Arsenal - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: _dreamer_,Monolog,ribery,geronimo,hammers,rio_Ferdy88,Artetitis
Re: Arsenal
Theo Walcott made 16 touches in his 62 minutes on the pitch today. In comparison, Cech made 50 and substitute Elneny made 17. #afc
Najbolji igrač Arsenala.
Najbolji igrač Arsenala.
Pld W D L
38 26 12 0
38 26 12 0
-
BigBigBang
- Kontakt:
Seaman je napisao/la:Arsenal FC
✔
@Arsenal
Wenger on Manchester United: "Let's not got overboard. They had a very experienced midfield and spent a lot of money."
5:42 PM - 28 Feb 2016
kakav idiot![]()
![]()
![]()
VOAJERU CIGANE ODLAZI IZ ARSENALA!
BigBigBang je napisao/la:Seaman je napisao/la:Arsenal FC
✔
@Arsenal
Wenger on Manchester United: "Let's not got overboard. They had a very experienced midfield and spent a lot of money."
5:42 PM - 28 Feb 2016
kakav idiot![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Jao jada ciganskog je li ga stid?
kakav stid,taj je spreman ostati na kraju sezone i opet nam reći da na tržištu nema igrača koji bi bili pojačanja za Arsenal,to je smeće koje nezna šta je sram,da ima srama taj odavno nebi sjedio na klupi
Claude opet dominira
[youtube][/youtube]
- Marsal
- Kontakt:
Mislim da smo manje-više konačno svi za to da je vrijeme da nas Profesor napusti. Ne može više, jednostavno vrijeme ga je pregazilo.
Ova izjava danas poslije utakmice je kao išla sa ciljem da nas osramoti. Da je Murinjo onako nešto izjavio Čelzijevci bi rekli to on namjerno da skrene pažnju na sebe. Uglavnom, dobio sam rak od izjave.
Ova izjava danas poslije utakmice je kao išla sa ciljem da nas osramoti. Da je Murinjo onako nešto izjavio Čelzijevci bi rekli to on namjerno da skrene pažnju na sebe. Uglavnom, dobio sam rak od izjave.
Heroji Grada Zenice = NGG Za Čelik i UG Robijaši 1988
Ma išao je s ciljem da opere ekipu,uvjek to radi,.Ne može pricati javno o nekim stvarima ali ono što je najgore haman da to odavno i ne radi u svlacionici,.
Ovdje je rijec o motivaciji koja se odražava na terenu i samoj igri,.Zašto ovaj Arsenal ne djeluje kao ekipa koja želi titulu je pitanje koje se direktno tice Wengera,.
Wengerov Arsenal je odavno postao dizelaš,ekipa koju mrzi da trci,strašno lijena ekipa koja doživi nokaut kad god spusti gard,.
Ovdje je rijec o motivaciji koja se odražava na terenu i samoj igri,.Zašto ovaj Arsenal ne djeluje kao ekipa koja želi titulu je pitanje koje se direktno tice Wengera,.
Wengerov Arsenal je odavno postao dizelaš,ekipa koju mrzi da trci,strašno lijena ekipa koja doživi nokaut kad god spusti gard,.
Najvise je do motivacije Welbeck motiviran bio dobro igrao zabio gol i dosta od njega, Ozil sam za sebe klasa i kraj price ostali niti su klase niti su motivirani a Sanchez izgori od velike zelje da nesto sam uradi. Nikad sigurniji nisam bio u pobjedu nego danas i ocekivano obilo mi se sjebalo mi dan. Od danas pratiti tekme reda radi nista ne ocekivati
-
BigBigBang
- Kontakt:
Kakva trenerska neznalica moras biti da u sezoni kad je United los, City los, Chelsea kriminalno los dakle 3 ekipe koje su stalno ispred tebe zadnjih godina i koje su uzimale titule imaju katastrofa sezonu, Liverpool standardno katastrofa i ti opet ne osvojis titulu uzmu ti je luzer Ranieri i yebeni Leicester ili Totenhem ekipa od koje se stalno hvalis da si vjecno ispred njih. Pa ovo je za plakati lik je kvazistrucnjak i davno je trebao da ode ne mogu da vjerujem da postoje ljudi koji su vjerovali da ce ovaj parazit sa svojim ublehama osvojiti ligu pa cak i u konkurenciji Leicestera i Totenhema?
VOAJERU CIGANE ODLAZI IZ ARSENALA!
- Marsal
- Kontakt:
Moderator iz reda Topnika bi trebao biti?Murga je napisao/la:.
1. Marsal
2. anell
Ovo čim vidiš stavi na Arsenal Ankete!
Ako glasate za mene zaposlit cu 100 000 topnika do kraja ove godine.
Pld W D L
38 26 12 0
38 26 12 0
Od mene neces dobiti samo zbog avataraanell je napisao/la:Ako glasate za mene zaposlit cu 100 000 topnika do kraja ove godine.
Od mene imaš 2 zbog avatara. I familiju ću registrovat da glasaju
Grijesiti je ljudski,ali ako vam se gumica istrosi prije olovke,malo ste pretjerali!!
VOLIM TE ČELIK!!!!!
VOLIM TE ČELIK!!!!!
Kampanja za Marsala ce se voditi kod Big Sama, tako da anelle nemaš šanse. 
- Marsal
- Kontakt:
Već sam u zaostatku izgleda, ali nema veze ja svakako više računam na glasove Unitedovaca, skauzera. Trebam još samo nekako lobirat kod Čelzijevaca i KatalonacaBelmin6 je napisao/la:Kampanja za Marsala ce se voditi kod Big Sama, tako da anelle nemaš šanse.
Ako mene izaberete obećavam vam da ću riješit pitanje Seamena, da će BDP ovog pdf-a porasti za 7% i da će brat BluesForever konačno na avataru imati Arsenalov grb! I da ću anellovog brata poslat na odvikavanje od kocke.
VOTE FOR MARŠAL!
Nema šanse da to možeš sve ispunitiMarsal je napisao/la:Već sam u zaostatku izgleda, ali nema veze ja svakako više računam na glasove Unitedovaca, skauzera. Trebam još samo nekako lobirat kod Čelzijevaca i KatalonacaBelmin6 je napisao/la:Kampanja za Marsala ce se voditi kod Big Sama, tako da anelle nemaš šanse.![]()
Ako mene izaberete obećavam vam da ću riješit pitanje Seamena, da će BDP ovog pdf-a porasti za 7% i da će brat BluesForever konačno na avataru imati Arsenalov grb! I da ću anellovog brata poslat na odvikavanje od kocke.
VOTE FOR MARŠAL!
Da mi je da samo Curry glasa za mene to je odmah 150 glasova
Pld W D L
38 26 12 0
38 26 12 0
Nemoj paje dirat i imas moj glas.Marsal je napisao/la: Već sam u zaostatku izgleda, ali nema veze ja svakako više računam na glasove Unitedovaca, skauzera. Trebam još samo nekako lobirat kod Čelzijevaca i Katalonaca![]()
VOTE FOR MARŠAL!
https://SecretPrivat.com - [url=https://SecretPrivat.com/girl/carola-conymegan-116.html]Carola Conymegan[/url] [url=https://SecretPrivat.com/girl/mia-candy-43.html]Mia Candy[/url] [url=https://SecretPrivat.com/girl/catalina-127.html]Catalina[/url] [url=https://SecretPrivat.com/girl/baeasian-120.html]BaeAsian[/url] [url=https://SecretPrivat.com/girl/emily-belmont-101.html]Emily Belmont[/url] - No Verify - Anonymous Adult Dating - [url=https://SecretPrivat.com] Get In Touch Singles [/url]
Ancelotti said “it’s an honor for me to be a part of this great club next season.”
When I know of the club’s interest I didn ’t want consider any other offer
When I know of the club’s interest I didn ’t want consider any other offer
Vrlo loša sedmica konačno prođe, glavu gore, što se tiče Premiershipa, još su sve karte u igri. Mišljenja sam kako će kandidata između Arsenala i Spudsa za vikend se odlučiti, u međusobnom duelu. 50-50% šanse. I think.
"We have leaders in every position" ... "I don't know where information comes from" ... "Why you look at me?" - Le Maniac.
IN DELUSION WE TRUST.
IN DELUSION WE TRUST.
Marsal je napisao/la:Moderator iz reda Topnika bi trebao biti?Murga je napisao/la:.
1. Marsal
2. anell
Ovo čim vidiš stavi na Arsenal Ankete!
Mogli ste jos koje ime, ali eto..... Postavljeno je.
Ne obra se bostan, dok sljive ne popadaju...
- Marsal
- Kontakt:
Hvala drug.Murga je napisao/la:
Mogli ste jos koje ime, ali eto..... Postavljeno je.
Raja, na ovom linku glasajte za Maršala.
http://forum.sportsport.ba/viewtopic.php?f=108&t=10684
Sam nick dovoljno govori kakav bih vođa bio.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.