva, nas i Slobode, Radnik je nešto bliže, Široki malo dalje dok bi Željo za koje kolo mogao biti vrlo blizu vrhu...
Sljedeća utakmica protiv Širokog koji je izgubio na Grbavici iako nisu bili loši ( gledao sam dio drugog poluvremena )...teško, tvrdo...sve miriše na nulu...
p.s. Za ove navijače Sarajeva što govore da smo prepotentni i bahati...gledali i učili od vas...vi ste apsolutni prvaci u toj disciplini bez obzira imali ili ne imali razloga za bahatost i prepotentnost...
Ne znam...
p.s.2...čestitke Sarajevu i Zrinjskom na dobroj utamici, čestitke navijačima na dobrom navijanju i čestitke svima nama jer nije bilo nikakvih problema, nakon tekme se samo priča o istoj a ne o nekakvim stvarima koje nemaju veze sa nogometom...
Zadnja izmjena: PiazzaGrande, dana/u 29 feb 2016, 08:27, ukupno mijenjano 1 put.
Volim te bola'!
-
GradKamena
- Kontakt:
I ovako ce bit invazija,svi oni koji su ostali poslje onog drugog gola i po onoj kisi ce i u Siroki !
Samo prognoza nije dobra za iduci vikend ako se ispostavi tocna mogla bi se utakmica i otkazat jer javljaju nenormalnu kisu !
Samo prognoza nije dobra za iduci vikend ako se ispostavi tocna mogla bi se utakmica i otkazat jer javljaju nenormalnu kisu !
-
ZrinjskiMostar
- Kontakt:
Da je isti sudija koji nije vidio metar zaleđe u 50 pustio akciju 1 na 1 ti nebi imao o čemu pisati sada.PiazzaGrande je napisao/la:Dugo očekivana utakmica je napokon odigrana, spušten je zastor na još jedan derbi između Zrinjskog i Sarajeva, ona vrsta utakmice u kojoj nije primarni cilj pobjediti nego ne izgubiti...
Ne znam...
-
PiazzaGrande
Jbg...nismo bili pravi, sa sudijama ili bez njih...
Oni su imali kvalitetniju igru...
Dosta naših igrača nije ni došlo na utakmicu...Blaić, Tomić, Zakarić, Mešanović...
Oni su imali kvalitetniju igru...
Dosta naših igrača nije ni došlo na utakmicu...Blaić, Tomić, Zakarić, Mešanović...
Volim te bola'!
-
ZrinjskiMostar
- Kontakt:
SVe to stoji nisam ih nija niti postavili u prvih 11.
1. Tomić relano 45 minuta može odigrati ni sekunde više.
2. Blaić nije znalac neki a još kad nije 100% spreman, imamo problem!
2. Zakarić debeo i spor ( odsutan mentalno van terena)
3. Mešanović ko muha bez glave ( umjesto da onu loptu u 90 oplai isprve daje sebi for a uša mazleme!
1. Tomić relano 45 minuta može odigrati ni sekunde više.
2. Blaić nije znalac neki a još kad nije 100% spreman, imamo problem!
2. Zakarić debeo i spor ( odsutan mentalno van terena)
3. Mešanović ko muha bez glave ( umjesto da onu loptu u 90 oplai isprve daje sebi for a uša mazleme!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.