ma moramo uzeti 9 bodova ,čelik i slavija ozbiljan pristup domaci teren nebi smijeli prosuti ni bod ,gostovanje rudaru isto nebi trebalo biti problema oni izgubise od drine kod kuce ,mislim da oni i nemaju ambicija za ostanak .joker90 je napisao/la:Iz naredne 3 tekme ako uzmemo 9 bodova, titula je opet realnost. Ako ne uzmemo, onda ganjati evropu i ako uleti kup nekako. A protivnici su takvi da stvarno ocekujem maximalan ucinak i sve ispod toga je za nas neuspjeh teski.
FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
-
bordobijeli
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Celik, Rudar i Slavija sto se tice lige. Ovdje mora ''leci'' 9 bodova, sve ispod znaci i drasticno umanjene sanse za ljepoticu.
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Šut Radovca. 
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.
Radovac je neuspjeli abortus
Što je Bekić uzeo 33 ?
Što je Bekić uzeo 33 ?
NBA Champion (2017) , Finals MVP (2017) MVP (2014) Youngest scoring champion ever, 4x scoring champion.
- FrancescoTotti
- Kontakt:
Ja ba, ja svo vrijeme mislim ukazala mi se 33-ca, reko budi normalan...Besic je napisao/la:Radovac je neuspjeli abortus
Što je Bekić uzeo 33 ?
A @manuel je moj brat! Em voli Sarajevo em voli i Romu
Dok smo živi stajaćemo iza bordo sotone!
- moj uzor-S.G
- Kontakt:
Nadam se da ce se Kadusic malo trgnut, pravo los je danas bio. Sefku nabit s noge na nogu yebem ga glupa.
ZZ
Nije mi bilo dobro kad sam vidio do kad imaju ugovore dvije najveće rupe od danas .
Što se tiče Kadušića samo strpljenja malo , pravi greške al nisu ono kardinalne ko u Barića il danas od ovog panja što nosi broj 9.
Što se tiče Kadušića samo strpljenja malo , pravi greške al nisu ono kardinalne ko u Barića il danas od ovog panja što nosi broj 9.
NBA Champion (2017) , Finals MVP (2017) MVP (2014) Youngest scoring champion ever, 4x scoring champion.
Pa zbog broja bobaka u tespihu,da mu donese srecuBesic je napisao/la:Radovac je neuspjeli abortus
Što je Bekić uzeo 33 ?
@Francesco
Bolje klubove nismo mogli izabrati
Horde Zla ; Curva Sud Roma ; Los Borrachos Del Tablon
Este sentimiento nadie lo comprende
Este sentimiento nadie lo comprende
zagorski je napisao/la:Pa zbog broja bobaka u tespihu,da mu donese srecuBesic je napisao/la:Radovac je neuspjeli abortus
Što je Bekić uzeo 33 ?
![]()
![]()
Bahati, bahati Željkan!
1946
1946
- ElCartel11
- Kontakt:
Izgleda se furamo na Barcu, jak napad, a u odbrani pomozi Boze

Tamo, na Uni zlatno zrnce,
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.
BOSANSKA KRAJINA!
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.
BOSANSKA KRAJINA!
Sa ovakvom borbenoscu i zalaganjem, titula uopce nije daleko. Naravno, samo da se smanje greske u odbrani. Ovo danas je nedopustivo bilo, vjerovatno je to ta nasa"naivnost" o kojoj su neki vec pricali. Mozda su greske i plod nase preofanzivne igre jer se ne stignu postaviti u odbrani. Ali samo ovako nastaviti, sto ofanzivnije, malo je ekipa koje ce se moci braniti. Ako ovako budu igrali svaku tekmu, ne vidim da bi nas neko mogao pobjediti, a kamoli nadigrati.
Sljedecu se Dulja vraca, sto znaci da cemo biti jos ofanzivniji.
Samo trpaj...
Sljedecu se Dulja vraca, sto znaci da cemo biti jos ofanzivniji.
Samo trpaj...
IDEMO PONOVO!
- Bosniacum Lilium
- Kontakt:
Nasa odbrana u pripremnim tekmama plus ovo danas. To je previse za slucajno javljanje, znaci da postoji sistematski faktor 
Naravno, raduje nas sve igra naprijed, barem nesto
Ako vec hocemo titulu, onda u sljedeca 3 kola moramo uzeti 9 bodova
Naravno, raduje nas sve igra naprijed, barem nesto
Uz tebe su tvoje Horde, Ti si opet šampion !
Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.
Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.
Ili 9 bodova ili cemo opet slusati Sergeja Cetkovica i Dadu Glisica, kao sto rece jedan decko jucer.. 
Bahati, bahati Željkan!
1946
1946
Danas ulazim u svlačionicu Vistafona kad čujem milozvučne Ćetkovićeve pjesme. Nakon toga bio i Georgiev.joker90 je napisao/la:Ili 9 bodova ili cemo opet slusati Sergeja Cetkovica i Dadu Glisica, kao sto rece jedan decko jucer..
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.
Da si igrac na PES-u raspolozenje bi ti odmah sa ovogHigh je napisao/la:Danas ulazim u svlačionicu Vistafona kad čujem milozvučne Ćetkovićeve pjesme. Nakon toga bio i Georgiev.joker90 je napisao/la:Ili 9 bodova ili cemo opet slusati Sergeja Cetkovica i Dadu Glisica, kao sto rece jedan decko jucer..
, preslo na ovo 
Bahati, bahati Željkan!
1946
1946
[youtube][/youtube]

@miden i Rustem-aga ovu vole.
@miden i Rustem-aga ovu vole.
Re: RE: Re: FK Sarajevo
Jes u 10.godina skupa 2 titule hhh XD jesmo i mi odabraliManuel je napisao/la:@Francesco
Poslano sa mog GT-N7100 koristeći Tapatalk
Sad pregleda tekmu, odusevljen, ja ne znam sta fali Kadusicu i Rustemovicu, sasvim solidno. Emerson ljudi sta je ono, kakva igracina, najbolji nas igrac. Bekic Almir nesto poput Albe iz Barve :p Zaista steta sto se ovako zavrdilo, dali su golove na nase greske, i nisu niti jeda zasluzili. Ako uzmemo u obzir da je ovo najozbiljniji konkurent kojeg sko na njihovom stadionu nadigrali i ne bi gola zabili da im mi nismo poklonili, mozemo zakljuciti da smo najveci favoriti za titulu.
Jesic je izjavio sa smo do sada imali jaku ekipu na papiru, ali sada je to slucaj na terenu.
Jesic je izjavio sa smo do sada imali jaku ekipu na papiru, ali sada je to slucaj na terenu.
Trenutno korisnika/ca: Laganini1986 i 10 gostiju.