High je napisao/la:[youtube][/youtube]
@miden i Rustem-aga ovu vole.
Cak je i Rustem danas bio sasvim solidan. Vidis da ga je i Hapljuc Kru zaobisao.
Previse pozitive za ovakav remi
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Da je cucnuo i prno na loptu, jace bi se odbila i brze otkotrljala do golmana nego ono..uNbx je napisao/la:High je napisao/la:Šut Radovca.
Emerson je azdahaHaRakIRi46 je napisao/la:Ova ekipa plus Duljevic![]()
Kovacevic i Emerson danas![]()
![]()
High je napisao/la:Protiv Hakale u subotu, u 17.00 h. Šes milja.
Izvinite što pišem na vašoj temi, ali ne može Deni nikako biti smetljar. Trpio je teror u Zrinjskom, nisu mu dali sekundu u prvom dijelu sezone iz nekih razloga. Da sam bio na njegovom mjestu, još bi srčanije proslavio golBolanos je napisao/la:A Deni i Bekic?Majkl je napisao/la:Kakav je ovaj Bilbija smetljar,jebote kako sam ga volio.Uredu dao gol ali onako slaviti to je pravi supak i nikakav čovjek.Nije ni čudo što u Banjaluci govore da je smrad,otjerali su ga iz Splita ,ovim danas je učinio da ga i mi mrzimo i sta ce kad ga otjeraju iz Zrinjskog .Svugdje je vrata guzicom zatvorio ,smrad mali.
Izvoli brateamypitar je napisao/la:Gdje se moze pogledati snimak sa svinjskim.
hilmo je napisao/la:Izvoli brateamypitar je napisao/la:Gdje se moze pogledati snimak sa svinjskim.
Sta kako, ziv bio?begiii je napisao/la:Kako ba kada nas je upravo Travnik maznuo na Piroti ko beba zvečku KUADIO!danas igra tu i tamo reklo bih se,kad je bekic vraćao loptu nazad kod 0:1 barbaric je ono morao bolje da isprati,Todorović ga nije ni driblao jer je ovaj im bukvalno pobjegao od njega,Emerson ko tito danaspasica je napisao/la:Kiksasmo na jednom od za nas laksih gostovanja. Prije nego sto navale mudraci, nisam rekao da je Zrinjski los, nego ZA NAS lakse gostovanje.
Bojim se da cemo mi imati problema gostujuci seljacima poput Travnika, dok ovdje gdje se moze igrati (teren, protivnik igra lopte, itd...) imamo vece sanse bez obzira sto su protivnici kvalitetniji u odnosu na ove livadice.
Steta, al prilicno realan rezultat.![]()