Ali cuj anonimusi sje.bali temu, kao on neka felaHeller je napisao/la:Hvatam se za slamkuCocaine je napisao/la:Odakle ti to? Juce sam odmah otisao na temu Viteza i u gospodskom maniru cestitao normalnim navijacima tog kluba zasluzenu pobjedu kao na nasoj isto gdje sam se zahvalio Armiji koju rijetko koji klub ima. Ono sto momci rade je za svaku pohvalu i nema dalje. Sada sto sam slabije aktivan na ovoj temi nije razlog Velež nego velika koncentracija anonimusa koji su je syebali do bola.Heller je napisao/la:Joj kola nemaš se kome na kosti navalit, a i pastrmka se sakrioo nakon 6 komada![]()
![]()
![]()
Jesi to počeo pecat, jesi to vršnjaka u penziju ispratio?
PL prepucavanja - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
- amazon
- Kontakt:
Re: PL prepucavanja
Kazu dajte bice tribina,ko da je gotovo sve.Pa nece pobjedjivati sve ako napravimo tribinu,kamo srece da smo to znali ranije,vjerovatno bi ljudi do sad napravili.
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Kako strasan klip u nasem prelijepom Mostaru!Rinuka je napisao/la:[youtube][/youtube]
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
- amazon
- Kontakt:
Koliko je bilo pitara u Mostaru, jel 70?
Kazu dajte bice tribina,ko da je gotovo sve.Pa nece pobjedjivati sve ako napravimo tribinu,kamo srece da smo to znali ranije,vjerovatno bi ljudi do sad napravili.
Aldin je 365 dana u godini glup.amazon je napisao/la:Koliko je bilo pitara u Mostaru, jel 70?
Das Ist Walter
Prije je cijela Hercegovina bila Velez.....sad su neka druga vremena....sad imas zapadnu i istocnu Hercegovinu koji bi vas najradije ugasili da mogu....gdje ce te raditi skauting po kome ste bili medju najjacim u bivsoj Yugi ?......najiskrenije Vam zelim sve najbolje, al tesko brato.....nema vise Komiteta da usmjerava novac u Velez, pola grada vas mrzi.....vas samo moze izvuci neki bogati biznismen i sponzori koji ce uloziti novac u poznati brend, jer je to Velez sigurno na ovim prostorima.Cocaine je napisao/la:Ide nova skupstina u kojoj ce se izabrati uprava i usvojiti statut. Nakon toga privatni kapital ulazi u klub a spominje se i opcija "klub 500" gdje bi 500 navijaca godisnje davalo po 1000 maraka i tako oslobodili budzet kluba za jedan dio. Prioritet je omladinski pogon,ulaganje i skauting jer je to ono po cemu je Velez vazda bio prepoznatljiv. Sad hocemo li se odmah vratit ne znam ali eto nas brzo puno jaci,stabilniji i bez marke duga
Skver je napisao/la:poznati brend
Skver je napisao/la: sad su neka druga vremena....
https://youtu.be/LQWg93682Jk
Pola ti vijeka ime branili, trn u oku uvijek bio si,
ni u snu nisu mogli vidjeti, da titule će Zrinjski slaviti..!!!
Pola ti vijeka ime branili, trn u oku uvijek bio si,
ni u snu nisu mogli vidjeti, da titule će Zrinjski slaviti..!!!
- PipiDugaCarapa
- Kontakt:
Nije tačno, ako mi ne vjeruješ, pretrazi temu Zelje slobodno.samirr je napisao/la: Aha zao mi je zbog vas valjda se vratite uskoro. Zelju kad ste dobili 4-2 kuci njima za titulu trebalo manijaci plakali sto ih niste pustili nece vam to oprostiti kao ni pustili leotaru red je da nama velez pusti. Uzmi te taj bod zrinjskom na vasem pravom stadionu i svi zadovoljni.
Ono što je ljudima zasmetalo je skandiranje navijača Veleza, što je još veći apsurd kada shvatiš da nam je najveći konkurent bio zapravo Velezov gradski rival.
GRADI ZELJO, BOLI TE **** !
I ti si moje, nije ti stara pricala?bazer je napisao/la:Ma kakvo sarajevo udbasko kopile.
Dvorac u polju il' naziv zanata, više se voli grad od sindikata.
Mjesto gdje živiš, mjesto rođenja više se voli od zaposlenja.
bio sam zauzet praveci ti seku, zahvali se pa me zovi tatapasica je napisao/la:I ti si moje, nije ti stara pricala?bazer je napisao/la:Ma kakvo sarajevo udbasko kopile.
sarajevo je udbasko kopile napravljeno da se po nekome mozemo pisati
- FrancescoTotti
- Kontakt:
bazer je napisao/la:Ma kakvo sarajevo udbasko kopile.
Dok smo živi stajaćemo iza bordo sotone!
Zato oni za jednu večer skupe 500 000 eura!Cocaine je napisao/la:Isto da pohvalim manijake vec sada juce i robijase prekjuce. Perverzija brato jug grbavice. Jos kad je Tifa pjevaokoliko te pozitivne stvari u klubu uticu. Valjda i nas sunce ogrije pa opet u cetverocifrenim izdanjima na gostovanjima zadajemo samare dusmanima i papcima kojim treba Hotel Sunce čaršafa za parole po gradu i opet nisu u stanju skupit pet stoja u borbi za titulu. Forza
Nigdje glasnijih 2,5 % antifašista ko u Bosni!
zato zrinjski krade stadijone i klub su koji postoji zbog politike isto kao sto sarajevo postoji zbog politike bivse drzave
Jarane imas li ista pametnije napisati,ziv bio?bazer je napisao/la:zato zrinjski krade stadijone i klub su koji postoji zbog politike isto kao sto sarajevo postoji zbog politike bivse drzave
Svi u napad jedan je Hase!!
de vam je budet, yeboti obitelj
E cuj stadiJone
Odakle si ti pod rucnom silazio grob te ****, gdje se kotite vise ima li vam kraja?
Dvorac u polju il' naziv zanata, više se voli grad od sindikata.
sto jeli ti to smeta istina?Ado76 je napisao/la:Jarane imas li ista pametnije napisati,ziv bio?bazer je napisao/la:zato zrinjski krade stadijone i klub su koji postoji zbog politike isto kao sto sarajevo postoji zbog politike bivse drzave
@pasice ti si papak obican, stari bi te se odrekao da zna za koga navijas.
- hskzmostar
- Kontakt:
Sto je grijalo komunisticki klub ,grijalo je! 
2005,2009,2014,2016,2017,2018 Sampioni !
Jeb..vehlikane koji imaju manje titula nego Pero Stojkic
Mirel opet nastupabazer je napisao/la:sto jeli ti to smeta istina?Ado76 je napisao/la:Jarane imas li ista pametnije napisati,ziv bio?bazer je napisao/la:zato zrinjski krade stadijone i klub su koji postoji zbog politike isto kao sto sarajevo postoji zbog politike bivse drzave
@pasice ti si papak obican, stari bi te se odrekao da zna za koga navijas.
Svi u napad jedan je Hase!!
- hskzmostar
- Kontakt:
I da jucer Zrinjski i Sarajevo dva politicka kluba privukose 7000 gledatelja u jadnom Mostaru dok drugi velikan se priprema za Gosk Gabelu i mizernu posjetu od 22 skakaca po utakmici...
2005,2009,2014,2016,2017,2018 Sampioni !
Šta je ovo, pitice se vise ne lizu sa solarima, presli su na madjarske konjusare

E baš si STADIJON!bazer je napisao/la:zato zrinjski krade stadijone i klub su koji postoji zbog politike isto kao sto sarajevo postoji zbog politike bivse drzave
Nigdje glasnijih 2,5 % antifašista ko u Bosni!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.